situacija:man ir blakus virietis un bernins 4 gadini,precejusies neesam. Kad biju stavokli mes sakam kopa dzivot un parcelamies uz laukiem,tada maza ciematina dzivojam ar diviem veikaliem.Gulam katrs sava istaba.
Tagad apmeram jau gadus 2 man uzmanibu pievers viens jauks virietis(nu nezinu vai tiesam jauks).Man virietis neko par vinu nenojaus.
es isti nesaprotu si puisa majienus,tapec pastastisu ka vins pievers uzmanibu
1)es vinu redzu gandriz katru dienu sava tuvuma,kautrigi man smaida
2)kad braucu garam ar masinu vai eju vinam garam iesledz masinai signalizaciju savai
3)nakti skatijos 1PBK,vins piebrauca pie loga ar masinu rucinaja un veltija man 3 VIP dziesmas(DanBalan Ljubi,Muse madness,Muse undisclosed hearts)
4)citreiz sez pretim manam virtuves logam un kad es gatavoju mazliet spidina ar lukturi gaisminas dazadas kamer mana viriesa virtuve nava
5)kad nolieku gulet mazo,izsledzu gaismas vins ar masinas lukturiem iespidina manos logos un ierucina(nu jau laicinu ta nedara)
Un vel jau tadu lietinu daudz,braucu kur vai eju,peksni vins prieksa,bet runajusi neesam. Parak daudz tadu sagadisanos. Simpatisks 26 gadus jauns virietis.
Un tas viss notiek gandriz katru dienu.
Tagad apgaismojiet mani,vai tas ir viriesu spelites kadas vai vinam tiesam kada interese pret mani.Man ari 26 gadini,nu neesam mes vairs pusaudzi.
Ar berna tevu attiecibas vairak ka bralim ar masu,sekss ir apmeram reizi menesi,vins 5 gadus vecaks par mani. Zinu ka vins mani mil,es vinu cienu