Apkārtmēri

Reitings 176
Reģ: 16.01.2013
Sveikas! Daudz te lasu un briestu vasarai, meklēju motivāciju no reālie piemēriem, daudzas jau te tievē diezgan ilgu laiku, tad nu jautajumi?
1) Jūsu svars, kad sākāt tievēt? Cik ilgs laika posms ir pagājis un cik kg esat zaudējušas?
2)Cik reizes nedēļa sportojat un ar ko tieši nodarbojaties?
3)Ēdienkarte? Cik bieži atļaujaties panašķoties un kādos daudzumos- paka čipsu vai 5 čipsi? :D
4) Jūsu problēmzonas? Un vai svars iet tieši no tām? Jo man ir reizēm sajūta, ka visur iet nost, bet tikai ne tur kur vajag... ?
5)Cik daudz un bieži smēķejat, lietojat alkoholu?
07.03.2013 13:30 |

Reitings 2739
Reģ: 25.02.2009
oke, viss skaidrs :D tikai intereses pēc. Un nedomāju, ka visiem vīriešiem vairāk patiktu pirmās meitenes augums. Gaumes tik daudz, cik debesīs zvaigznes.
07.03.2013 19:50 |

Reitings 1308
Reģ: 08.12.2011
Jackie bildē figūras bez maz vai vienādas tik viena brūnāka un augumā garāka,un abas meitenes no dažādie skatu punktiem fotogrāfēas.
07.03.2013 22:25 |

Reitings 1308
Reģ: 08.12.2011
1)Tievēt gluži netievēju,bet gribu stingrāku augumu. Un vēderpresi,domāju,ka līz vasarai diez vai kubiciņi būs,bet uz nākamo gadu tok vajag.
2)Sportoju katru vakaru,trenažieri,baseins,pilates un kalanetika,šad tad joga-katru dienu kkas cits.
3)Jaiks. Nekādi cipsi. Tikai šokolāde mana atkarība,no kuras jau pamazām tieku vaļā. Vēl dzeru nenormāļi stipru,saldu kafiju no rītiem.
4)Gribu kājas tievākas. Tieši augšdaļu. Tievākas nav,bet stingrāķas gan :D
5)Nesmēķeju. Kkad reizi pusgadā cigāru nopīpēju. Alko tikai vīns,2 reizes mēnesī.
07.03.2013 22:29 |

Reitings 10816
Reģ: 29.01.2009
Jackie,man ar 2. bilde labak iet pie sirds:) pirmais bisinj tads pa zhljurigu :D
07.03.2013 22:31 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Es nesveros, pirms nedēļas tikai sāku ēst veselīgāk, turos, bet nu ne tik ideāli kā vēlētos... Vārdu sakot, esmu slinka. un domāju, ārprāts cik meitenes ilgi darbojas lai nomestu tos kg, jo vairāk esi uzņēmusi jo grūtāk, nedrīkst to pieļaut :D
07.03.2013 22:41 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Jackie bildē figūras bez maz vai vienādas tik viena brūnāka un augumā garāka,un abas meitenes no dažādie skatu punktiem fotogrāfēas.

cilvēkiem var būt vienāds svars, bet, ja viens ir garāks, tad viņš arī vizuāli izskatīsies slaidāks.
un atšķirība, domāju, ka viņām varētu būt kādos 4-5 kg(ja neņem vērā garuma atšķirības)
jackie,man ar 2. bilde labak iet pie sirds pirmais bisinj tads pa zhljurigu

es arī tā uzskatu! pie tā arī man pašai jāpiestrādā
07.03.2013 23:42 |

Reitings 866
Reģ: 05.04.2009
1- sāku savus mēģinājumus nomest svaru septembra beigās.
Biju uzbarojusies līdz 63kg ---->58kg
Mērķis -----> 54kg
2 - gan mājās vingroju, gan trenažieros, gan garas pastaigas, gan baseins
Tagad domāju turpināt apmeklēt baseinu 1-2x nedēļā + vingrot mājās. Kad nokusīs sniegs - baseinu varbūt aizvietos skriešana un garās pastaigas.
3 - pārsvarā
Mēdzu dažreiz panašķoties ar suši, dažreiz kādu saldo ēdienu apēdu pusdienās, ja ļoti gribas, ko saldu.
Dzeru daudz zaļās tējas un karstu ūdeni ar citronu.
Agrāk mēdzu norauties, tad jau visu ko mēdzu apēst. Tagad cenšos tā nedarīt.
Galvenokārt nelietoju - miltu izstrādājumus, saldumus , fast food, alko, ceptus produktus, treknus produktus.
Tagad atturos no "uzkošanas starp ēdienreizēm".
4 - dibens, augšstilbi, vēders. Ja ievēroju to, ko šeit rakstu un nepadodos, tad krītās tie tauki.
5. nesmēķēju. cenšos nelietot alkoholu.
08.03.2013 00:11 |

Reitings 45
Reģ: 29.01.2009
1. Mans svars 55-56kg ir konstants, kas mani apmierina. Mans mērķis ir uzlabot figūru, lai ir tvirts un trenēts ķermenis. Tas, ka attīstoties muskuļiem svars varētu pieaugt, mani nesatrauc.

2. mans treniņš ir Jillian Michaels 30 day sherd - 30 min dienā, 5 dienas nedēļā un ne reizi mazāk :) Kad uzlabosies laika apstākļi, no Jillian brīvajās dienās plānoju skriet.

3. Brokastīs auzu pārslas + kaut kas (katru dienu cits), piemēram, rieksti, citā dienā aprikoze utt.
Pusdienās lasis vai vista + dārzeņi mazliet rīsi.
Vakariņās kas kuro dienu gadās, jo ēdu ar draugu kopā.

4. Principā sieviešu ''formīgās'' ķermeņa daļas + abs

5. Sarkanais vīns pa glāzei aptuveni 2x nedēļā
08.03.2013 05:29 |

Reitings 623
Reģ: 26.01.2013
1) svars 47 kg reizem ziema uzkap uz 50 kg. necelšos nomest svaru tp arī laikam negribās.
2) meginu 5x nedela sportot. lecu ar lecamauklu, taisu presites, pumpejos,atstiepžos, staipu kājas. pavasarī atsāksu kriekt pa āru.
3) esmu atteikusies no cukura, jo vnk nespeju izbaudit tejas garsu,kafiju dzeru labi,ja 2 nedeļa, nelietoju sāli un šokolādi, parejos saldumus edu, kad prasās, bet tā kā jau no bernības vairak esmu edusi darzenjus un augļus neka saldumus, tad nu nesanak,ka es sevi ierobežoju.
4) mazliet neapmierina kaju augšpuse , ta pārejo ķermeni tikai nostiprinu,lai izskatitos stingrs augums.
5) esmu kadu laiku atteikusies pilnībā no alkoholu, ta ka pagaidam nav sanācis to lietot. nekad neesmu smēķējusi un nesmēķešu žēl naudas.
08.03.2013 13:26 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Es laikam akla, bet neredzu dižu atšķirību starp ielikto pirmo un otro bildi.
10.03.2013 15:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits