Jā, jā! Gribu te aprunāt un pašausmināties par šo dzimumu. Tā jautrībai un aiz garlaicības:D
Tātad kādas ir Jums zināmu/dzirdētas cilvēku pērles, kuras liek vai nu šausmās saķert galvu, nodomājot cik viņš ir liels maita, vai arī smieklos raustīties?
Mani piemēri:
1. Cilvēks, kuram mājās bija sieva, vienmēr tai karināja šādus makaronus ausīs, kad laiku pavadīja pie mīļākās un laicīgi mājās nebija pēc darba: ļoti slikti ceļi ir, tāpēc neesmu laicīgi(iepriekšējās stundas vietā brauca 5h).
2. Puisis meitenei jautā ko dāvināt svētkos. Meitene atbild. Šis tā vietā, lai realizētu sievietes ieceri, aizsūta sociālajā portālā apsveikumu un neiegādājas neko, kaut gan pāris dienas iepriekš iegādājās dāvanu savam vīriešu dzimtes draugam. Nežēlīgi pret meiteni vai naudiņa beidzās?:D
3. Pēc naudiņas pārskaitīšanas meitenei puisis sāk sevi paslavēt. Re cik es jauks, tev tagad vajadzēs mani samīļot! :D Tā vien šķiet, ka ir izdarīts pasaules varoņdarbs, glābta kāda dzīvība vai vēl nez kas tāds, ka sievietei pateicībā vajadzētu piesolīt visādus miesiskus varoņdarbus! A vārbūt arī bija izdarīts varoņdarbs-pārvarēts savs skopums?:D
4. Vairs nenāk prātā nevienas klačiņas...Jums?