vai tiešām viss ir tik ideāli?

Reitings 425
Reģ: 10.10.2012
vai jums meitenes tiešām ir tik ideālas attiecības? jūsu draugi dara jums visu pa prātam un nekad neesat bijušas dusmīgas uz viņiem, aizkaitinātas? nekad nav nodarījis kādas sāpes? kāpēc es tā jautāju? jo palasot meiteņu komentārus man šķiet , ka visām ir tik ideālas attiecības, un nedo dievs kāda pajautās kādu padomu, pārējās atradīs 101 iemeslu kāpēc viņs tevi nemīl, neciena un vispār kam tev tāds vajadzīgs? pamet viņu, viņš tevi krāpj. var jau būt, ka lielākajai daļai ir taisnības un es, piemēram, tikai cenšos aizmālēt trūkumus savās attiecībās. man šīs ir pirmās nopietnās attiecības, kas ir jau 4 gadus, bet es vēl līdz šim neesmu viņu ne kārtīgi iepazinusi, ne sapratusi un kā man šķiet arī viņš ne. citreiz lasot jūsu komentārus un diskusijas es domāju, vai tiešām manas attiecības ir tik greizas, vai esmu lupata, vai rīkojos pareizi, vai nebiju par skarbu? tā teikt salīdzinu. un tad man arī radās šis jautājums, jums tiešām viņas ir tik ideālas?
01.03.2013 13:27 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
ananās, bet ka tu vari zināt vai tiešam tai kura raksta viss ir ideāli un vai vispar šim cilvēkam ir attieības? varbūt viss ko te raksta ir meli un sadomājums
01.03.2013 13:41 |

Reitings 2870
Reģ: 20.12.2012
Es nesaprotu, kas var nepatikt, ja komentāri ir tieši no meiteņu puses? Ja autores pašas izveido diskusiju izklāstot situācijas visos sīkumos, tad diezgan loģiski, ka bieži vien sadzird arī pa skarbākai atbildei, jo mēs, sievietes, kad mīlam, bieži vien esam naivas- redzam rozā krāsu attiecībās vairāk,nekā tās ir. Es būtu laimīga, ja man vairāk būtu vairāk cilvēki pateikuši, ka manas attiecības ir zem katras kritikas un vīrietis nav šī vārda cienīgs, bet toreiz es nezināju par cosmo forumu:D Esmu droša, ka ja būtu uzrakstījusi savu situāciju, te būtu ne viena vien šokā ar piezīmi, kāda velna pēc, es ar viņu vēl kopā biju:D
01.03.2013 13:43 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Kāpēc tik bieži iesaka pamest? Ja kaut kas nedara laimīgu, tam dzīvē nav vietas. Kā tur bija tajā teicienā - mēs paši radam sev problēmas, jo neviens neliek strādāt darbu, kas nepatīk un būt attiecībās ar cilvēku, ar kuru nav labi.

Man neliekas, ka, salīdzinot ar cosmo dāmām, manas attiecības ir šausmīgas un man jāšķiras. Varbūt problēma nav cosmo dāmās, bet pašās attiecībās vai personā, kas attiecības salīdzina?
01.03.2013 13:43 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Es uzskatu,ka - ja tu te nāc un gribi publiski/anonīmi paķidāt savas attiecības, tad pieņem visu komentārus, jo tie kas lasa, spriež pēc savām sajūtām šādā situācijā vai līdzīgā, skatās,kā tas izskatās no malas...negribi dzirdēt dažādus viedokļus - nu nenāc, nesūdzies.
Tā jau ir tava darīšana, kuri komentāri tev liek padomāt, bet kuras komentētājas gribas dirst sūtīt, bet ja tu te sūdzies - uzklausi.
01.03.2013 13:46 |

Reitings 132
Reģ: 08.02.2013
1. No malas vienmēr ir striktāks viedoklis, jo tās jau nav mūsu attiecības, ne mūsu sāpes.
2. Mūsdienās, ļoti izteikti ir tas, ka pie attiecībām nestrādā, kā kaut kas ne pa prātam, tā aiziet un atkal nākamajās. Un, ja satiekas cilvēks, kas cenšas, piedomā, strādā pie sevis, savām attiecībām ar tādu, kas met plinti krūmos pie pirmajām grūtībām.. Tad ir pavisam slikti.
3. Cilvēki paliek riebīgāki attiecībās. Melo, pazūd, dzerstās, konfliktē utt. Bet tas pārsvarā nav uzreiz. Šādos gadījumos viens iemīlas otrā kādu citu īpašību dēļ, un tad ir tikai normāli, ka rodas apjukums - šis cilvēks, piemēram, ir bijis klāt kādā smagā situācijā, bet šobrīd aizdzēries ar draugiem. Ko darīt?
4. Šeit jau uzraksta tikai domas.. Neviens neuzņemas reālu atbildību par pateikto.
01.03.2013 13:47 |

Reitings 7743
Reģ: 29.01.2009
Nu nezinu nevienu, kuram attiecības būtu 100% ideālas. Protams, ka vairāk grib akcentēt attiecību labo pusi, nevis lasīt kādas izmisušas meitenes stāstu un publiski atzīt, ka arī viņai attiecībās mēdz iet kā pa kalniem.

Nesūdzos par savām attiecībām, protams, ka gadās domstarpības, bet ir jāmācās to visu izrunāt un risināt.
01.03.2013 13:48 |

Reitings 1283
Reģ: 02.09.2012
Ko gan citu var ieteikt, ja vīrietis paceļ roku, pārlieku bieži iedzer vai arī ballītes un draugus nostāda augstāk par ģimeni? Jāpiekrīt Librai, mēs paši radam sev problēmas.

Tāpat neviens nezin šo attiecību sīkumus. Pēc virspusēja situācijas apraksta vadoties arī dod attiecīgus padomus.

Vispār, kopš sāku lasīt šo forumu, iemācījos patiešām novērtēt savu vīrieti. Agrāk varēju sieties pie vismuļķīgākajiem sīkumiem, tagad saprotu, cik tas bija nepareizi.
01.03.2013 13:49 |

Reitings 425
Reģ: 10.10.2012
es nedzīvoju salīdzināšanas periodā, vienkārši, kā jebkura sieviete salīdzinu kas labāks, kas sliktāks. šajās attiecībās, nezinu vai jūtos laimīga, īsti vēl neesmu sapratusi, bet tā ir mana problēma un manas raizes. ar šo vīrieti man ir patīkami, labi, jūtos mīlēta, bet ne tik daudz kā gribētu. bieži domāju vai vaina ir manī vai viņā. un nē, es nesaku, ka ticu uz vārda visam ko raksta, tieši tāpēc izveidoju šo diskusiju, lai padiskutētu cik tālu mēs esam gatavas iet un pieņemt?

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
Piekrītu Sesillai, nekad jau nevar zināt, cik daudz patiesības komentāros ir, tā jau ir tikai virtuālā vide, kur katrs var izlikties par tādu, kāds viņš vēlētos būt. Taču man personīgi cosmo ir ļāvis vēl vairāk novērtēt savu vīrieti, pozitīvo viņā, lasot tieši problēmdiskusijas. Varbūt arī tavs vīrietis, ananās, nav nemaz tik zemē metams, ja tu nesalīdzinātu ar tām komentētājām, kurām "viss ir labi", bet aizdomātos, ka varētu būt daudz sliktāk.

Reitings 2494
nav.. nav .. tā kā viss kārtībā ar Tevi.. ir vienkārši leitas ar kurām mēs samierināmies.. ar dažām tomēr nē - tas arī pasaka - pāris ir kopā vai tomēr nē...
01.03.2013 13:50 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Roku pacelshana,necienja,paraziteshana ir tiesham galejibas,kuras nevajadzetu pienjemt attiecibas,bet es biezhak lasu sheit galigi citas galejibas,kur no mushas tiek uzpusti zilonji un tam seko komentari "pamet!".
Katras attiecibas ir sliktas dienas,bet tas nenozime,ka uzreiz pie katra sikuma ir japamet un jaiet dzivee sevi cienot.
01.03.2013 14:03 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
paraziteshanu laikam labak butu aizstat ar vardu izmantoshana.
01.03.2013 14:11 |

Reitings 811
Reģ: 09.06.2011
Tas tāpēc, ka daudzām patīk no mušas uzpūst ziloni!
Nepiezvanija - kretīns!
Nenobučoja - kretīns!
Neuzdāvināja ziedus - kretīns, jāpamet! utt..... :D
Manas attiecības nebija ideālas ne tuvu, tāpēc es tiku no tām veiksmīgi vaļā, bez lieka stresa! :D
01.03.2013 14:15 |

Reitings 811
Vel jau ir arī tādas, kuras aiziet otrā galējībā... Viņas sit, krāpj, neciena, bet viņas izliekas neko neredzam un dzīvo tālāk! Un tad vienā dienā pamostas, kad viss jau ir galīgā ....
Tās pašas vainīgas, ka neprot strādāt pie savām attiecībām un RUNAT ar savu otro pusīti!!!
01.03.2013 14:20 |

Reitings 218
Reģ: 28.02.2013
Viņas sit, krāpj, neciena, bet viņas izliekas neko neredzam un dzīvo tālāk! Un tad vienā dienā pamostas, kad viss jau ir galīgā ....
Tās pašas vainīgas, ka neprot strādāt pie savām attiecībām un RUNAT ar savu otro pusīti!!!
diez vai ar dzeku, kurs atlaujaas sist, necieniit, kraapt var kko panaakt ar runaashanos :D :) vieniigi beegt labi taalu prom no taada :D
01.03.2013 14:23 |

Reitings 2295
Manas attiecības ir ļoti neideālas. Man arī šīs ir pirmās attiecības un ir tik daudz kļūdu, ka baisi :) Bet nekas, visi mācāmies. Nekad arī neiesaku citiem pamest vai kaut ko tamlīdzīgu.

Un vispār iesaku neieklausīties šeit izskanošajos padomos, ja negrib iebraukt vēl lielākās auzās.
Visu pērļu pērle: Ja viņš tevi nedara laimīgu, pamet!
Daaa... :D Ar šādu pieeju misu mūžu nāksies meklēt nākamo atkal pamest un atkal meklēt. Cilvēki vienkārši neaptver, ka otrs cilvēks (tāpat kā ārēja lieta, apstākļi utt) nevar būt laimes avots.
01.03.2013 14:24 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Ideālas-nē. Bet nu piedotiet, ja draugs/vīrs sit un vēl rodās jautājumi, ko darīt, tad bez komentāriem(tas tikai piemērs no kādām diskusijām.)
01.03.2013 14:28 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
laime ir jāmeklē sevī un nedrīkst gaidīt , kad otrs darīs laimīgu un izklaidēs. otrs jau nav klauns vai iegribu izpildītājs. bet daudzas kā šķiet tieši to gaida no attiecībām
01.03.2013 14:28 |

10 gadi
Reitings 2673
Reģ: 25.05.2012
Ideālas noteikti nav, bet tagad tās raksturoju kā labas :) Kkā nesānāk mums nekādi konflikti pēdējā laikā un tiešām priecājos par to.

Pēdējais bija, ka vīrs aizbrauca uz kkādu hokeja turnīru Gaujā un tad Siguldā ar čaļiem svinēja iegūtu otro vietu... un uz sešiem izdzēra 2L (!!!) šņabja.

Nu, varat iedomāties, kāds pāradās... Viņš kad iedzer ir forš, bet kad pārdzerās... tik tiešām mani tracina. Tad arī dusmojos. :D Bet nu jau viss aizmirsts un piedods (l)
01.03.2013 14:30 |

Reitings 811
Adriana
Nu, tur man sanāca divas atsevišķas domas vienā! Tā ir, ka raksta un dara reizē! :D Nu, kas sit nost ir par vēlu, tad jau vairs neparunāsi! :D
Bet izrunāties utt vajag jau kad rodas problēmas, lai nav pēc tam jāsūdzās ko lai dara ar savām attiecībām?! :D
01.03.2013 14:32 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits