nu nez, man strijas ir violetīgas tādas ;( tikai dažas baltas, bet par tām pohuj, ja vismaz nevaru no tām tikt vaļā, vismaz lai nav to violetīgo, bet nekā, ir gan :(
"violetīgās" tev drīz kļūs baltas. ;) Sarkanīgi zilās - tās ir svaigās strijas.
lai gan uz sevis to nebiju novērojusi. man uzreiz bija baltas, kolīdz tās pamanīju
jo pirms gada , aknu hepatozes dēļ,nu whatever, strauji pieņēmos svarā un uzreiz bija violetīgas un tā jau viņas tur ir tādas pašas kā bija 1, 5 gadu nemainīgi no pašreizējā svara. :(
Manuprāt, ja augums ir tvirts un tiek ēsts veselīgi, tad tas strijas neko daudz nemaina. Protams, ka labāk ir bez, bet jāsadzīvo. Pēc bērniem tāpat būs (protams, ja tev ir padsmit gadi tad līdz tam vēl varbūt tālu..) ;) neuzskatu to par savu lielāko problēmu, lai arī man ir strijas.
3 diena. Kāda nezin kā var tikt no kaulu čarkstēšanas? Kad pildīju pietupienus nepareizi kauli mazāk čarkstēja, kā pareizi tā vislaik ? Ārste teica ka ūdens daudz jādzer, bet tikuntā nelīdz, kopš ārstnieciskās vingrošanas ar lielām bumbām sāka čarkstēt. Pirms tam vismaz šķiet ka nečarkstēja.
ligavina, es jau te iepriekš teicu par savu māsu, viņai muskuļi veidojas ekstra ātri. Neesmu meklējusi zinātnisku skaidrojumu šim, bet cilvēki taču ir dažādi... ;)