Vēl jau vienmēr paliek iespēja iet abiem kopā .. un, ja Tu piekāpies un sēdi nedēļas nogalē mājās, tad viņam vajadzētu reizēm piekāpties un nākt Tev līdzi uz klubu.
Es ar jauno draudzeni gandrīz katru nedēļas nogali ejam kopā uz klubu. Nekādu problēmu - izdejojamies un atpūšamies. Parasti divatā vai trijatā .. gadās arī, kad lielākās kompānijās.
Bišku dīvaini gan paliek ap dvēseli, kad, aizejot pēc kokčika līdz bāram, kāds jau viņu ir savācis dejot vai sāk koļīt, reizēm pat uzbāzīgi un redzot, ka viņa atnākusi ar citu .. bet nu nākas ar to sadzīvot. Viņa pieaugusi sieviete un zin, ko dara. Bez tam tādas, kas nemāk čali atšūt, mani neinteresē un kamēr čalis nesāk pārkāpt robežas, es neiejaucos. Bez tam, man ir savas metodes, kā tikt ar situācijām galā :D
Bet es ļoti labi saprotu tos čaļus, kas nelaiž savas sievietes vienas uz klubu, īpaši jau to sieviešu čaļus, kuru sievietes ir viegli pierunājamas, nespējīgas pateikt stingru "nē" vai lieto aklo vairāk nekā vajadzētu. Un tāpat nevienam vīritim nepatīk, ka gar viņa sievieti slienājas alko salietojušies citi vīrieši un, ejot uz klubu sieviešu kompānijā, bez tā neiztikt. Izņēmumi ir specifiski klubi ..
Lol, man pat gadījās, ka čalis pienāca un aizveda savu sievieti prom no manis dejas vidū :D Pirms tam nebiju pamanījis, ka viņa ar čali atnākusi .. tā nebūtu uzaicinājis dejot ..