Monro, nu pat sasveicināšanos un atvadīšos neatceries, kā bija?
Iemācies kādu teikumu nelielu un pārsteidz draugu :D
es šitā savus spāņu kursabiedrus vienu rītu pārsteidzu, jo iemācījos sasveicināties un apvaicāties kā iet. Šie palika ar muti vaļā :D
Endy, nu kaut ko jau es zinu :D Nav jau tā,ka elementāras lietas aizmirst :D
Es varu pateikt kā manis sauc, no kurienes esmu, kāda man mīļākā krāsa un vēl "tu esi cūka" , to arī māku :D
Monro, tad jau neesi galīgi bezcerīgs gadījums, ka nevari pateikt nevienu vārdu :D
Man mammai draudzene šitāda bija, atbrauca pirms 3 gadiem uz Vāciju un nevienu vārdu nemācēja pateikt un tagad jau vervelē diezgan labi :)
Endy, gan jau es arī sākšu mācīties kaut kā.. tad jau aizies.. jāskatās tv, jāklausās radio..
Anglijā baigi attīstija valodu tas,ka no rītiem braucot uz darbu lasiju rīta avīzes.
Bet te.. līdz tam vēl tālu :D
Bet vispār es te labi jūtos :) vismaz pagaidām :)
Monro, kā gan tu vari slikti te justies, ja jau esi blakus savai mīlestībai? :D
nu tad tik sāc mācīties, kamēr draugs darbā. Pasaki, lai viņš tev grāmatas nopērk ;)
ņam ņam, jā. Bet visam savas robežas. Vienus Killers es viņai varu noziedot, bet Killers+Lana? Uj, nav viegli. Varbūt man paveiksies un tikšu uz visiem, tad jūs mani redzēsies (nu, lasīsiet) vasarā eiforijas stāvoklī. :D
Labs vakars. Man skumji. Es te sēžu un tukšoju šampanieti. Viena, Atkal. Draugs ar draugiem izklaidējas, bet skatos telefona grāmatiņā.. Nav pat kam piezvanīt. Kopš esmu atpakaļ Latvijā, man nav nevienas paziņas pat ar ko papļāpāt. :(