Ko darītu manā vietā?

Reitings 2329
Reģ: 25.02.2011
Ir tā,ka šobrīd studēju maģistros.Kopā jāstudē 2 gadi un vasarā būs 1.gada beigas.
Esmu nu tik apstulbusi un NEZINU,ko darīt.
Pirmais semestris bija daudz maz ok,bet uz tā beigām jau arī sākās pret to visu apnikums.
Sācies 2.semestris un es esmu bijusi tikai uz vienu reizi/dienu uz lekcijām (ok,nekas briesmīgs jau arī nav noticis,jo neko iekavējusi neesmu).
No vienas puses es it kā studēju un apzinos,ka nu pabeigt jau vajadzētu,bet no otras puses-kam man tas,ja man pat nav vēlmes braukt uz lekcijām un nav dižas intereses par to visu,ko tur māca.
Man galvā ir tāda putra!
Sācies marts un tad nu esmu apņēmības pilna visu vērst uz labo pusi,bet,kad par to visu iedomājos,ko tur māca un kas būs vēl tālāk,nolaižas rokas.Taču apzinos arī to,ka maģistra grāds jau laba lieta un varbūt kaut kur tas noderēs,es nezinu.Ar vienu roku dodu,ar otru atkal ņemu atpakaļ (tas tā ne-burtiski domājot).

Ko jūs manā vietā darītu???

Palicis vairs tikai šis un vēl viens semestris,kas jānolauž braukājot uz lekcijām un tad pēdējais semestris paiet tikai darba rakstīšanai.
02.03.2013 20:49 |

Reitings 2329
Reģ: 25.02.2011
Paldies jums visām par iedvesmu pilnajiem vārdiem!
Patiesībā jums ir taisnība un tagad tik atliek man saņemties.
Palika pat vieglāk to visu izlasot :)
03.03.2013 18:24 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits