Meitenes, palīdziet ar padomiem.
Man ir 20 gadi, es rīkojos ļoti neapdomīgi un saņēmos daudz ātros kredītus. Kopā man summa sastāda 800ls. Ir liels haoss, kad gribu maksāju, pagarinu, un beigu beigās palieku bez algas. Pēdējo reizi saņēmu algu 300ls un paliku ar 160. + Man vēl jāmaksā par dzīvokli. Tās ir tīrās šausmas, ienīstu sevi par to. Šomēnes man nepietika visiem kredītiem un palika smscredit, vivus, open credit un soho credit neapmaksāti, no smscredit un open credit ir jau skaitījušās klāt soda sankcijas. Gribēju paņemt lielu kredītu 800ls, tā teikt, pārkreditēties, lai vieglāk - maksātu 100-150ls mēnesī un miers un bērziņš. Bet saules kredīts neiedeva un Big Bank prasa galvotāju, bet man kādam kauns lūgt kļūt par manu galvotāju, jo tad sapratīs, ka esmu neapdomīga skuķe, par ko man ir liels liels kauns un diez vai kāds piekritīs par tādu būt, tik tuvu cilvēku man nav. Ķīlas ko dot man arī nav. Esmu izmisumā, katru dienu raudu. Kaut arī saprotu, ka nauda nav galvenais dzīvē, mierinu sevi ar domu - tā ir tikai nauda, bet jūtu, ka tas mani tāpat grauž. Lūdzu dodiet man padomus, man tik ļoti vajadzēja, lai man uzklausa. :( Variet ieteikt jebko, ko jūs darītu, kā jūsuprāt tagad būtu labāk rīkoties un ja gribat variet arī nosodīt mani, jo saprotu, ka rīkojos kā IDIOTE. ;(