intar - bet - pag - lai arīMIA šeit lieto niku, tas nenozīmē, ka citi nevarētu zināt arī viņas īsto vārdu. Vai tādā gadījumā tā nesanāk personas goda aizskaršana?
Man jau liekas,ka tas drīzāk attiecas uz to,ka lietotājs zaķītis apsaukā Rauli Lainiku par geju, nevis,ka zaķītis kaķīti par mauku saukā. :D Tad jau bandita sen cietumā sēdētu kā mūs te visas nozākā
Ja pasūdzētos, moš arī sēdētu.. atrastu viņu pēc IP un rokā būtu, par visiem viņas daiļajiem vārdiem. Ja viņa personīgi mani aizskar, nu un, ka man niks rakstīts ne īstais vārds. Bet nu nez kā tur pareizi ir. Priekš kam vispār te jāmētājās ar tādiem vārdiem?!
Tas, ka nikā nav rakstīts īstais vārds vēl nenozīmē, ka citi nevarētu zināt, ka tas, piemēram, kaķītis ir tā meitene, kas strādā kafelnīcā pāri ielai.
Man šķiet, ka daudzas meitenes te savstarpēji pazīstas arī dzīve, nevis tikai foruma ietvaros.
intar - ok, lai nu būtu... :D bet tādā gadījumā tos likumus uzskatu par nepilnīgiem.
Lai gan - vai tad šī portāla noteikumos nebija nekas teikts, ka j;auzvedas pieklājīgi un rātni, neapvainojot citus ar necenzētiem vārdiem?
Lai gan - vai tad šī portāla noteikumos nebija nekas teikts, ka j;auzvedas pieklājīgi un rātni, neapvainojot citus ar necenzētiem vārdiem?
Ja tā ir teikts foruma noteikumos, tad šī problēma arī ir jārisina foruma uzraugiem. Bet viņi laikam uzmana noteikumu ievērošanu tikai tad, kad kāds cilvēks nosūdz konkrēto diskusiju vai cilvēku (vismaz cik sapratu). Tā kā - ja gribas beigt šo stulbo diskusiju, tad, manuprāt, ar vēstuli administrācijai pietiks.