http://www.receptes.lv/receptes/klasiska-lazanja-1/
Pirmo reizi gatavojot man sanāca viņa diezgan cieta, lai gan darīju visu pēc sastāvdaļām. Iesaku plāksnes pirms kārtošanas pannā iemērkt verdošā ūdenī (Es izmantoju hermētisko trauku ar vāku) uz 3-5 min. Otro reizi taisot ar iemērcēšanu sanāca tā, kā vajag!
Un obilgāti izmanto Parmas sieru! Citi sieri tik labi nekusīs mērcē, un reiz uz ātro taisot uzbēru pa virsu Holandes sieru, kurš piedega un bija ciets.
Burkānus es maltās gaļas mērcei nelieku. Bet nu tas uz izjūtām. Man arī garšo lazanja kas pagatavota pēc šīs pašas receptes, tikai no cūkgaļas. Var variēt!
Laba alternatīva lai nebūtu jāmokas ar maltās gaļas mērces gatavošanu pašai - Magi Idea nopērkamā Bulonjas mērce! Uz 0,5kg gaļas vajadzēs 2 paciņas!