Es esmu maita bijusi divreiz...
1 . 5 gadu attiecības pārtraucu pasakot, ka vajag nedēļu pauzīti apdomai vai gribu turpināt attiecības ( bija jau strīdi, principā pieraduma attiecības no tīņu gadiem), tas bija tad, kad bijus satikusi puisi, kuram es ļooti patiku un kurš man simpatizēja pat ļoti, tad nu pa to nedēļu aizgāju uz dažiem randiņiem, sapratu, ka tās 5 gadu attiecības arī tiešām bija pieraduma pēc jau pēdējos 2 gadus, un nerēķinoties ne ar ko, domājot tikai par sevi, pateicu atā un nodevos jaunajām attiecībām...
2. Jaunās attiecības uztveru kā pārejas punktu, esmu pateicīga tam puisim, ka izrāva mani no pirmajām, kurām nepratu pielikt punktu, jo nesapratu, vai man ir kāda sjūtas vai nē un domāju ka neprotam dzīvot viend bez otra jo bijām peiraduši... šīs jaunās ilga vien pus gadu, puisim bija totāli savādāki dzīves uzskati un dzīves ritms nekā biju peiradusi... satikāmies, pusdienslaikos, gājam izklaidēties atsevišķi un tādā kis'misā'visa ikdiena.. papusei randiņojām, pa pusei dzīvojām kopā nu tā ne šis ne tās...
3. Tad uzradās trešasi, kuram atkal es ļoti patiku un viņš man... tad kad otrais man nebija piezvanijis 4 dienas ( testēju cik esmu viņam vajadzīga un pati nezvanīju beigās), sapratu, ka nu nav tur tolks, cilvēks foršs, superīgs, bet viņam vienkāŗsi nevajag attiecības, neprot dzīvot attiecībās, es esmu ģimeniska tipa cilvēks... tā arī apsēdāmies parķā uz soliņa un sarunājām, ka nav jēga turpināt... kopš tās dienas arī neesma redzējušies...
un arī tad jau ar puisi nr. 3 paralēli ne gluži tikos vai gāju uz randiņiem, bet viņš bija manā draugu bariņā kas kopā gāja uz vis;adiem pasākumie.. līdz ko izšķīros no puiša nr. 2 sākām tā kā satuvināties.. arī sanāk, ka uzreiz...
Nu lūk esmu bijusi maita 2 reiz, bet nu kapēc nevadīties pēc savām jūtām, bet vadīties pēc, kaut kādiem mistiskiem stereotipiem?? Ar puisi Nr 3 esmu kopā ju 5 gadus, ir mazais un viss OK... ja būtu pieturējusies pie principa, ka nav labi tā mesties jaunās attiecībās uzreiz, tad man tas viss skaistais un jaukais kas tagad ir nebūtu ;)