+/- kopdzīvei

Reitings 2264
Reģ: 16.02.2013
Meitenes, pastāstiet, kādi jūsuprāt ir +/- dzīvošanai kopā ar puisi?
Kā un kad pašas uzsākāt kopdzīvi ar puisi? Kādas sajūtas?

Jāsaka, es esmu gļēvule. =(
Nu jau kādu pusgadu tiekos ar puisi. Viņam 20, un saka, ka nekad nav varējis iedomāties, ka kādu var tik ļoi mīlēt. Ik pa laikam viņš palika pie manis pa nakti, pēdējā laikā arvien biežāk. Papildus, sācis atstāt savas mantas pie manis. Sākumā devu visu atpakaļ, bet visu laiku atrunājās, ka tā pat vajadzēs...
Pašlaik dzīvokli dalu ar istabasbiedreni, bet puisis arvien biežāk aizsāk sarunas par kopdzīves uzsākšanu. No šīs sarunas izvairos kā no uguns...
Par spīti tam, ka man ir 23, man ir bail uzsākt kopdzīvi. Līdzīga situācija notika, kad man bija 19 gadi, puisis ar kuru draudzējos 2 gadus, nevis 6 mēnešus, arī uzsāka šādas sarunas. Rezultātā burtiski aizmuku no viņa. Zināju, ka nav īstais, es nevarētu teikt, ka man nav jūtu pret šo puisi, bet vai tā ir bezgalīga mīlestība arī neesmu droša..
Meitenes, iesakiet, ko man darīt!? =) Tagad viņš grib mani aizvest pie saviem vecākiem, arī no tā izvairos ar ārkārtīgi neveiksmīgām atrunām.
07.03.2013 15:56 |

Reitings 874
Reģ: 29.01.2009
maybe` iespējams, bet tagad arī tiekos ar vīriešiem, un jūtos daudz labāk tiekoties, nevis dzīvojot kopā. OK, varbūt esmu egoiste, bet man tā ir ērtāk. Manā uztverē randiņu periodam ir jābūt pēc iespējas ilgāk, lai nesanāk apdedzināties, kad pēc pāris mēnešiem sāk dzīvot kopā un tad viss izjūk un ir tā, kā te minēja - visi tilti jādedzina!
Esmu pašpietiekama, tāpēc man ir grūti, ja kāds cenšas mani vilkt uz leju, iegrožot, vai nedod dievs mācīt kā jādzīvo. Savā vecumā esmu pati saviem spēkiem daudz sasniegusi, un ja otrs nav, netur līdzi, tad loģiski viņš velk uz savu pusi, tas ir uz leju, man tas nav pieņemami un vajadzīgi!
16.05.2013 11:23 |

Reitings 2264
Reģ: 16.02.2013
Misssssss, ļoti ceru, ka man nebūs tā pat kā tev.
Abas iepriekšējās attiecības, kuras ilga ap 2 gadiem pārsvarā aprāvās pie ''kopā dzīvošanas'', bet tur vienkārši sapratu - nav jūtu, nebūs. Tagad pagājuši tikai 7 mēneši, liekas viss notika tik pašsaprotami un viegli. Nevaru aprast, kaut gan puisis savā ziņā ir labs, tomēr dziļi sirdī šķiet, ka man gribās vairāk.
16.05.2013 11:29 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
ar tagadējo prātu domājot, nebūtu tik ātri sakusi dzīvot kopā, bet ko nu vairs. Plusu tāpat ir daudz.
16.05.2013 21:25 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits