Ludzu padomu,bez nosodisanas

Reitings 13
Reģ: 06.01.2012
Labdien!Man ir tada intresanti sarezgita situacija...man bij attiecibas ar precetu virietu un bernu tevu,mes tikamies vairakus gadus un tad nolemam kopigi ka gribam berninu,protams ka vins jau bij precejies un ari taja gimene bij berni..gribeju noskaidrot tadu lietu kad bernins piedzims vai vecaku pase var rakstit teva vardu un uzvardu ja vins jau ir precejies un noteikt ir registra ka bernu tevs savai gimenei,vai ari man teva vieta bus svitrina un bernam bus mans uzvards jaliek??ceru ka domu sapratat un varesiet man palidzet..
22.02.2013 14:20 |

Reitings 91
Reģ: 18.01.2013
Ģimenes stereotips :D
22.02.2013 15:28 |

Reitings 826
Reģ: 27.04.2012
Šādā gadījumā precētajam bērna tēvam ir jādabū rakstiska atļauja no sievas, lai ierakstītu savu ārlaulības bērnu dzimtsrakstu reģistrā kā savu bērnu.
22.02.2013 15:28 |

10 gadi
Reitings 2191
Reģ: 27.09.2012
Ivanda - nu jā tā ir , ka neviens sīkāk nezinās neko , kā tikai tu pati :) Līdz ar to diskusiju varēja savādāk veidot , bet tas tā.Ja apzinies, ka var pienākt tāds brīdis, ka šis pazudīs un paliksi viena un rēķinies arī ar citām situācijām, tad viss ok.Neko nepārmetu.Katrs izvēlas dzīvot, kā vēlas ! :) Veiksmi tev :)
22.02.2013 15:29 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Katrs pats izvēlas kā savu dzīvi dzīvot.
Dzīve mums visiem ir tikai viena.
22.02.2013 15:30 |

Reitings 61
Reģ: 27.11.2012
Ļoti piekrītu šim
Negribu nosodīt vairāk gan man žēl šo abu sieviešu, kā sievu tā Ivanda, jo tā nevar.

Šajā situācijā vismazāk jāuztraucas, ka bērns uzaugs bez tēva, jo kā arī nežēlīgi tas neskanētu, taču neviena precēta sieviete stāvoklī nevar būt 100% droša, ka vīrs rītdien neatradīs kādu citu vai arī nenotiks traģēdija ar letālām beigām. Kā arī uzskatu (gluži nav šī situācija), ka labāk bērns/i aug bez tēva nekā ar tēvu, kurš ir pēdējais kretīns, agresīvs un vardarbīgs gan pret māti, gan pret bērniem. Tāpēc šī saceltā histērija, ka bērns augs bez tēva ir galīgi nepamatota.
Domāju, ka problēma slēpjas kaut kur citur. Proti, izklausās, ka meitene ir vēl pavisam jauniņa un naiva, kurai viens tēvainis ir sastāstījis pasakas un tagad šī jaunā meitene dzīvo savā ilūziju pasaulē!
22.02.2013 15:35 |

Reitings 6947
Reģ: 21.10.2010
Ivanda, izskatās,ka pati neesi diez ko laimīga, ja jau apskaud meitenes, kurām nav tava situācija. Un līdz ar to,ja neesi laimīga ar savu dzīvi ,tad labāk netaisi bērnu,kuram nespēsi dot laimi, ja pati neesi laimīga.
Nu vispār baigi bēdīgi, un es galīgi neapskaužu autori. Šausmīgi žēl,ka sieviete ir tāda muļķe un iemīlās precētā vīrietī, kurš vazā aiz deguna :( sanāk - mūžīgā krāpšana.
Citas sievietes žēlojas par to,ka vīrietis krāpj, bet Ivanda katru dienu zina,ka viņu krāpj un ir ar to mierā.
Ārprāts! Tiešām ļoti žēl un nevienai nenovēlu ko tādu!
22.02.2013 15:37 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Šādā gadījumā precētajam bērna tēvam ir jādabū rakstiska atļauja no sievas, lai ierakstītu savu ārlaulības bērnu dzimtsrakstu reģistrā kā savu bērnu.

Nemurgo ludzu.

Piedzimstot bērnam ar tevu iesiet kopā reģistrēt bērnu. Uz sievu tas neattiecas, un nav nekadas vinai teiksanas.

savukart ja sieva dzemdetu bernu no cita, likums nosaka ka berna tevs automatiski ir virs. Jatiesajas lai pieraditu ka ta nav. nav mums dzimumu lidztiesiba.
22.02.2013 15:38 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Ivanda

Kāpēc neatbildi par to ko sieva par to saka?? Neticu ka viņa 4 gadus neko nenojauš un dzīvo saticīgi un laimīgi tur...

Vispār ja paskatās zu šo situāciju vienīgā laimīgā varētu būt tikai un vienīgi tu ( ja sadzīvo ar situāciju, ka bērns jāaudizna vienai), tev ir cerētais bērns kuru tu mīlēsi un audzināsi, vecis ja ir atbildības sajūta naudiņu dos un viss OK... turpretim šī vīrieša nabaga sieva mocīsies, pats vīrietis neka dnevarēs justies labi, jo ir starp divām frontēm pa vidu... un bērni ir vislielākie zaudētāji šajā visā, jo jūt visu valdo\so atmosfēru un jūtas bezpalīdzīgi :(
22.02.2013 15:39 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Kāpēc neatbildi par to ko sieva par to saka?? Neticu ka viņa 4 gadus neko nenojauš un dzīvo saticīgi un laimīgi tur...
Ja sieva šo pacieš 4 garus gadus, tatad dura kas ir to pelnījusi.Savukart autorei po uz tadu duru.Pilnigi normala situacija. ja nepinam ieksā ētiku.
22.02.2013 15:42 |

Reitings 13
paldies Kubiete...sieva protams par mani nezin,tas jau nu skaidrs....
22.02.2013 15:44 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
neviena precēta sieviete stāvoklī nevar būt 100% droša, ka vīrs rītdien neatradīs kādu citu vai arī nenotiks traģēdija ar letālām beigām.

Viena lieta ir tad, ja tāda situācija gadās. Bet cita - to speciāli noorganizēt. Dzīvē visādi gadās, varbūt rīt mani notrieks mašīna (tfu, tfu, tfu) un es zaudēšu vienu kāju, bet tāpēc taču es tagad pati sev to kāju nost nezāģēšu.

Un kā nepamatota var būt nepatika pret faktu, ka bērnam nebūs tētis? Tu esi augusi nepilnā ģimenē? Tu zini kā ir sēdēt Ziemassvētku vakarā pie eglītes un gribēt, lai blakus ir ne tikai mamma, bet arī mīļais tētis? Tu zini, cik liela loma ir tēvam, it sevišķi, ja tas ir puisītis?
22.02.2013 15:44 |

Reitings 2264
Reģ: 16.02.2013
Sanita
Tādas,kā TU - es ciest nevaru.. meklē pati savu laimi , nevis lec gultā ar precētiem vīriešiem...
Ja jau viņš nepametīs savu sievu, tātad sieva un ģimene viņam ir svarīgāka, nekā tāda auna piere,kā tu !!!

UN kur var būt tik debīlai un piekrist bērnam???????
Viņš tevi pametīs pēc tam, pie pirmās iespējas,kā sievai sāksies aizdomas par vīru.
un tu tikai paliksi zaudētājos.. bet tā jau ir tavas dzīve, maitā to kā vēlies...

uz pasaules tik daudz vīriešu, tev vajag PRECĒTU .. pietam vēl bērnu gribat..
ārprārc !!!!!
kurā *** pasaule brauc???

Un vēl vairākpar to kā tracina šīs sievietes, tracina šie cūkas vīrieši, kas krāpj sienas, pietam ČETRUS GADUS? Nosirds žēl sievai, ka jādzīvoar tādu nelieti.
22.02.2013 15:45 |

Reitings 2264
Reģ: 16.02.2013
sievas, bet var būt arī sienas =D HAHAHA
22.02.2013 15:46 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Nu vienmēr pastāv iespēja, ka sieva neko nezin.. Ne velti jau ir teiciens, ka sieva visu uzzina pēdējā... Un neticu es tādiem stāstiem iz sērijas Da es, da es savu vīru jau sen turētu aizdomas, man ir intuīcija utt... Neticu. Protams, ir situācijas, kad vīri krāpj nemākulīgi, bet ir arī īstie pro, ka var pat 10 gadus laist pa kreisi
22.02.2013 15:46 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
un tas nau tikai tads romanins ka jus sakat,tiekamies jau vairak ka 4gadus

Ivanda - 4 gadi, bet kopā pavisam ar tevi negrib šis vīrietis būs. Saistīt dzīves negrib. Tikai pa slepeno slapstoties grib. Vai nav vērts padomāt ?
22.02.2013 15:51 |

Reitings 13
Iespejams ka ir vets padomat,bet tam kapec vins neskiras no sievas ir savs iemesls un patiesiba ar visu to ka esmu zaudetaja atbalstu....ka teikt jums sito murgu nesaprast..:)
22.02.2013 15:53 |

Reitings 826
Reģ: 27.04.2012
Kubiete
Nemurgo ludzu.

Piedzimstot bērnam ar tevu iesiet kopā reģistrēt bērnu. Uz sievu tas neattiecas, un nav nekadas vinai teiksanas.
savukart ja sieva dzemdetu bernu no cita, likums nosaka ka berna tevs automatiski ir virs. Jatiesajas lai pieraditu ka ta nav. nav mums dzimumu lidztiesiba.

Hmm, mana kursabiedrene pirms nepilna gada šim visam gāja cauri. Un vēl, palasi likumus!
Zini, vienreiz, man pietiek, Kubiete! Ja nezini, paklusē, neatbildi maniem komentāriem, vnk ignorē mani, tu mani ļoti kaitini ar savu spamu katrā diskusijā.. Būtu vismaz kaut kas noderīgs!
22.02.2013 15:55 |

Reitings 6947
Reģ: 21.10.2010
Ivanda, nepataisi sevi par cietēju ar to ,ka jums to nesaprast un labi ,ka jums ir perfekta dzīve
Tu pati izvēlies vai dzīvot šitā, vai tomēr sākt jaunu dzīvi ,atrast cilvēku,kas tevi mīlēs , ar ko kopā veidot ģimeni.
22.02.2013 15:56 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Prasīja par ko pavisam citu, nevis spriedelēt cik bērns būs laimīgs vai kādas atticības viņiem tur is savā starpā. Nē jūs zinat,ne jūs redzat. Ja nepatīk izveidojusies situācija,tad vnk atbildiet,ka nezinat atbildi uz jautājumu. Diskusijā "Ko jūs domājat par un ap to un to" varat izteikt savus viedokļus. Un vispār,kas tas par murgu spriest,ka bērns nebūs laimīgs? Cik daudz ir ģimenes,kurās ir abi vecāki,bet nav laimīgas? Daudz vairāk kā tās,kurās ir tikai viens no vecākiem.
22.02.2013 15:57 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Ivanda - kādēļ Tu visu laiku atkārto, ka mums to nesaprast?
Tu sniedz informāciju, to zinot, mēs izsakām savu viedokli.
Nu tad vai nu pastāsti visu vai nevajag teikt neko.

Bet rēķinies, ka te ir forums un būs negatīvs viedoklis, balstoties uz faktiem, ka tu plāno bērnu no precēta vīrieša, kas netaisās šķirties no sievas, un vārdu nav tu raksti, kā pamatskolu nepabeigusi mazgadīga meitene.
22.02.2013 15:57 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!