padomi!

Reitings 182
Reģ: 07.08.2011
čau, čau!

lieta tāda, ka bija paredzēts lidot uz LV jūnijā, bet plāni mainījās un lidoju jau šomēness. kā arī nelidoju viena, ņemu līdzi savu vīrieti. šī būs viņa pirmā vizīte manā dzimtenē. tākā laiks ir sniegots un auksts tur, tad jautājums, kur lai viņu ved? es LV neesmu bijusi vairākus gadus. vai forumcinemas filmas ir angļu valodā jeb ar angļu sub.?
un kur ir gardas ķīniešu ēstuves?
derēs jebkura atpūta iekštelpās.

paldies! (:
03.03.2013 14:50 |

Reitings 228
Reģ: 26.12.2012
Man ļoti patīk ķīniešu restorāns "Honkonga" uz Kr.Valdemāra un Hanzas stūra. Vēl arī labs ir Blaumaņa ielā (starp Čaka un Barona ielu) "Ginger".

Ja ejat uz forumcinemas, tad iesaku ar lift uzbraukt uz 6.stāvu, tur ir bārs ar skatu uz Rīgu, ja labs laiks, tad terase arī ir vaļā.
03.03.2013 20:54 |

Reitings 1873
Reģ: 29.01.2009
Ārpus Rīgas rindas ir daudz mazākas.
03.03.2013 20:55 |

Reitings 182
Reģ: 07.08.2011
esmu ārpus Rīgas, tētis rīt piezvanīs uz tuvāko pasu nodaļu un visu noskaidros. Latvijā nevajadzētu būt problēmām dabūt pasi, ja tev ir nauda, ko maksāt. vismaz tā man liekas. ja nē, ak dievs, pasēdēšu rindā un atpūšos LV ilgāk :D

paldies par pāris idejām meitenes, nespēju sagaidīt izbaudīt kaut nedaudz ziemu! :)
03.03.2013 22:41 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits