Kā iztiekat mēnesī?

Reitings 132
Reģ: 21.02.2013
Cik uz rokas jums paliek nauda (pēc rēķinu nomaksas), ar kuru jāiztiek mēnesi? Man vidēji 200ls, bet tā nauda galvenokārt iziet pārtikai vai kosmētikai, līdz ar to, jau pēc pus mēneša sāku skaitīt naudu.. Kaut kā nemāku dzīvot laikam, kaut gan atlieku naudu arī krājkontā, bet beigās vienalga pietrūkst... Idejas, ierosinājumi? Kā ar jums?
27.02.2013 21:18 |

Reitings 519
Reģ: 22.07.2010
Palasu šodienas komentārus un trūkst vārdu (un jā,tieši šādās situācijās runā visgarāk:D)

Nesaprotu kāpēc dažas kā dēles piesūcas vienam teikumam ?? Tiešām esat dumjas ?? vai tad meitene teica, katru mēnesi tērē tos 96ls Drogās?? Un kādēļ tās meitenes,kas nopelna vairāk un var atļauties pēc rēķinu nomaksas tērēt simtus kur vien vēlas, jāsauc par eskortmeitenēm un smscredit verdzenēm ? Tu tiešām esi tik aprobežota, cik aprobežoti izsakies ?
Ir arī citi darbi, kur var nopelnīt, ja ir kaut daļa smadzeņu galvā, bet tev tāds acīmredzami nespīd!

Nekas cits no tiem tekstiem kā skaudība ārā nespiežas. Citām protams ir pamatots iemesls, viedoklis un visu cieņu- es labprāt gribētu mācēt krat, nbet man nesanāk un nav īsti motivācijas.

Bet vai tādēļ tās kas atļaujas tērēties šodienai ir uzreiz sliktākas un saucamas par stulbenēm?
Nedomāju viss.

Man nav kam krāt, ja nu tikai tālas nākotnes mājai vai kādam Leksusam , lai zimētos :D

Dzīvoklis man ir,mašīna arī ir,tākā varu tērēt kur un ka gribu un ne jau kāda cosmo dāma man teiks cik un kur man tērēt :D

Katrai sievietei ir savi untumi,cita pērk kurpes kaudzem,cita markas krāj,cita fano par kosmētiku,cita par rotaslietām utt. Cita visu tur zeķē un krāj un neviens variants nav slikts, ja vien sieviete ir apmierināta.

Un par tam Drogam,kas te dazām uzkāpa uz varžacs- laikam dzīvojat pie mammītes kas dibentinu pēc jums noslauka un nesaprot ko var katru mēnesi tur pirkt . Neviena nevar viena menesī nopirkt visu mājai ko vien vajag. Sapērk veļas pulverus,podu,vannu,grīdu,stiklu tīrītājus,dezīšus,kosmētiku,higiēnas preces,zeķubikses un vēl daudz lietu,ko mājās vajag. Bet visi nebeidzas vienā mēnesī un labi ,ka tā,jo tad būtu milzu summas ko atstāt veikalā,jo veļas pulveris vien jau ap 8-10ls maksā. Vienu mēnesi beidzas vienas preces,nakamo citas un tā arī sanak katru mēnesi ko pirkt.
Un jaunas meitenes pērk daudz kosmētiku,jo eksperimentē kamēr atrod īsto. Ja nopērk tonālo,bet tas neapmieirna vai tad nevar iet pirkt citu ? Ir taču jaatrod savas īstās preces un tad arī tikai pietiek nopirkt vienu un gaida lidz beigsies.

Man tas laiks arī jau cauri,zinu savas lietas un tās pērku kad beidzas,vairs nav vajadzības eksperimentēt.

Tākā nav ko līst svešā makā un tur skaitīt naudu. Ja ir par maz- jāpelna vairāk un dzīve būs skaistaka,nebus jācepās forumā.
01.03.2013 12:59 |

Reitings 1051
Reģ: 07.07.2009
Spriežot pēc jūsu minētajām summām, atstāšu lielu šoku. Man mēnesi jau ilgāku laiku, lai paēstu, apģērbtos, izklaidētos un samaksātu par rēķiniem ir 80 ls. Uz drauga rēķina nedzīvoju + nedzīvojam kopā.
Vienīgais, ko es varu tev ieteikt, ir šāds variants: pēc tam, kad esi nomaksājusi visus rēķinus, sadali atlikušo naudu tik daļās, cik ir nedēļas. Tad piespied sevi tērēt tikai to naudu, kas attiecīgajai nedēļai ir atlikta.

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
Gurri, vakar lasīju , ka esi no ebay bikses pasutījusi:) ja jau viss tur šausmīgs, kādēļ tās sūtīji?

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Pilnīgi vienalga, kur to naudu notērē. Ir cilvēki, kuriem nav skills uz naudas rēķināšanu. Nu nemāk un viss. Ar skumjām lasu "man alga ir tikai nedēļai" un to neraksta cilvēki, kas dzīvo no iztikas minimuma, bet pelna normāli. Es neredzu problēmu, ja cilvēks aprēķina savus izdevumus. Es netaupu tā, ka pirkšu lētos rīsus, kas vārot saķep pikucī tikai tāpēc, lai neiztērētu par daudz.

Reāli puse no tiem visiem mēneša laikā sapirktajiem sūdiem nav vajadzīgi. Jā, šajā ziņā var piekrist Nazim. Par tām nabaga Drogām :D
01.03.2013 13:02 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
LustForLIfe luudzu pasaki man kapec sievietei ir vajadzigi 3 tonali??? Tiesham kapec?

Gurri es arii nesen izsviedu daudz kosmetikas kvantumus,jo pirms apjedzu ko daru,iepirkos ka traka(ko jau piemineju cita komentara)un zini man bija zheel mest ara,jo ta bija veja izsviesta nauda,ko vareju izteret lietderigak,tapec es domaju,ka mums,kuras neiztere naudu nevajadzigos sudos tas ir tikai ieguvums. :)

Daniela meitenes sak ekspermentet un krasoties diezgan agri,lai jau ap 20 gadiem +/- zinatu,kas der un neder,tapat veikalos ir piejami testerishi,pirms pirkt lielo iepakojumu
01.03.2013 13:07 |

10 gadi
Reitings 10290
Reģ: 29.01.2009
OMG, sick, sick, sick.
Te dažas man šķiet ir ne tikai pret izlietni atsitušās...

tiklīdz kādai nav pa prātam, tā atsitusies vai sms verdzene. psc. perfektās.
01.03.2013 13:07 |

10 gadi
Reitings 1529
Reģ: 27.03.2011
Ok saprotu tādām meitenēm kā Becky un naktsmeita,bet pārējām?

Sanāk, ka citas nevar pirkt kosmētiku, var tikai Becky un nakstmeita. :D Ar ko viņas atšķiras no pārējām?
01.03.2013 13:13 |

Reitings 519
Reģ: 22.07.2010
Nazīc, cik atceros man nekad Drogās neviens nav devis testeri uz majām. Par labakiem veikaliem,tur cita runa,bet tajā vecumā nebija tādas naudas lai tādos iepirktos.
Varbūt tagad ir kas mainījies.

Kapēc neviena nekliedz,ka daudzam ir pa vairākām smarzam mājās ? :D

Man parasti mājās daudz šampūnu ir bijis jo tos visu laiku mēģinu jaunus,jo mani mati cimperlīgi un ko nu ? :D
01.03.2013 13:13 |

Reitings 1283
Reģ: 02.09.2012
Nazīc - 3 tonālie? Tātad - viens, gaišāks tonis (minimāli-vidēji sedzošs) ikdienai, otrs tumšāks, kad āda ir iesauļojusies, trešais - pilnībā sedzošs, uz pasākumiem. Kā arī te netiek pieminēti finiši, kā arī iespējamās alerģiskās reakcijas uz kādu no 3 nopirktajiem tonālajiem.

Testerīši - mūsu veikalos galvenokārt ir pieejami tikai atvērti iepakojumi toņa noteikšanai. Nebūs tā, ka uzsmērēsi tonālā svītru uz vaiga un tev acu mirklī parādīsies alerģiskas pumpas. Latvijā diemžēl nav UK sistēma, kur var aiziet uz veikalu un palūgt trauciņā produkta testeri uz 2-3x.
01.03.2013 13:15 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
te jau visus testerus ir pārdevējas savākušas sev. Loti reti ir izdevies ko dabūt, un tad aŗī tik mazu daudzumu, ka krēms pietiek tikai pus sejai:D man viena pazistama strādāja kosmētikas veikalā un kas tikai viņai mājās nebija..krēmi un smaržas un visu visādi paraudziņi , kas reali domāti klientam
01.03.2013 13:17 |

Reitings 8171
Daniela nedod ta iemesla delj ko Sesilla piemineja :D ta tiesham ir :D
°

LustForLife un cik daudz tas sminkjis jaliek,lai laika izteretu visus tris :D lieka naudas izskjieshana jebkura gadijuma :D
01.03.2013 13:20 |

10 gadi
Reitings 2858
Tiem 3 tonālajiem jau ātrāk beidzās derīguma termiņš, nekā viņi tiek izlietoti.
01.03.2013 13:24 |

Reitings 8171
Un vispar paradiet man meiteni,kuri ikdiena ir bala,ejot uz Justbar peksnji nosaulojas tani pasha diena taa,ka ir vajadzigs tumshaka tonja tonalais,ka ari kas nez ir izdevigak ieguldit vairak un savest seju kartiba,lai nebutu japerk baigi maskejoshais tonalais vai teret naudu tonalajam,kas paliek vecs :D (rekjinot,ka videjais latvietis,katru nedeljas nogali nepavada saviesigos pasakumos :D)
01.03.2013 13:29 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
tiara - skumjsh staasts par to koleegji... drausmiigi kompleksi vinjai ir. esi ar vinju runaajusi, ka vinja vareetu sev atljauties arii daudz ko vairaak, ja padziis to bikshu neseeju?
01.03.2013 13:37 |

Reitings 1283
Reģ: 02.09.2012
Kādam šī Drogu tēma acīmredzami neliek mieru.

Ir cilvēki, kuri aizraujas ar lēto Drogu kosmētiku, ir cilvēki, kuri aizraujas ar lētajām ebay precēm. Man liekas, ka te var likt vienādības zīmi un uzdot līdzīgus jautājumus.
01.03.2013 13:37 |

Reitings 7743
Nazi, pilnīgi tev piekrītu! Bet nu - redz, ka ir meitenes, kurām tie kvantumi vnk. vajadzīgi.

Nē nu, es arī varētu katru mēnesi kaut vai pa 20ls notērēt pērkot visu, ko sagribas, pēc tam sūdzēties, ka taupīt nemāku un nekam citam nesanāk. Es to naudu labāk nolieku un nopērku to, kas man tiešām vajadzīgs.

Neatceros, kuras meitenes par smaržīgajām svecēm minēja, man arī tā ir vājība, ļoti patīk, bet nu - reāli saprotu, ka man ir žēl nodedzināt 5ls pāris dienās...
01.03.2013 13:41 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
+ Danielai, sakariigaakais komentaars shajaa diskusijaa.
01.03.2013 13:45 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Interesanti, kāpēc daudzas tik ļoti satrauc citu sieviešu tēriņi? Vai tas tomēr kādā ziņā ir aiz neapmierinātības, ka pašām līdzekļi mazliet par īsu un kaut kā laužās ārā tas-būtu man, es tērētu citādi? Kāpēc gan nevar kaut 500ls tērēt svecēs? Būtu man lieli līdzekļi, ne tā vien tērētu un baudītu dzīvi :)

p.s. - sapratu, ka daļēji satraukums ir radies, jo šeit esot diskusijas par to, ka nav naudas, bet es laikam neesmu ievērojusi tādas.. Nu katrā ziņā, ja ir ko tērēt, tad jātērē, kāpēc gan nē.
01.03.2013 14:48 |

Reitings 160
Reģ: 20.02.2013
Daniela+++
Dažu citu meiteņu komentārus lasot vienkārši gribas sist ar plaukstu pa pieri un jautāt-nopietni?! Vairs pat smiekli nenāk, aprobežotība + vēl šis tas sit augstu vilni.
Mīlēsim sevi meitenes, lutināsim un nenoniecināsim(un arī nečīkstēsim), tad arī apkārtējie pret mums izturēsies ar cieņu.
01.03.2013 14:49 |

10 gadi
Reitings 3675
Reģ: 24.09.2012
Tak tas viss, cik daudz mēs varam tērēt, ir atkarīgs no ienākumiem! :) Būtu man alga 1000 lati, loģiski, ka izdodu pavisam savādāk nekā tad, ja, piemēram, ir 200 lati!

Un nav ko cepties, ka kāda iztērē par kosmētiku tik daudz, otra par pārtiku tik utt! Vismaz laba iespēja šajā diskusijā palielīties ar saviem ienākumiem un pasūdzēties, ka kanpi pietiek ar 800 latiem tēriņiem! :D
01.03.2013 14:56 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits