Klubu tēma!

10 gadi
Reitings 2563
Reģ: 29.01.2009
čau!

Mums te ar meitenēm liekas , ka rīta tēmā "Desmitais beztēma" aizsākās runas par klubiem.
Zināms, nav vieta, kur katra meitene pavada savas brīvdienas, bet tomēr gan jau , ka katra ir patusējusies nu vismaz vienu reizi savā dzīvē un ir gadījies, kautkas atmiņas vērts :D

Tad nu tā smieklīgākais atgadījums. Man patika Riot stāsts...varbūt turpināsim :)

Atceros, kad man bija 16, mēs aizgājām uz klubu, kur varējām tikt iekšā, tur bija meitene no paralēlklases...viņa dejoja ar džeku repera biksēs..tad episks mirklis, viņš viņu paņem rokās horizontālā stāvoklī pret grīdu un mēģina viņu (nav ne jausmas kapēc pie velna?) apmest sev riņķi, nu takā tādu hoolahoop riņķi un nosviež zemē, viņa atsitas pret pakāpienu un es vnk skatos un nezinu smieties vai iet viņai palīdzēt? :D
10.03.2013 12:35 |

Reitings 560
Daudz ballēts un daudz kas piedzīvots-vairāk jau gan stāsti saistībā ar to,kā puiši mēģinājuši koļīties klāt,bet priekš tā vienmēr ir gredzens pirkstā,pēc kā parādīšanas seko vārdi,ka esmu saderinājusies vai precējusies un kad prasa kāpēc ballējos un kur vīrs,saku,ka mums meiteņu ballīte.Nepatīk klubos iepazīties,neeju tur arī ar tādu nolūku,bet gan lai pavadītu jautri laiku ar draugiem.

Ir arī nelāga pieredze ar sazāļošanu,tas gan nebija Latvijā un ļoti paveicās,ka apkārt bija labi draugi,kuri parūpējās un nogādāja mājās.
Izdzēru vienu kokteili un nākamais,ko atceros ir kā no rīta mājās pamodos. Pēc tam tikai no draugiem klausījos,kas iepriekšējā naktī piedzīvots un sadarīts-daudz kritu,jo nevarēju kājās nostāvēt,kad uz mašīnu gāju vēl arī bija ļoti slikta dūša. Visi teica,ka nekad mani tik 'piedzērušos' nebij redzējuši.
Un nav tā,ka atstāju savu glāzi bez uzraudzības-vienmēr sekoju līdzi,bet nu..nepaveicās. Kopš tās reizes esmu dubultpiesardzīga un sekoju līdzi arī draudzeņu glāzēm. Tagad vienmēr glāzi rokās turu tā,ka plauksta ir pāri un neko nevar piebērt.
10.03.2013 19:42 |

Reitings 649
Reģ: 06.11.2012
Iedomājos uzrakstīt arī vienu savu "interesantu" gadījumu.. Savulaik dzīvoju diezgan lielā dzīvoklī centrā un vienu brīdi man tur bija daudz ballītes..
Bet reiz- trešdienā man viens draugs uzaicināja uz vienu klubu- tas bija iekš Reval Hotel- ja nemaldos- Crystal, vai kaut kā tā.. iju tur pirmo reizi. Viņš teica, ka tur viņam pazīstamai meitenei izlaidums un vispār būs forši.. Nu.. man rītā bija darbs, bet tas jau nekas tolaik likās.. :P

UN ideja sekojoša- nedaudz, protams, iedzērām, aizgājām, sākums jau likās ok, nopirku pāris kokčikus, patusēju līdz kādai pusnaktij un izdomāju, ka tomēr jūtos vecs un rīt uz darbu, utt.. Tomēr mums pieteicās meitenes nākt pie manis ballēties- nu te nu, protams- why not.. :D Tomēr, kad aizgājām mājās, es PĒKŠŅI sajutos tik noguris, ka kājās nevarēju nostāvēt.. Aizgāju gulēt- vienkārši nolūzu minūtē.. Vēl pa miegam atceros, ka manā lielajā gultā man viena meitene blakus gulēja vienu brīdi.. :P

No rīta pamodos tieshi laikā, lai, steidzoties uz darbu, nokavētu tikai nedaudz. Iegāju viesistabā.. a tur... Viens nepazīstams notetovējies čalis vienās džinsās un plika meitene vīriešu kreklā.. Protams, viss istabas paskats liecināja ne par to mierīgāko ballīti.. :D Un viņiem mani ieraugot, bija tāds pats šoks, kā man viņus... Pirmais jautājums no viņiem- "Kur mēs esam"? :D

Nu neko- iztriecu viņus ārā un pēcāk mēģināju salīmēt bildi kopā.. Izrādās tai naktī, kamēr es gulēju, manā dzīvoklī bija mans draugs, vēl visa meiteņu komanda, kā arī tas džeks, kuru viena no viņām "nocopēja" klubā.. Un man patiešām liekas, ka man kādā kokčikā kaut kas tika pielikts, jo es nekad neiedomāties TĀ atlūzt, ja man mājā ir tāda ballīte ar tik daudz nepazīstamiem! UN jā- es pieļauju, ka, ja nebūtu aizgājis tik pēkšņi no tā kluba, tad lūziens būtu uznācis tur uz vietas.. Mhmm...
10.03.2013 19:42 |

10 gadi
Reitings 2563
Pēc visa šī var saprast cik daudz vakari, kad iedzeram beidzas jautri, kad maybe neko neatceramies and so on, un tomēr cik daudz gadījumi bijuši ar negatīvām sekām dēļ nelabi sajaukta kokteiļa klubos :(
10.03.2013 20:02 |

Reitings 630
Reģ: 11.07.2009
Ir bijusas reizes,kad aizbraucu ar mazo cigareu paku un 0.50 sant uz klubu. Un tā piedzeros un iepazīstos kā vēl nekad. Pasai ja gribētu tādu konsistenci saniegt būtu jaiztērē 20ls.

Labi, sis varbūt būs epic.

Tātad manai draudzenei Annai(vārds mainīts) bija dzimsanas diena vai kaut kas tāds. Karoč čakars bija arī nonākt pie viņas,jo nomaldījos un tā. Dzimeni svinējam pie viņas. Tad gājām uz klubiem, protams,es par daudz iedzēru. Vienā klubā es dejoju visi draudzenes draugi un arī manēji nu kādi (5 cilvēki) pusseptiņos no rīta skatījāskā es dejoju un visu laiku pienese viņiem kokteiļus,lai gan naudas vairāk nebija. Jubilāre aizbrauca mājās,protams,piedāvājot nakstmājās, es atteicos,jo man bija pārāk jautri (laikam). Un pēc tam vienīgais,ko atceros miglaini,ka izeju no kluba un pamozos viesu mājā tur netālu gultā kaila pie grupas,kas uzstājās (zināma grupa) un neko gandriz neatceros. Atceros,ka ar to cali kaut kas bija. Tatad viņi mani pamodināja kādos 12.00 laikam un mēs tur tusējām līdz septiņiem vakarā. Viņi mani aizveda mājās. Tas čalis ar kuru vēl pa dienu bija sekss ir ļoti daudzos videoklipos un vienmēr atceros so stāstu arī draugos vins man ir. Bet tajā kokteilī vienā bija kaut kas indīgs. Paldies!
10.03.2013 20:30 |

Reitings 17
Reģ: 10.03.2013

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
Strādāju klubā, tāpec šie stāstiņi ir mana ikdiena.
Reiz mums bija uz pāris stundām iesprūdis pārtikas un trauku lifts, kura ietilpība reāli nav vairāk kā viens kubikmetrs. Noslogotā klubā, kāds ir mūsējais, šāda aizķeršanās izraisa lielus sarežģījumus un skriešanu turp-atpakaļ pa 4 stāviem. Galu galā kaut kā to liftu puiši dabūja vaļā un ko domājat - iekšā ielīdusi sieviete tā ap gadiem 30 un čokuriņā sarāvusies aizmigusi :D
Pagājušonedēļ slēdzām klubu ciet, visi klienti tika laipni izvadīti ārā, bet kāda lēdija un viņas pavadone bija nepielūdzamas. Proti - konkrētā lēdija nokritusi uz grīdas galīgā komā zem galda un viņas draudzene, tikai par kapeiku labākā stāvoklī visu laiku ķērc, ka draudzeni iznesīs ārā, pati lāga nespējot ne nosēdēt krēslā, kur nu vēl savās špilkās nostāvēt. Kolīdz mēģinājām guļošo meiteni pārvietot, viņa sāka kliegt, ka viņu sitot un izvarojot, ka viņai sāp utt. Galu galā izsaucām ātro palīdzību un - tavu brīnumu - mediķus ieraudzījušas, abas meitenes kļuva kristālskaidras, un saviem spēkiem gan nokāpa pa kāpnēm, gan izrunājās ar ārstiem. Lieki piebilst, ka ātrie šīs simulantes protams nekur neveda un aizbrauca prom. Smieklīgākais - nepagāja ne minūte kopš ārstu aizbraukšanas, un mūsu princeses abas jau gulēja uz ielas, kliegdamas un vaidēdamas :D
Pēdējais stāsts ir mans veiksmes stāsts. Tajā laikā, aptuveni pirms mēneša, strādāju par bārmeni un pauzītē aizskrēju uz wc, kur atradu sievieti ar histērijas lēkmi, kuras dzērienā bija kaut kas iegāzts, sieviete paniski baidījās pilnīgi no visiem apkārtesošajiem cilvēkiem, īpaši vīriešiem. Viņa bija ārzemniece, kurai nākošajā dienā pec aptuveni 12 h bija jālido uz savu valsti, viņai nebija telefona, vietējās valūtas un ne mazākās nojausmas, kur viņa ir. Kaut kā man izdevās pārliecināt viņu, ka viņa var uzticēties man un manam priekšniekam (vismaz 4 menedžeri centās ar sievieti runāt - bezcerīgi). Pēc aptuveni 4 stundu ilgas runāšanas no viņas puses un klausīšanās no manas un menedžera puses mums viņu izdevās iesēdināt taksī un aizgādāt uz lidostu, turklāt šo vairāk nekā 150 latu vērto braucienu uzsauca kompānija. Apmainījāmies ar kontaktiem un nākošajā rītā šī sieviete zvanīja, lai pateiktos. Vēl pēc nedēļas saņēmām paciņas - es šokolādes kasti ar pievienotiem 200 dolāriem un arī priekšnieks šādu pašu summu ar dārgu viskiju šokolāžu vietā. 2 nedēļas pēc šī notikuma mani paaugstināja par menedžera asistenti un nu jau dzērienus aiz bāra leju krietni retāk, tā vietā vairāk kārtojot kluba iekšējās lietas.
10.03.2013 23:40 |

Reitings 355
Reģ: 20.06.2012
ne gluži par klubu, bet vienu vasaru sēdējām vakarā pie ezera, dzērām, pļāpājām utt un man vispār nebija ne reibums, nekas cits, un tad bija jāaiziet pakaļ vienai kompānijai, ar draudzeni aizgājām pretī, pieceļoties jau jutu, akut kas nav netā, nu neko, ejam uz priekšu. :D lieku piebilst, ka lai tiktu līdz kompānijai bija jāiziet augšā pa kalnu, uzkāpām un tad sākās jautrākā daļa :D gāju ar draugiem atpakaļ un aizķēros aiz koka saknes un noripoju lejā pa kalnu, paldies Dievam bez traumām, bet lieki piebilst, ka man bija baltas bikses. labi, ka mājās bija 5min gājienā, citādi būtu štruntīgi :D
11.03.2013 00:39 |

Reitings 465
Samaara kur Riigaa ir kaads klubs 4 stavos??
11.03.2013 00:56 |

Reitings 3296
mijauu, esmu Londonā :)
11.03.2013 02:32 |

Reitings 465
Aaa chort :D savaadaak es jau domaaju :D
11.03.2013 07:02 |

Reitings 2982
īsti nekā interesanta nav bijis, bet man draudzenei arī reiz kaut ko piebēra glāzē, ka tik ne tajos Kojotos.
Pēdējā brīdī paspēja pusfāzējot piezvanīt, lai viņai atbrauc pakaļ, tad atslēdzās. Slimnīcā.
11.03.2013 09:09 |

Reitings 3296
mmm, man patīk arī Nabaklabs, bet jau no 2 draudzenēm esmu dzirdējusi par sazāļošanu un reiz, kad pati ar draugu biju, viņš dzerdams 2. dzērienu, vienkārši apsēdās un izrubījās, labi ka ne pilnīgā komā, pienāca dusmīgi apsargi, sapurināja, pamodināja, tad es viņu kaut kā mājās aizstiepu, bet tas arī tā dīvaini bija, jo pirms tam dzēris viņš nebija, paēdis, izgulējies, viss itkā ok...
12.03.2013 04:52 |

Reitings 236
Reģ: 29.04.2011
Nezinu vai gluži par tēmu, bet atceros, ka pirms vairākiem gadiem karstā vasaras dienā mamma bija atbraukusi no Jūrmalas, bija mazliet apdegusi, vakarā izdomājām, ka varētu aiziet uz vietējo barčiku mazliet pasēdēt. Pienāk vakars, mēs aizejam, nopērkam dzērienus un apsēžamies pie galdiņa, pēkšņi es izplūstu nenormālākajos smieklos, es nevarēju beigt smieties, lai pateiktu mammai, ka viņas seja neona gaismā ir zaļa, jo uzlikusi pēc sauļošanās krēmu :D :D :D

Labi, ka meitenei pie blakusgaldiņa bija mitrās salvetes :)
12.03.2013 07:28 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits