Es mēģināju Noni Care intensīvi mitrinošo masku, man patika. Seja tiešām bija ļoti patīkama. Es liku uz visu nakti, un pat vēl nākošās dienas vakarā pēc sejas mazgāšanas, bija sajūta, ka krēms uzsmērēts.
Nīma maska sākumā varbūt sausināja un ādu nepatīkami vilka, bet za to man efekts bija un pumpas pazuda. Lietoju kādu laiciņu atpakaļ regulāri un man personīgi tiešām bija efekts. Tagad gan pēc otrās tūbiņas izlietošanas jaunu neesmu pirkusi. Apsveru domu varbūt atkal palietot.
Tā, gribēju izteikt Kaķenei komplimentu, par blogu- ļoti patīk, gaidu, kad būs k-kas jauns :)
bet par maskām, nav gluži drogu, bet nu tā paša limeņa kosmētika- avon. maska plēvīte ar k-kādiem rīsiem, kad ņem nost ir nedaudz sāpīgi, bet pēc tam seja jūtas diktām forši.
Pārsvarā no visām Drogas maskām man ir alerģiska reakcija - pleķi, sarkanums, pārlieku velkoša sajūta.
Pozitīva pieredze ir bijusi ar Lush maskām (īpaši Magnaminty) un Queen Helene Mint Julep Masque. Būtībā arī sanāk daudzkārt izdevīgāk nopirkt lielo iepakojumu, nevis ''testerizmērus".
man bija aizspriedumi pret tām Rival de Loop precēm, bet esmu mēģinājusi jau 3 maskas un visas patīk.
ir vēl tāda augļu želejmaska, neatrodu bildi internetā, rakstīts kaut kas Frucht un Limited edition, dzeltenā ar ziediņiem paciņā. un trešā, kas bija laba - mitrinošā, zemenes un vaniļa, rozīga paciņa. smaržo smuki, un iedarbojās arī labi.
un šī ir vienkārši ideālas (man):
Esmu daudz maskas izmēģinājusi, bet īsti neesmu sapratusi to nozīmi sejas kopšanā. Ādas mitrināšanai daudz efektīvāki man šķiet krēmi, attīrīšanai pīlingi, poru sašaurināšanai toniki. Maiga sejas āda? Pēc krēma arī āda paliek maiga.
Bet tā kopumā piekrītu pārējām meitenēm, ka Dzintars maska bija patīkama lietošanā, bet nīmu bezjēdzīgi agresīva. Tie spilgtie iepakojumi ar augļiem un seju maskā daudzi smuki smaržo, bet jēga minimāla, noteikti ne lata vērta.
man gan tā maska, it kā normālo ādu, riktīgi sakairināja. Vaigi palika sarkani un sausi, bet īslaicīgi, nākamajā rītā jau bija daudz maz ok. Liku pirms iešanas gulēt.
Tāpēc to Dzintariņa masku vajag likt uz problēmzonām, piemēram T-zonā. Man vaigiem nav nekādu problēmu,līdz ar to es tur neko virsū nezieķēju
Kopš sapratu ,ka man maskas ,skrubji un toniki nav labāk vajadzīgi ,jo man ir jutīga sejas āda notīru tikai ar kumelīšu tējā samērcētu vates plāksnīti ,pēc tam ja vajag mitrinošs/barojošs krems un viss. Bet katram jau savādāk, jāskatās kāda tev āda ;)
Sveikas meitenes! Vai kāda no Jums ir lietojusie šo masku?
Šodien Drogās nopirku par nepilnu Eiro, jo nebija mana iecienītā, tad nu tagad atradu internetā sliktu atsauksmi par šo masku, gribēju painteresēties vēl, varbūt kāda var dalīties pieredzē :) Paldies!