pirmkārt, ar tām drēbēm ir tā, ka es šo sitāciju ļoti labi zinu, jo tāda ir mana omīte. viņa centīsies nopirkt kaut ko, ja uzzinās, ka man kkas ir saplīsis. un tas nekas, ka es 100 reizes saku, ka man nevajag, jo ar citām lietām viņa protams kā vecāks cilvēks nošauj galīgi garām, bet viņai šķiet, ka ir ko lielisku nopirkusi. nu neko, pieņemsi taču. ja manta ir tiešām laba, viņš taču neliks savai mātei mest to ārā, piemēram, kreklu. mēs ar draugu par šito pasmejamies, bet nenoliegšu, viņa ir arī man superīgas lietas atradusi. lai kā mani tas netracinātu, ka man citi pērk apģērbu, it sevišķi, ja man vēl beigās viņš ir kkur jānogrūž, es tur neko nevaru padarīt, jo citi vārdu - nepērc - vnk nesaprot.
un es nesaprotu, kāpēc jūs vēl nedzīvojat atsevišķi? pēc taviem komentāriem, ar šādu laimes lāča meklētāju es nebūtu kopā, veljovairāk tādēļ, ka viņš netaisās neko mainīt. nu fuj, reāli, tev viņu būtu jāuztur, ja jūs dzīvotu divatā. tu tā domā'visu mūžu nodzīvot pie viņa senčiem?es tavāv vietā, izrunātos ar puisi, ka es gluži tā negribu. galu galā mājās saimniece var būt tikai viena. un, ja jums par kko ir strīds, kurā pusē viņš nostājas - taisnības vai kurā izdevīgāk?
un tas nav nekas tāds traks, ka viņš brauc uz baseinu vai basketbolu. uz baseinu tu pati vari braukt viņam līdzi un peldēt savā nodabā. cilvēks vnk uztur sevi formā? tu labāk gribētu, ka viņš gūļ dīvānā, ēd čipšus, dzer alu un skatās tv? to, protams, arī var dar\it, bet ne jau katru dienu. tad, ja tev nepatīk baseins, tā jau ir tava problēma. atrodi tad arī tu sev vakaros kādu nodarbi, ej dejot vai zīmēt vai dziedāt. nu es nezinu, kaut vai ej vingrot vai tml. no mājās sēdēšanas nekas labs jau tev nebūs. jūs vnk esat pārāk atšķirīgi, jums vsp ir kādas kopējas nodarbes, izņemot seksu?