Palasu šodienas komentārus un trūkst vārdu (un jā,tieši šādās situācijās runā visgarāk:D)
Nesaprotu kāpēc dažas kā dēles piesūcas vienam teikumam ?? Tiešām esat dumjas ?? vai tad meitene teica, katru mēnesi tērē tos 96ls Drogās?? Un kādēļ tās meitenes,kas nopelna vairāk un var atļauties pēc rēķinu nomaksas tērēt simtus kur vien vēlas, jāsauc par eskortmeitenēm un smscredit verdzenēm ? Tu tiešām esi tik aprobežota, cik aprobežoti izsakies ?
Ir arī citi darbi, kur var nopelnīt, ja ir kaut daļa smadzeņu galvā, bet tev tāds acīmredzami nespīd!
Nekas cits no tiem tekstiem kā skaudība ārā nespiežas. Citām protams ir pamatots iemesls, viedoklis un visu cieņu- es labprāt gribētu mācēt krat, nbet man nesanāk un nav īsti motivācijas.
Bet vai tādēļ tās kas atļaujas tērēties šodienai ir uzreiz sliktākas un saucamas par stulbenēm?
Nedomāju viss.
Man nav kam krāt, ja nu tikai tālas nākotnes mājai vai kādam Leksusam , lai zimētos :D
Dzīvoklis man ir,mašīna arī ir,tākā varu tērēt kur un ka gribu un ne jau kāda cosmo dāma man teiks cik un kur man tērēt :D
Katrai sievietei ir savi untumi,cita pērk kurpes kaudzem,cita markas krāj,cita fano par kosmētiku,cita par rotaslietām utt. Cita visu tur zeķē un krāj un neviens variants nav slikts, ja vien sieviete ir apmierināta.
Un par tam Drogam,kas te dazām uzkāpa uz varžacs- laikam dzīvojat pie mammītes kas dibentinu pēc jums noslauka un nesaprot ko var katru mēnesi tur pirkt . Neviena nevar viena menesī nopirkt visu mājai ko vien vajag. Sapērk veļas pulverus,podu,vannu,grīdu,stiklu tīrītājus,dezīšus,kosmētiku,higiēnas preces,zeķubikses un vēl daudz lietu,ko mājās vajag. Bet visi nebeidzas vienā mēnesī un labi ,ka tā,jo tad būtu milzu summas ko atstāt veikalā,jo veļas pulveris vien jau ap 8-10ls maksā. Vienu mēnesi beidzas vienas preces,nakamo citas un tā arī sanak katru mēnesi ko pirkt.
Un jaunas meitenes pērk daudz kosmētiku,jo eksperimentē kamēr atrod īsto. Ja nopērk tonālo,bet tas neapmieirna vai tad nevar iet pirkt citu ? Ir taču jaatrod savas īstās preces un tad arī tikai pietiek nopirkt vienu un gaida lidz beigsies.
Man tas laiks arī jau cauri,zinu savas lietas un tās pērku kad beidzas,vairs nav vajadzības eksperimentēt.
Tākā nav ko līst svešā makā un tur skaitīt naudu. Ja ir par maz- jāpelna vairāk un dzīve būs skaistaka,nebus jācepās forumā.