apvainojies, nesarunājas jau nedēļu

Reitings 16
Reģ: 06.03.2013
čau visām! :)

Gribu dzirdēt viedokļus no malas- ko darītu Jūs?

Draugs noklusēja, ka satiks bijušo, precīzāk, kopā brauks uz ballīti.. To, protams, uzzināju, sadusmojos, bet braukt neaizliedzu, tikai pateicu, ka par manu naudu tādas izpriecas nenotiks(viņš bija domājis no manis aizņemties)..
Rezultātā, draugs konkrēti apvainojies, ar mani nerunā jau nedēļu, visā vaino mani.
Ja cenšos sākt par šo lietu runāt, tieku konkrēti atšūta.
06.03.2013 13:22 |

Reitings 16
Reģ: 06.03.2013
Queen- esmu grūtniece, ne jau slima. OK, ballīte pirtī, iespējams, ka grūtniece tur tiešām neiederētos. Par ballīti, viesiem neko vairāk nezinu- man neko vairāk nestāstīja.
Beibe.Marta- dzīvojam kopā.
06.03.2013 14:20 |

Reitings 44
Reģ: 25.02.2013
Varbūt liekos iedomīga, bet ja ar mani cilvēks nerunātu, tāpēc ka neiedevu viņam naudu ballītei... Lai kratās uz kurieni vēlas!
Ja kāds man prasītu naudu tusam... nu nezinu... Var jau būt, ka ceļu vētru ūdens glāzē, bet es tiešām strikti novilktu svītru...
Man tomēr liekas nepieņemams fakts, ka tur bijusī...(ja vēl godīgi pateiktu, tad vēl nekas, bet ja slēpj...)
06.03.2013 14:21 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
koshlene

Ja brauc pie bijušās brāļa, kāpēc jāsarunā braukt kopā ar bijušo pie viņa??? Nu man tas nešķistu normāli... var jau braukt, bet nu darīt to atsevišķi... tad tas būtu OK...
06.03.2013 14:25 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Loģiski, ka neņem līdzi - Tu esi grūtniece, varbūt uzreiz domā, ka Tev ballīte nebūs pa spēkam

Kad biju stāvoklī, braucu zu visām ballītēm, biju klāt visur... arī uz nakts pasķumiem, biju šoferis visiem, jo zināju, ka kad peidzims mazais,t ad gan nebūs laika ballēties... grūtniecība nav slimība, kāpēc tā jānoraksta?
06.03.2013 14:29 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Šajā gadījumā gribas teikt, meitene kur tu tādu ubagu atradi, kurš aizņemas naudu no savas sievietes, kas ir stāvoklī, lai patusētos.
Protams mīlestība, jūtas, tas viss ir skaisti, veselais saprāts atslēdzas. Bet plānot bērnu, kad viens no vecākiem, ģimenes galva ir nabags, kas nevar pats sevi nodrošināt, nemaz nerunāsim par ģimeni.
Un ja tur vēl bijušā un apvainojas, žēl tiešām tevis, viegli tev nebūs! :(
06.03.2013 14:30 |

Reitings 802
Reģ: 28.06.2012
Nu un, ka ballīte pirtī. Tas jau nenozīmē, ka nevari tusēties. Nav jāiet sēdēt uz lāvas, lai varētu kopā ballēties.
domāju, ka neņēma līdzi tieši bijušās dēļ. Ar domu, ka var tak kko vēl sabīdīt. Labi, ka nedevi naudu. Pa pieri tādam jāiedod. Tev ir visas tiesības apvainoties.
06.03.2013 14:31 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
WTF ?!?!?!? :d:d:d

Vētra ūdens glāzē! Fakts - čalis bērnišķīgs, ka nerunā nedēļu, bet autorei sit augstu grūtniecības hormoni. Loģiski, ka neņem līdzi - Tu esi grūtniece, varbūt uzreiz domā, ka Tev ballīte nebūs pa spēkam, vai esi pazīstama ar jubilāru? Vai jubilārs rīkko ballīti ar otrajām pusēm vai tikai saviem draugiem? Vai bijušo paķēra tikai pa ceļam vai vienā istabā nakšņoja?

Sievietes.

+++
Man ar visiem maniem bijušajiem ir labas attiecības ( esam draugi ) un es tiešām nesaprotu cilvēkus, kuri ar bijušajiem sarauj visus kontaktus un uzskata par citplanētiešiem.
Nu neliekas visi un visas ar bijušjiem pie pirmās izdevības gultā, manuprāt, nerunāt sliktu un uzturēt labas attiecības ar bijušajiem parāda to cik pieaudzis un pašpārliecināts par sevi ir cilvēks.
06.03.2013 14:31 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Queen, bet kāpēc vīrietis to visu neizrunāja ar bumbuļdziju? Kāpēc bija jāslēpj, ka ar bijušo brauc? Un galvenais - kāpēc neņēma līdzi savu sievieti ar kuru veido ģimeni?
Ja bumbuļdzija nebija aicināta, tad varēja tam brālēnam pateikt, ka viņam ir mīļotā sieviete ar kuru viņš brauks kopā. Ja nu tas brālēns atteiktu (visticamāk, šo atteikumu uzspiestu bijušā), tad vnk nebrauktu.. bet nē, viņam vajadzēja braukt, to visu noslēpt un beigās vēl vainot pie visa bumbuļdziju!

Jā, man tas tiešām neliekas normāli, ka viens melo otram, lai tik tiktu uz ballītēm bez viņa.
06.03.2013 14:32 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Ja es būtu grūtniece, tad zinot manu draugu es sēdētu spilvenu kaudzē ērtā pidžammā :D par ballītēm nevarētu būtu ne runas :D
06.03.2013 14:32 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Jārunā ir un obligāti. Viņš taču būs drīz tētis! Kā tad risināsi ar viņu problēmas, kad piedzims bērniņš? Tev derētu vņam atgādināt, ka mazulis ko gaidat kopīgi būs arī kopīgi jāaudzina un kopīgi jārūpējas, lai savus bērnu dārza izgājienus atstāj pagātnei.
06.03.2013 14:34 |

Reitings 218
Reģ: 28.02.2013
Jārunā ir un obligāti. Viņš taču būs drīz tētis! Kā tad risināsi ar viņu problēmas, kad piedzims bērniņš? Tev derētu vņam atgādināt, ka mazulis ko gaidat kopīgi būs arī kopīgi jāaudzina un kopīgi jārūpējas, lai savus bērnu dārza izgājienus atstāj pagātnei.

+++
06.03.2013 14:41 |

Reitings 2295
Reģ: 29.01.2009
Ja ģimenē viens uzvedas bērnišķīgi, tad vismaz otram jārīkojas kā pieaugušam cilvēkam. Šķiet, ka šajā ģimenē tai jābūt Tev ;) Esi mierīga, nosvērta, dzīvojies ierastajā ritmā. Kad viņam pāries emocijas, tad arī izrunājieties. Turies, viss būs labi!
06.03.2013 14:47 |

10 gadi
Reitings 13809
Es te bieži vien lasu un nespēju iedomāties, ka dzīvē tādas situācijas ir.
Te laikam būtu vietā teiciens, "slikti, ka bērniem dzimst bērni" (šajā situācijā es to vairāk attiecinu uz vīrieti).
06.03.2013 14:51 |

Reitings 8272
Kā viņam nav kauna?! un wth nedēļu nerunā? jūs nedzīvojat kopā? kāpēc vsp bērnu vajadzēja ieplānot, ja tā ir?
viņš ir cūka. savādāk es to nevaru nosaukt. es ne tikai naudu nedotu, bet no mājas izdzītu, ja ietu ar bijušo tusēt. nu labi, tik traki varbūt nebūtu, bet naudu noteikti nedotu. un kas tas vīrieti, kas naudu aizņemās no draudzenes? es saprastu, ja tas būtu kas vajadzīgs, vai ja viņam būtu veselības problēmas, bet ne jau tusiņam ar bijušo? viņš tev tiešām ir acis aizmālējis ar māliem un vēl pelnus uzbēris vai tu esi akluma kalngals? mīļā sirds, viņš taču tevi izmanto tikai dēļ naudas. tev tas vēl nebija ienācis prātā? kā viņš taisās vsp rūpēties par bērnu un pirkt viņam visu, ja viņš aizņemas no tevis naudu pat tusiņiem? tu redzi kādu nākotnei ar viņu? vai tu taisies viņu uzturēt un sponsorēt bijušajai dzērienus?
06.03.2013 14:57 |

Reitings 2295
Ak, jel, un atkal viss sākas no gala... Te jau nesen bija diskusija par vienu "slikto" tēvu. Meitenes, jūs spējat paraudzīties mazliet tālāk par savām emocijām? n-tās lapas ar šausmināšanos un kaunināšanu... kam no tā labums?
06.03.2013 15:02 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Sany šodien īpaši izceļas ar citu kaunināšanu. Baigos palagus ar to vien saraksta.
06.03.2013 15:06 |

Reitings 175
Reģ: 16.10.2012
+++++ Sany
tas būtu saprotams, ja tiešām tā būtu svarīga lieta, nevis ballīte. Tādu ballīšu būs vēl 1000000.
06.03.2013 15:09 |

Reitings 1493
Es reāli čalim jautātu - kāpēc slēpa faktu par bijušo? vai viņa un viņas draugi vai pat viņu abu kopīgie draugi ir kaut kāda atseviška pasaule, no kuras tevi jānošķir?
Un - the million dollar question - patiesi, par ko TIEŠI viņš ir apvainojies? Ka nenotika viss pēc viņa iegribām? Tad uzreiz, laicīgi, pirms piedzimis bērns un sākušies jauni stresi, atgādini, ka nu jau jāsāk domāt nevis robežās - es, tu un bērns - bet gan MĒS!!!!! Tu neesi viņam nekāda piekabe, ko atstāt mājās, jo tā, iespējams, tusiņā ērtāk un jautrāk.
06.03.2013 15:10 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Labi, man īsti nav saprotami, kādēļ visi bijušie un bijušās šeit tiek uzskatīti par kaut kādu sērgu :D no kuriem ir jāizvairās un vispār nedrīkst kontaktēties. Ja cilvēks māk normāli izšķirties, tad taču nevajadzētu būt problēmām kontaktēties. Tas tomēr nav nekāds svešinieks, bet daļa no dzīves.
Man arī liekas muļķīgi speciāli braukt ar citu transportu kā bijušajai, viņa taču tāpat būs tajā ballītē- tātad viņi satiksies jebkurā gadījumā. Un visur iet divatā arī man nešķiet normāli. Jā, ir kopdzīve, bet ja tu dzīvo tikai attiecībās un pašam savas dzīves ārpus tām nav, tas ir ļoti bēdīgi. Un nevajag tagad sākt bļaut, ka viņi ir ģimene un viss jādara kopā. Pēc manām domām, uz ģimeni attiecas tieši tas pats. Visur ar sievu nav jāiet, it sevišķi, ja viņa nav aicināta.
Tas, ka viņš nepiedāvāja bumbuļdzijai braukt, nezināmu iemeslu dēļ, jau ir cits jautājums. Ja arī viņš ir ielūgts viens pats, to var normāli paskaidrot otrai pusei. Par bijušo droši vien noklusēja, jo negribēja skandālu. Kāds, protams tagad izveidojās, jo noklusēja :D
06.03.2013 15:12 |

Reitings 2186
Reģ: 12.07.2009
Koshlene, Sany un weee, jūs esat totālas aitas!
Es vēl saprastu, ja puisis būtu runājis ar autori par to, ka tāda balle ar bijušo būs, piedāvātu braukt līdzi, bet viņš to centās noklusēt un vēl naudu izspiest. Vāks!

Autorei iesaku nesatraukties un domāt tikai par gaidāmo bērniņu! Uzskatu, ka rīkojies pareizi!
06.03.2013 15:17 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits