Jaunāks puisis!

Reitings 50
Reģ: 03.03.2013
Sveikas meitenes!
Daudzas diskusijas ir bijušas par to, ka tiek uzsāktas attiecības ar krietni vecāku vīrieti ut.t.,bet šoreiz gribēju pajautāt vai, kādai no jums ir bijusi pieredze ar pāris gadus jaunāku puisi??
Lieta tāda,ka man līdz šim ir bijušas ilglaicīgas attiecības ar pāris gadus vecākiem vīriešiem un vienmēr uzskatīju,ka nespētu būt kopā ar jaunāku vīrieti,jo viņi tak domāšanā attīstās lēnāk. Kopš esmu brīva meitene,pieķeru sevi pie domas,ka metu acis uz pāris gadus jaunāku puisi,arī viņš ir vairāk kā ieinteresēts,bet nezinu vai tur kas izdosies, šīs vecuma starpības dēļ.
Man pašai ir 21,viņam 19.
03.03.2013 23:00 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
redzi, ja jūs būtu vecāki, šī gadu starpība jūs gandrīz vispār neietekmētu (nu jau jūtos kā tā astroloģe no precamies) :D
viņš ir tikko pabeidzis skolu un sasniedzis pilngadību. vai viņš gribēs nopietnas attiecības- nezinu. tu jau ej uz to, lai atrastu, bet tik jauni puiši vēl parasti skrien no vienas pie otras.. ir jau cilvēki, kas arī 18 gados apprecās, bet vai tādu ir daudz?
viss ir atkarībā no jūsu abu dzīvesveida un tuvākajiem nākotnes plāniem.
kāda tu pati esi- strādā, mācies, esi patstāvīga, dzīvo atsevišķi no vecākiem? un tagad to pašu padomā par puisi.
man vienreiz bija attiecības ar jaunāku puisi. lielākā kļūda vsipār tādā vecumā ir - visu uztvert saasināti. kā kaut kas tā- spalvas pa gaisu. ja tavs mērķis vēl nav ģimenes dzīve, varbūt iepazīsti viņu tuvāk un paskaties, kas viņš ir par putnu.

daudziem puišiem patīk tās nedaudz vecākās. tas viņiem ir kā andrenalīns un liekas - woow, man pievērsa uzmanību vecāka meitene! tad jau esmu baigi vērtais džeks! cik esmu pamanījusi, puišiem (ne visiem) drīzāk ir šāda attieksme
04.03.2013 15:21 |

Reitings 3966
Varbut drusku ne pa tēmu, bet ja būtu jāizvēlas vecāks vai jaunāks, vecākam būtu 10 gadu atšķirība, laikam izvēlētos jaunāku. :D
04.03.2013 15:27 |

Ja gribi lai zin ari viņa draugi par jūsu intīmajiem sīkumiem- lūdzu uz priekšu! :)
05.03.2013 16:49 |

Reitings 8272
Izvēlētos jaunāku pat, ja tev būtu 18? :D cik tev ir tagad gadi? un padomā, vai par to tevi neieliktu cietumā? :D
05.03.2013 16:52 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits