Labrīt! :)
Tātad,zinu,ka šādas diskusijas šeit ir simtiem,taču es speciāli izveidoju jaunu profilu un taisu jaunu diskusiju,tās kuras grib man pievienoties tievējot.
Šoreiz vairāk runa iet par sportu,bet protams arī veselīgu dzīvesveidu kopumā.
Es ar lieko svaru esmu cīnījusies gadiem,viss sākās ar hormonu tabletēm,kas izraisīja milzīgu apetīti. Man ir 23 gadi. 4 gadus atpakaļ svēru 53 kg. Šodien es sveru 94. Jā,es zinu,skaitlis ir briesmīgs un protams,mana vaina...esmu palaidusies,jo ar sportu esmu uz jūs. Garums - 165cm.
Es esmu iepriekš mēģinājusi uj,uj,uj cik daudz. Bet vienmēr esmu gribējusi visu ātri un uzreiz,protams tas tā nenotiek. Tagad saprotu,ka jāsāk lēnām,ar viegliem vingrinājumiem,neko nedarīšu strauji,jo tā jau 2x iedzīvojos pamatīgās veselības problēmās.
Šorīt tad es officiāli sāku un sāku šorīt ar šo -
http://www.youtube.com/watch?v=kYZsYUx8RXU Jūtos lieliski. Gaidu rītdienu,vēl kādu nedēļu darīšu un tad mainīšu kaut ko citu,varbūt nedaudz grūtāku.
Ja kāda grib man pievienoties un vienkārši sākt vairāk nodarboties ar sportu,droši rakstat parametrus vai varbūt kādus ieteikumus man un citām meitenēm,kas būtu noderīgi.
P.s - Negatīvos komentārus par ''resnām cūkām'' varat paturēt pie sevis.
Mazliet priekš motivācijas: