vai tiešām viss ir tik ideāli?

Reitings 425
Reģ: 10.10.2012
vai jums meitenes tiešām ir tik ideālas attiecības? jūsu draugi dara jums visu pa prātam un nekad neesat bijušas dusmīgas uz viņiem, aizkaitinātas? nekad nav nodarījis kādas sāpes? kāpēc es tā jautāju? jo palasot meiteņu komentārus man šķiet , ka visām ir tik ideālas attiecības, un nedo dievs kāda pajautās kādu padomu, pārējās atradīs 101 iemeslu kāpēc viņs tevi nemīl, neciena un vispār kam tev tāds vajadzīgs? pamet viņu, viņš tevi krāpj. var jau būt, ka lielākajai daļai ir taisnības un es, piemēram, tikai cenšos aizmālēt trūkumus savās attiecībās. man šīs ir pirmās nopietnās attiecības, kas ir jau 4 gadus, bet es vēl līdz šim neesmu viņu ne kārtīgi iepazinusi, ne sapratusi un kā man šķiet arī viņš ne. citreiz lasot jūsu komentārus un diskusijas es domāju, vai tiešām manas attiecības ir tik greizas, vai esmu lupata, vai rīkojos pareizi, vai nebiju par skarbu? tā teikt salīdzinu. un tad man arī radās šis jautājums, jums tiešām viņas ir tik ideālas?
01.03.2013 13:27 |

10 gadi
Reitings 980
Reģ: 17.12.2010
Salomei un Librai viss vienmēr ideāli, bet forši ka tā. Var jau būt ideāli, vismaz uz kādu laiku noteikti, bet tas taču ir skaisti, man arī ir bijis ideālais periods. Es domāju, ka varbūt ne vienmēr meitenes tikai visu "uzspēlē", bet vienkārši viņām tajā laikā ir šie labie periodi, un jāpriecājas par to. Man, piemēram, ir skumīgi lasīt, ka slikti iet meitenēm, tur Renē šķiras un citām problēmas, uzreiz skumji paliek, es ļoti pārdzīvoju par citiem, pat par nepazīstamiem cilvēkiem, tāpēc nav nekas pretī lasīt šos "ideālos stāstus" :)
02.03.2013 09:26 |

Reitings 2429
Reģ: 27.10.2011
Šeit visām vecenēm ir ideālas attiecības (ja neskaita, ka vecis klapē un šobrīd (ar šobrīd domāju - pēdējos divus gadus) nav darbs).
02.03.2013 11:22 |

Reitings 659
Reģ: 15.04.2009
Attiecības vairs nebūs tik ideālas, kad viņas uzzinās, ka mīļumi viņas krāpj... Istenībā neiet uz naktsmaiņu, bet pie citas (uz pusi mazāk sverošas) mīlules:)
02.03.2013 11:24 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Attiecības nevar būt ideālas vai neideālas, tās ir tādas kādas tās veidojam - ar kāpumiem un kritumiem. Tas, ka daudzas meitenes savas problēmas nekomentē iekš cosmo.lv ir tikai normāli, jo problēmas ir jārisina, nevis jāizraud internetā vietnē, kur ārkārtīgi reti var tik pie kāda patiešām vērtīga padoma (lielai daļai pat nav ne jausmas ko nozīmē vārds problēma un ko nozīmē vārdu kopsalikums risināt problēmu) Ir jādzīvo realitātē, nevis internetā jāapspriež attiecības vai arī jāizdomā problēmas.
02.03.2013 11:59 |

Reitings 606
Reģ: 31.01.2013
Šeit visām vecenēm ir ideālas attiecības (ja neskaita, ka vecis klapē un šobrīd (ar šobrīd domāju - pēdējos divus gadus) nav darbs).

Interesanti, kuras te ir vecenes, un muļķīgi apgalvot to ko nezini un pietam runāt VISU vārdā.
varbūt lielai daļai tā arī ir, bet nevajag teikt - visas.
Neesmu ne vecene, ne bezdarbniece, ne ar "ideālām" attiecībām.
Tas, ja tev rūgta pieredze nedod runāt citu vietā :)

Attiecības vairs nebūs tik ideālas, kad viņas uzzinās, ka mīļumi viņas krāpj... Istenībā neiet uz naktsmaiņu, bet pie citas (uz pusi mazāk sverošas) mīlules

Un par šo vispār labāk neko neteikšu. piedod bet stulbs komentārs :D
02.03.2013 17:16 |

Reitings 870
Reģ: 16.08.2012
kā pa kalniem..-tādas ir manas
02.03.2013 22:21 |

Reitings 96
Reģ: 07.11.2010
Nelasīju visus komentārus.
Manuprāt, katram jau tās ideālās attiecība sasitās ar ko citu... Arī attiecības, kurās ir kaut kādi strīdi par sīkumiem var cits uzskatīt par katastrofu-cits par ideālām attiecībām! :) Katram jau cita mēraukla!
02.03.2013 22:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits