Cik ilgi?

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Diskusijas "Darba maiņa naudas dēļ" koshlenes komentāra iespaidā man radās jautājums.
Jūsuprāt cik gadus jānostrādā 1 darba vietā, lai Darba devējs var vērtēt ka kandidāts ir:
1. Pastāvīgs, ar šo vārdu jau viss izteikts
2. Negatīvā nozīmē- pārlieku pastāvīgs, tas ir viņa dzīvē un profesionālajā ziņā ir iestājusies stagnācija, iespējams nespēj neko mainīt savā darbā, nespētu pielāgoties krasi atškirīgai videi un pienākumiem utt. Parasti negatīvi tas tiek attiecināms uz ierēdņiem, kuri savā dzīvē neko nemaina gadiem, monotoni veic savu darbu

Kāpēc tāds jautājums, darba intervijā esmu saņēmusi noniecinājumu, ka tā starp puķēm, strādāju vienā vietā par ilgu...
27.02.2013 11:26 |

10 gadi
Reitings 3997
Reģ: 11.07.2009
Man ir bijušas 3 daudz maz nopietnas darba vietas (ko rakstīt CV), nevienā neesmu strādājusi ilgāk par 9 mēnešiem, jo nepatika. Manuprā mans potenciālasi darba devējs domā, ka ilgi pie viņiem arī nestrādāšu. Koks ar diviem galiem.
27.02.2013 11:57 |

Reitings 3966
Reģ: 29.01.2009
Man jau pēc 2 nedēļām mājās nav ko īsti darīt.Ja es paņemtu uz 1gadu atvaļinājumu, es droši vien tikmēr citu darba vietu meklētu jau pēc divām nedēļām.
Pie mums ik pēc 3-4 gadiem nomainās kolektīvs. Bet man arī sāk jau apnikt. Vnk sēdēt atsēdēsanas pēc, un vislaik darīt vienu un to pašu apnīk. Bet ja iešu kur citur,nezinu vai tur būs ok.
Pirms izvēlēšos nākamo darba vietu, pirmstam gribēšu apskatīt darba telpas, kā izvietoti galdi. :D
27.02.2013 11:58 |

Reitings 3652
Reģ: 26.10.2012
Pirmkārt, ne visi ir karjeristi. Citiem pietiek ar to,ka tiek nodrošināti līdzekļi iztikai,tas arī viss. Ne visiem vajaga galvu reibinošu karjeru.
Otrkārt, tagad darbu pakaļ nemet.
27.02.2013 12:04 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits