1) Laikam bija kādi 85kg un tas bija Jūlijā. Tagad ir Marts, tātad pagājuši kādi septiņi mēneši un šobrīd sveru 74kg :)
2)Nesportoju, tas viss līdz šim sanāca tā netīši. Vispirms man bija tā apzina, ka gribu mainīties un tad nāca tas jaunais ikdienas ritms un viss notika pats no sevis :)
3)Cenšos ēst veselīgi. Pēdējā mēneša laikā esmu sākusi ēst auzu pārslas no rītiem, vakaros kādu biezpienu. Pa dienu olas, salātus, kautko tādu.
4)Šķiet, ka sākumā mana problēmzona bija vēders. Tagad vēders ir krietni mazāks, arī viss pārēejais(krūtis tai skaitā :D ) Un jā, iet tieši nost no vēdera, jo kā atkal palaižos, tā puncis uzaug, bet cenšos ātri tikt no tā vaļā ievērojot atslodzes dienas. Vairs kad tā vēdera man nav, tad man radās cita problēmzona- pakaļa. Bet nu nesūdzos par to palielo dibenu :D Tik gribētos tādu stingrāku.
5)Katras brīvdienas sanāk lietot alkoholu. Smēķēju gan ikdienā, gan reizēs kad lietoju. Gribas atteikties arī no alkohola, jo saprotu, ka tur visur ir ļoooooti daudz kcal.
Un tagad esmu tiešām apņēmusies kautko darīt, tie video tik ļoti iedvesmoja :)
Tikai nezinu ar ko sākt. Kādu no tiem shauniem man labāk izvēlēties ? Vai labāk iet skriet, kad sāksies pavasaris ? Any ideas ?