Sveikas, meitenes! Man ir uzradusies baigā problēma - aizdambējusies duša. Visticamāk pie vainas ir mani mati, kas pēdējā laikā īpaši iecienījuši krist laukā. Drogās uz atlaidi pamanīju Tiret Turbo. Kāda ir šo līdzekli lietojusi un var padalīties ar atsauksmēm? Varbūt varat ieteikt kaut ko iedarbīgu, kas nemaksā dārgi?
Drogās daudz līdzekļu! Es profilaktiski tos lietoju, jo gan mati gan visādi dušas līdzekļi tur sakrājas.. Īpaši no skrubjiem.
Man ir tagad tādas granulas, diezgan labas!
Nu lēts un iedarbīgs ir Kurmis, tajās pašās drogās var nopirkt, bet nu tādi baigie aizdambējumi man nav bijuši- es viņu notekās reizi pa reizie ieleju, tāpat profilakses pēc.
Man vēl ir viens nesaistīts jautājums: meitenes vai kāda no jums ikdienā izmanto kompi ar 14 collu ekrānu? Viņš nav par mazu?
vari pamēģināt ar to pumpējamo rīku. Tikai aizmirsu kā viņu sauc. :D tāds gumijots gals un uz koka kāta. :D viņš tākā "kačā" trubas utt.
Tiešām aizmirsu kā sauc :D
Vislabākais līdzeklis- granulas. Drogās var nopirkt. Saēd arī matus.
Ja rokas no pakaļas neaug, tad vari izskrūvēt sietiņu (ar magnētisko skrūvgriezni) un ar kādu lielu pinceti izvilkt tos matus, kas tuvāk "ieejai" ārā. Pretīgi- jā, bet ļoti labi palīdz.
granulas vnk ieber paris karotes iekšā un pagaidi 30 minūtes. tad palaid ūdeni. pirmajā reizē varbū vajadzēs atkārtot. tās domol granulas ir lētākās un ir ļoti iedarbīgas