Puiša vārdi kā duncis mugurā!

Reitings 262
Reģ: 19.07.2011
Tad nu pēc ilgākas prašņāšanas, izdabūju tos iemeslus, kas lika puisim pārdomāt attiecībā uz jūtām pret mani. It kā es viņu kontrolējot, utt. Labi, to es vēl spēju paciest. Bet ja puisis man pasaka, ka es esmu resna un tāpēc, nevaram turpināt attiecības.. Tajā brīdī es jutos tik pretīgi, biju aizvainota, dusmīga. Es atzīstu, neesmu no tām slaidajām, ir man problēmas, bet es jau cenšos tās risināt. Nezinu vai šie vārdi bija kā vēlviena atklāsme, bet beidzot sapratu ka nevaru tā turpināt.

Jūsu padomi kā man rīkoties tālāk?
25.02.2013 22:29 |

Reitings 415
Reģ: 01.12.2012
Drīzāk vienmēr ir citi iemesli. Šis ir viens no patiesākajiem iemesliem.
26.02.2013 10:28 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Puiša aizrādījumi par svar, augumu VIENMĒR ir sāpīgi un grūti pārdzīvojami :( vismaz man.
26.02.2013 10:38 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
bet bieži vien tie mēdz būt patiesi. ne visi cilvēki ir toleranti un ierosina cilvēku veikt kkādas aktivitātes. bet bieži vien kaut arī tas tiek darīts, otrs cilvēks to pat noraida, jo šķiet, ka viss ir ideāli, kamēr to nepasaka tieši un konkrēti, bet tad jau iet vaimanas un asaras pa gaisu.
es pati piedomāju pie sava svara. mans draugs man nav pārmetis, ka man būtu kāds lieks kg, un es viņam arī ne, bet mēs vasarā kopīgi daudz sportojam. ziemā gan vairāk atsevišķi. bet lieta ir tāda, ka mēs abi apzinamies, ka nav mums abiem ķermenis ideāls, bet kko arī darām lietas labā. un tas ir pats galvenais, ka cilvēks cenšas un kko dara, nevis nedara neko un pēc tam tikai pukst.
26.02.2013 11:50 |

Reitings 262
Reģ: 19.07.2011
aloe, stāvoklī neesmu bijusi, bet nu neuzskatu, ka mani apmēram 5-7 liekie kg, man padarītu par šausmīgo resnuli. Jau iepazīšanās sākumā tāda biju, neesmu uzbarojusies kā cūka.

Sany, es visu laiku cenšos to mainīt, nesēžu mājās un neriju.
26.02.2013 12:39 |

Reitings 176
Reģ: 16.01.2013
Mums ar draugu ir labas attieciibas, bet vins man arii ir teicis tjipa uz prikola - Ja buusi resna, kopaa nebuusim :D caur sho joku apzinos, ka tur ir patiesiiba :(
Jau shobriid ir lietas, kas ir jaamaina augumaa - riepiņa, celulīts :D - kuras kad sagājām kopā neeksistēja! Skarbi, bet patiesiiba :(
26.02.2013 13:05 |

Reitings 8272
Laura- uz katra cilvēki +5/7 liekie kg izskatās savādāk. tik daudz tev varbūt bija mēnesi atpakaļ,. bet tagad varbūt ir +10 kg. piemēram, ja cilvēks ir īsa auguma un jau bija nedaudz liekie kg, tad vēl papildus tie 7 nkg, nu neizskatās pievilcģi. nu tad nesaprotu puisi, kurš tā uzvedās, it sevišķi, ja tu centies, dari. tad tas jau izklausās tiešām kā aizbildinājums. nu bet vienalga tev bšu stimulam parādīt, ka būsi tieva, bet ne priekš viņa! ;)
26.02.2013 14:16 |

Reitings 472
Reģ: 09.08.2012
jānis +

Vai tiešām vīrietis uzreiz jānorok par to ka pateicis taisnību? NU SPORTO,VARBŪT,TEV TIE 7KG TIEŠĀM IZSKATĀS KĀ MAUTAM?
26.02.2013 14:38 |

Reitings 176
runāju ar saviem kolēģiem- vīriešiem par šo tēmu- viņi teica, ka pastāv liela iespēja, ka šķiršanās iemesls šājā gadījumā patiešām ir apaļums- it sevišķi, ja vēl kāds draugs pamudina uz to, sakot:"tev gan apaļa draudzene utt." Ehh, vīrieši ir nežēlīgi! un laikam taisniiba, ka miil ar aciim, bet mees ar ausiim :D
26.02.2013 14:44 |

Reitings 537
Reģ: 02.11.2012
Ceru kaite vīrieši kuri jums saka ka esat par resna prieks viņiem paši izskatās kā supermodeļi.
Nesaprotu kā vispār kaut ko tādu var pateikt savai draudzenei.
26.02.2013 14:50 |

Reitings 2870
Reģ: 20.12.2012
SŪTI VIŅU DILLĒS! Īsts vecis nekad tā savai sievietei nepateiktu!
Pati laiku, ko pavadīji ar viņu, velti savai pilnveidei un figūras uzlabošanai!:)
26.02.2013 14:56 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Es toties nesaprotu,kā jebkurš vīrietis var pateuikt to sievietei. Man mamma jau bērnībā brālim mācīja,ka tādas lietas sievietēm nesaka un neprasa. Tā vienkārši nav smuki.
26.02.2013 14:57 |

Reitings 176
Ceru kaite vīrieši kuri jums saka ka esat par resna prieks viņiem paši izskatās kā supermodeļi.

piekriitu, ka ja viirietis neizskataas labi pats, vinjam vispaar nevajadzeetu muti veert valjaa, bet ko dariit, ja viirietis ruupeejas par savu augumu, iet regulari uz svaru zaali utt., bet meitene palaizhaas.. tad tieshaam tachu var saprast viirieti, ka vins arii grib blakus sev tikpat labi treneetu augumu :D :)
26.02.2013 14:57 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Kāpēc esat pret čali? Ja to izdarītu meiča, tad gan būtu "Jē! Malace! Pareizi darīji!"

Piekrītu šim gandrīz pilnībā. Kāpēc gandrīz? Tāpēc,ka nevar īsti zināt,kā temas autore ir izplūdusi un vai vispār ir,vai tikai tagad tas nav kā iegansts pateikts un viņa vienmēr ir bijusi nedaudz apaļāka. Bet,ja meitene pēkšņi izplūst kā govs,tad laikam jau meitenei ir jāaizdomājas par to nevis uzreiz čalis jāvaina,ka viņš ir pidars un kā tā varēja atļauties pateikt. Es arī negribētu,ja mans čalis pēkšņi paliktu nenormāli resns. Ja tievs,tad,protams,ka liktu uzbaroties,ja jau ir normāls,tad tur iespējams daži kg šur tur nav no svara,ja jau būtu ar mazu vēderiņu,tad ok,to vēderiņu arī varu pieņemt,bet noteikti nebūtu sajūsmā,ja šis izplūstu kā grūtniece ar 5cīšiem 9ajā mēnesī. Tā kā komentārus visus nelasīju un nezinu vai autore ir ko pateikusi šajā sakarā(ir vnm bijusi vienāda vai tomēr ir palaidusies),tad nemācēšu teikt,bet fakts ir tāds,ka uzreiz bļaut,ka viens ir lohs un otrs nevainīgais jēriņš,gan nevajadzētu,ja galu galā nezin reālo situāciju. Ja ir manis aprakstītais variants,tad jau minēju autorei,tas tomēr ir jāņem kā uz labu nevis jāapvainojas,bet ja vienmēr ir bijusi apaļāka vai pat normāla un puisis pēkšņi to izdomā,tad jā viņš ir lohs.
26.02.2013 15:00 |

Reitings 8171
Cik aptuveni saprotu,tad autore pieņēmusies par 7kg un ir tā,kā meitenes saka,ka citai tas izskatās ok,cita var izskatīties pēc ļumīgas govs.

Tāpat ir smieklīgi,ka lielākā daļa kliedz,lai čali pasūta un sāk sevi savest kārtībā. A kāpēc nevar sevi uzturēt kārtībā kamēr esi attiecībās?
:D
Tiešām paskaidrojiet...
26.02.2013 15:03 |

Reitings 8171
Pie pirmā komentāra vēl varu piebilst,ka ja pusisi pats ir apaļš vai pat resns,tad aizrādīt arī viņam nav brīv. :)
26.02.2013 15:04 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Nav svarīgi vai tev ir liekais svars, vai nē, svarīgi ir tas, ka vīrietis nav tolernats un nemāk pasniegt patiesību sakarīgi, neaizvainojot.
26.02.2013 15:08 |

Reitings 8171
_paris mēs arī nezinam kā saruna patiesībā notika,šeit jau nav precīzs dialogs aprakstīts,bet gan vnk sarunas jēga,iespējams čalis to pateica citādāk,maigāk utt. Es nevienu šeit neaizstāvu,bet es arī nesaprotu lielo brēkšanu par to,ka tikai viena persona ir vainīga,ja reālā situācija tā īsti nemaz nav zināma.
26.02.2013 15:12 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Nazi - reālā situācija nav zināma,protams,bet es izsakos vērtējot caur aprakstīto un caur savu sajūtu prizmu, zinu, ka man nepatiku šādi izteiktas piezīmes.
26.02.2013 15:15 |

Reitings 8407
Nu mans ex arī godīgi atbildēja, ka varētu būt mazliet tievāka, tad apvainojos mazliet, bet pati jau vien jautāju, taču tagad es saprotu, ka tad es biju tieva un viņam pa purnu vajadzēja sadot. :D

Ja čalis gribēja šķirties, tad varēja tiešām mierīgi pateikt'.

Man tā pateiktu, tad tas būtu nevis stimuls tievēt, bet iet nošauties, taču mans mīļotais tikai saka, ka viss ar mani labi, tas nekas, ka esmu jau kopā ar viņu esot uzēdusi vismaz liekus 10 kg kā minimums un viņš domā, ka ja es notievēšu, tad meklēšu kādu citu, bet es jau vēlos būt tievāka priekš sevis, lai pati justos labāk. :)
26.02.2013 15:19 |

Reitings 8171
_paris es saprotu,jā katrs mēs vērtējam situāciju tā,kā to izjūtam,bet es vairāk šokējos(ok ne visai šokējos,jo tas ir katrā tēmā,kur vīrietis izdara kaut ko ne tā),ka uzreiz ir "pamet,viņš ir lohs,tu esi labāka" Drīzāk ar vēsu prātu tam visam vajag pieiet nevis uzreiz drukāt tādas stulbības. Es arī nesaku,ka no prieka lēkātu par to,bet noteikti aizdomātos par to un pajautātu pat,ko viņš uzskata,kas man apvēlies,protams,tas situācijās,ja viņš var atļauties man aizrādīt,kuras jau pieminēju augstāk,bet kur noteikti varētu atrast iespējams vēl kādu. Nav patīkami,bet tas ir tas pats,kas ja man labākā draudzene to pateiktu,jo mans vīrietis noteikti būtu gandrīz tikpat tuvs un ja es varu ieklausīties savās draudzenēs kāpēc gan nevaru ieklausīties viņā?
26.02.2013 15:19 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits