Ance,
Man nav bērnu, taču es dievinu dzīvniekus, rāpuļus, putnus, nu visu dzīvo, izņemot atsevišķus cilvēkus, kuri neaizsargātajām būtnēm dara pāri, jo, redz, no tiem tāpat nav labums, proti, nemāk runāt un adīt, tad jānodīrā. Atzīstu, ka es pamatīgi uzvelkos par šīm tēmām, tāpēc komentārus nelasīju (tikai pēdējos) un esmu pārsteigta, ka Tev ir šāds viedoklis, jo vienmēr Tu raksti ļoti saprātīgi un interesanti. Bet ne šoreiz.
Es nesaprotu cik nežēlīgam jābūt cilvēkam, lai tas pateiktu, ka "pofig, lai jau taisa tos kažokus no nabaga radībiņām". Dzīvniekiem tiek novilkta āda pār kauliem, tas ir neaptverami pretīgi! Gan jau daudziem mājās ir suns vai kaķis. Tad jautājums - vai jums nekas nebūtu pretī arī pret viņu nodīrāšanu? Un nesakiet, ka ir atšķirība starp fretku vai kaķi. Dzīva radība, ar savu uztveri, savām sāpēm. No laika gala vienkārši peiņemts, ka kaķi un suņi ir mājdzīvnieki,t.i.neaizskarami, bet pārejie ar skaisto kažociņu viegli nododami grūtai nāvei, lai kādai dāmai būtu ar ko paspīdēt uz ielas.