vīrietis, kam nepatīk mīļums

Reitings 560
Reģ: 29.10.2010
kā sadzīvot ar tādu vīrieti, kam nepatīk mīļums?

nepatīk mīļvārdiņi, apskāvieni, skūpstīties arī tā samērā reti, runāt par jūtām- nekad, mīlināties nē, mīļas sms nē, ilgošanās un skumšana pēc otra nē, runāt par to, ka gribētu otru samīļot un tml, kad nav kopā - nē.
man gan tās liekas svarīgas attiecību sastāvdaļas

kā tādās attiecībās var izrādīt mīlestību un to, ka otru mīli? sekss, vakariņu gatavošana, bet man ar to nesaistās mīlestības izrādīšana, mīļuma paušana...

tad jau sanāk kautkādas lietišķas tādas attiecības, vēsas...

viņam 25...
25.02.2013 20:32 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
Es arī iesaku izlasīt šo ieteikto grāmatu par 5 mīlestības valodām, varbūt taps kāda skaidrība. bet nedomā , ka nemil tevi, vienkarši mīl pa savam
25.02.2013 21:42 |

Reitings 1516
Reģ: 01.07.2011
personīgi man patīk mīļums, ja tas ir reti -- tad tas liekas forši un kā kaut kas īpašs. ja viņš pēc rakstura ir līdz'īgs man, tad labāk nenāc ar savu mīļumu, kad viņš ir aizņemts. man arī nepatiktu, ja mīļumu prasītu un čīkstētu pēc tā, bet kādā tad citā veidā to panākt. eh. laikam arī ar mani nav viegli...
25.02.2013 21:42 |

Reitings 158
Reģ: 18.03.2009
es tomēr viņu aizstāvēšu drusku. Ja gadu kopā, tad kaut ko droši vien nozīmē viņam tu gan. Nu nevar būt nenormāli mīļais vīrietis dziļi sirdī, bet būt gadu kopā ar kaut ko, kas nepatīk un tad tik vilkt visu garumā, tēlojot ledus kluci. es tam neticu, man šķiet, viņš vienkārši tāds ir, bērnībā, mājās noteikti mīļums nebija nekas tāds, kas būtu ieaudzinājies. Man arī bija līdzīgi ar vienu puisi. Ne tik traki, bet pamazām, pamazām viņš atvērās. Viņš stāstīja, ka nekad viņam tas nebija vajadzīgs (mīļums), ne kāds viņam to kādreiz īpaši izrādīja (tādās izpausmēs, kā mēs to klasiski saprotam), ne arī viņam būtu tāda vēlme to sniegt citiem. Ir tādi cilvēki. Mamma mazam nedeva "arlabunakti" buču, bet gan, piemēram, uztaisīja gardu desertiņu, vienmēr sasmērēja brokastu maizītes un izgludināja kreklus. Tas ir piemērs, bet tas ir normāli, ka ne visiem vajag to mīlināšanos un kur nu vēl banālas īsziņas.
25.02.2013 21:43 |

Reitings 8189
un tas , ka visiem patīk mīlinaties nav taisnība, man ģimenē ir cilveks , kurš arī nemīlinās un neskandina ka mīl utt...bet rūpējas , lai ģimene būtu apgādāta , paēdusi un atdos pēdējo. vārdu sakot mīlestību pierāda ar darbiem
25.02.2013 21:44 |

Reitings 560
Reģ: 29.10.2010
un dienās kad nav iespējams būt kopā? vispār ignorēt? kā piemēram var aiziet gulēt nepasakot ka ilgojas vai kko citu mīļu? vnk aukstu "arlabunakti"? tādam raksturam tas ir patīkami?
25.02.2013 21:45 |

Reitings 8189
vai nu pieņem to kāds viņs ir vai liec punktu, ja nevari samierināties, citas izejas nav. Pasaki Dievam paldies , ka tev ir vislabākais puisis uz pasaules kaut arī viņs nemīlinās un pieņem viņu.
25.02.2013 21:48 |

Reitings 1516
Reģ: 01.07.2011
sincha, ignorēt, protams, nevajag. pajautā, kā viņam šodien gāja, pastāsti par savu dienu utt., gan jau kaut kā līdz tam "man tevis petrūkst" nonāksiet :)

bet tev nevajag tik ļoti mēģināt izdabāt. ja jau esat kopā, tad taču tu viņam tik un tā patīc :)
25.02.2013 21:52 |

Reitings 158
Reģ: 18.03.2009
sincha222 man liekas pilnīgi normāli aiziet gulēt ar vienkāršu arlabunakti. Tie banālie teksti - bez tevis dzīvot nespēju/tu esi manas debesis un zeme bla bla bla, liekas muļķīgi. Ne visiem vajag runāt dzejā :D Jā, tur var pateikt kaut ko, ka pietrūkst, bet arī tas nav jāatkārto visu laiku. Cilvēki ir dažādi, ne viss ir jāietērpj vārdos. Ar darbiem, rūpēm, prieku taču var izteikt daudz vairāk par viņa patiesajām emocijām. Es, protams, nezinu, kā tur ir, bet nu nevajag spriest tikai no viena vispārpieņemta skatupunkta.
25.02.2013 21:55 |

Reitings 865
Reģ: 13.08.2012
Es gan pieiešu no citas puses.
Es nedomāju, ka ir problēma puisī, vai jūsu attiecībās. Ir iemesls, kāpēc esat kopā. Un tas, kas tevi šobrīd neapmierina, jāmeklē atbilde sevī. Iemācies nemeklēt laimi citos cilvēkos, bet sāc ar sevi. Ja tev gribas mīļumu, tad pieej pati viņam klāt un samīļo, apskauj vai arī mīlīgi pasmaidi. Ja viņš tevi atgrūž, nu tad gan varētu būt lielāka problēma. Un vispār, būtu priecājusies, ka ir kāds, kas ir kopā ar tevi par spīti visam, nevis kā savādāk...novērtē to.
25.02.2013 22:53 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
bet vai puisis zin ko tu velies? ja zin, tad kapec nedara?attiecinas veido 2 cilveki un ir jaiziet uz kompromisu. nevar but ta, ka sieviete nemitigi pielagojas. ja tu vinu esi informejusi par so te visu, tad kapec,lai cilveks kadreiz neuzdavinatu ziedus(kaut vai vinam tas skiet mulkigi, bet prieks otra). ja otrs ir ietiepigs, tad saku uzreiz, ka vai nu ar laiku tev pasai apniks te ampeleties ar sito milestibu un klusiba ciest vai ari vinam tu neesi ista un tai istajai tad ari tiks visi tavi labumi nedabutie.
25.02.2013 23:19 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
un tads jautajums(delikats, bet seit ir anonims forums, ta ka ceru, ka atbildesi)...kads jums ir sekss? nav ta, ka puisis pat priekspeli negrib, tik ciks, beigt un gatavs, pagriesties uz otriem saniem..viss?
25.02.2013 23:21 |

Reitings 937
Reģ: 11.11.2010
Man ir tieši tas pats, tikai es esmu puiša lomā. Tas, ka es nemīlos, nenozīmē, ka nemīlu savu puisi. Uzskatu, ka tā ir rakstura iezīme un ar mīlestību tur nav nekāda sakara. Vai nu pieņem to, vai meklē uķi puķi variantu.
25.02.2013 23:28 |

Reitings 738
Reģ: 14.10.2011
Tas ir stulbi apgalvot, ka puisis nemīl.
Mans ir tieši tāds pats - mīļvārdiņos viņu nesaucu, jo viņam tas nepatīk, tāpat ne man, ne viņam nepatīk visādi romantiskie nieki - filmas, šokolāde, šampanietis utt. Nerakstām viens otram dienas laikā mīļuma pilnas īsziņas un nemīļojamies visu laiku. Iespējams, ka man to ir viegli pieņemt tāpēc, ka pati esmu no tām, kurai tas viss nepatīk. Bet par jūtām nešaubos. Mīlu viņu. Un zinu, ka viņš mani tāpat. Esam to viens otram teikuši. Arī - ne bieži. Bet pietiekami, lai atgādinātu par to, ka mīlam.
Tā ka visticamāk, ka autores mīļotais ir tāds pats kā mans . Domāju, ka runas par viņa nemīlēšanu un jūtu trūkumu te ir pilnīgi absurdas.
25.02.2013 23:34 |

Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
Nu nezinu, es arī esmu pēc būtības vēss cilvēks, neizrādu emocijas, t.i. nekādas jūtas, bet ja man cilvēks nozīmē ko daudz - nojauc to sienu, tad esmu mīļuma iemiesojums.
Nu atkarīgs no laika posma, cik ilgi viņš tāds ir, bet nu es ar to tomēr nesamierinātos, ja simpatizē/mīl, nu kā var negribēt samīļot vai noskūpstīt?
25.02.2013 23:35 |

Reitings 10816
Reģ: 29.01.2009
maniem visiem dzhekiem nekad baigi nav paticis skupstiities..buchinjas,jaa,bet skupstities-nee... man ar zhel:D
25.02.2013 23:35 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
man tāds jautājums, kā tad jūs uzsākāt attiecības? un kādēļ vsp ar tādu vīrieti ko uzsāki?
26.02.2013 09:02 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits