Manu uzmanību sievietes var pievērst:
1) Neko nedarot .. ja viņa pēc vizuālā atbilst manai gaumei, viņai nekas nav jādara, lai pievērstu manu uzmanību. Ja esmu brīvs un redzēšu, ka viņai nav vīrieša pie sāniem, atradīšu momentu un veidu, kurā pievērst viņas uzmanību.
2) Acu skatiena krustošanās uz mirkli, bet bez smaidiem vai flirta ar acīm. Tas ir signāls, ka abi esam viens otru pamanījuši. Un, ja nenāku klāt tuvākajā laikā, tad diemžēl īsti nav manā gaumē vai esmu aizņēmts/atnācis ar citu uz pasākumu.
3) Protams, pienākot un uzrunājot .. nu tas jau katram skaidrs:D Tas ir visdrošākais veids, jo no tādas uzmanības pievēršanas neviens nevar izvairīties :D Ja vien čalis nav mīlstais :D
Bet jāpiebilst, ka neesmu no kautrīgajiem un man nesagādā problēmas iepazīties un uz mutes neesmu kritis. Neesmu no tiem, kas ilgi lupī viresū un nevar saņemties pieiet un iepazīties .. ja sieviete mani ieinteresēja, es vienkārši pieeju un sāku sarunu vai uzaicinu uz deju .. protams, pirms tam, viņu pavēroju, vai viņai nav pavadoņa līdzi .. aizņemtas sievietes mani neinteresē ..