Labi, man īsti nav saprotami, kādēļ visi bijušie un bijušās šeit tiek uzskatīti par kaut kādu sērgu :D no kuriem ir jāizvairās un vispār nedrīkst kontaktēties. Ja cilvēks māk normāli izšķirties, tad taču nevajadzētu būt problēmām kontaktēties. Tas tomēr nav nekāds svešinieks, bet daļa no dzīves.
Man arī liekas muļķīgi speciāli braukt ar citu transportu kā bijušajai, viņa taču tāpat būs tajā ballītē- tātad viņi satiksies jebkurā gadījumā. Un visur iet divatā arī man nešķiet normāli. Jā, ir kopdzīve, bet ja tu dzīvo tikai attiecībās un pašam savas dzīves ārpus tām nav, tas ir ļoti bēdīgi. Un nevajag tagad sākt bļaut, ka viņi ir ģimene un viss jādara kopā. Pēc manām domām, uz ģimeni attiecas tieši tas pats. Visur ar sievu nav jāiet, it sevišķi, ja viņa nav aicināta.
Tas, ka viņš nepiedāvāja bumbuļdzijai braukt, nezināmu iemeslu dēļ, jau ir cits jautājums. Ja arī viņš ir ielūgts viens pats, to var normāli paskaidrot otrai pusei. Par bijušo droši vien noklusēja, jo negribēja skandālu. Kāds, protams tagad izveidojās, jo noklusēja :D