sekss ir ļoti labs un jauks, bet tas var novest pie visai smagām un nevēlamām sekām.
šoreiz es gribētu pajautāt par vienu no nevēlamākajām un briesmīgākajām seksa sekām. par to ko bieži sauc vārdā "attiecības". daudzi cilvēki ir ar tām ir saskārušies un dažkārt pat pazaudē visu savu dzīvi un sevi pašu. :( ko jūs ietektu darīt, lai šīs sekas nebūtu?
bet šīs sekas jau nav vienmēr. man pašam paldies dievam nav bijis, dažas reizes nācās lūgt palīdzību pieredzējušākiem paziņām, lai vispār tiktu no tām vaļā. bet ja pēkšņi kas tāds atkārtotos es nezinu vai spētu atkratīties.
Moška tev vajag piekopt tādu līguma attiecības kā Kristianam no Fiffty Shade of Grey? :D
Man nokrita krāniņš pēc briesmīga sexa .. paņēma un nokrita!
Sēž onkulītis pie upes un raud gaužas asaras
Garāmgājējs jautā:
-Kas noticis?
Onkulītis:
-Zābas aizpeldēja:(
Garāmgājējs:
-Nu tad hui s ņim!
Onkulītis:
-Tur jau tā lieta, ka hui s ņim ..
Nu tad pēc seksa ar saviebtu ģīmi pasaki tai meitenei, ka viņa neglīta vai arī, ka tas bija visbriesmīgākais sekss tavā mūžā! Domājams, ka viņa pēc tam negribās uzturēt attiecības ar tevi. :p
Vēl jau variants, kļusti par mūku, tad tavs labākais draugs būs Jēzus. Nav seksa, nav problēmu. :D
personīgi es domāju,ka visi veči,kas te ir - ir viens vienīgs vecis=bezdarbnieks, kam nav nekā cita,ko darīt dzīvē, kā vien tusēt, pa sieviešu portāliem.
atbilde uz tavu jautājumu ir- sex par naudu. paņem prostitūtu un nebūs jādomā jādomā par attiecībām.ja esi nabags- pats vainīgs :D tad arī sievietēm, kuras vēlas attiecības, tu nebūsi vajadzīgs :D
milzi ir vēle briesmīgākas lietas, no kā tev jāizvairās- bērni, tā kā drošības labad taisi vien vazektomiju un lieto prezervatīvus, jo sts, HIV, hepatīti utt
Tad nu gan problēma, vienkārši pārguli bez saistībām (iepriekš moš pasaki, ka tikai sex bez turpinājuma) un nezvai viņai, kā arī neatbildi uz zvaniem.
Esi vecis, viņi taču tā dara, ja negrib attiecības.
nost ar seksu...prieks kam tev vinju...nebuus seksa nebuus attieciibas,kuras izpostiis tavu dziivi...
pats jau atbildeji uz savu jautaajumu..taa,kaa bez seksa;)