Atvainojos,ka bez garumzimem,bet velos izteikt savu mazo sapiti. Ar draugu esam kopa jau 2 gadus,dzivojam kopa,visi vina tuvakie radi,protams,ir informeti par to. Ta ka vecaku vinam diemzel vairs nav un nav ari bralu vai masu,tad tuvakie radi ir braleni,ar kuriem kopa uzaudzis. Uz visadam sanaksanam,protams,ejam abi,bet dazreiz mani parnem sajuta,ka,nezinu,ka lai noformulee...neesmu gaidita? Ir sajuta,ka vini mani nepienem,neizrada interesi pa mani,it ka es butu kads piedeklis,ko var neieverot. Nu piemera pec,tikko biju slima,gulu majas,zvana draugam viens no braleniem,lai aizbrauc pie vina. Draugs teica,ka es esmu slima,pa maju gulos.... Ne ta pasveicinat,ne novelet,lai veselojos,neka. Katru reizi,kad kads zvana,pat neliek nodot sveicienus,turpreti vel viena meitene,kas ieprecejusies,o,jaa,katru reizi visi par vinu apjautajas,kad vina nav klat,jauta ka klajas berniem. Turpreti es jutos ka tads liekais.. Saprotu,ne jau ar vina gimeni man jadzivo kopa,bet es jutos tiesam atstumta... Esmu meginajusi izradit interesi no savas puses,nodot tos pasus sveicienus,neka.. Neko nesanemu atpakal. Visas tajas sanaksanas visi interesejas par visiem,sazvanas skype,tikai man neviens nejauta ka man iet,nu kaut vai pieklajibas pec. Tada sajuta,ka es viniem nepatiku,vai vini neuzskata mani par labu vinam,hvz?!