80 un 20.
Meitenes, nemānīsim sevi. Protams, superilgām un jaukām attiecībām vai laulībām ir ļoti svarīgs iekšējais faktors, bet ne vienmēr tiek līdz ideālam.
Nesen vienā diskusijā par vīriešu garumu,jau tika pieminēts,ka liela daļa uz tiem,kas zem 1,90 m neskatās, a cik tad tādu ir ap 190 cm vai virs.
Man ir daudzi klasesbiedri- ļoti forši čaļi ar jauku raksturu un bagātu iekšējo pasauli,kas ir vieni, jo vienkārši nespēj iegūt sieviešu uzmanību uz pietiekami ilgu laiku, lai parādītu visu savu dvēseles burvību. Viņiem nepiemīt dzīvnieciskais pievilcīgums, sievietes redzot viņus, instiktīvi, saprot, ka šis nebūs labākais tēviņš pēcnācēju radīšanai. Tas viss ir mūsu instinktos.
Protams, ir arī izņēmumi, taču ,ja paskatās skaistas meitenes ir ar sava līmeņa puišiem. Mazāk pievilcīgas sievietes reit ieprecās ar gudru, sportisku un turīgu Apollonu. Tāds tādu atrod, dabā tā ir iekārtots, bet, protams, visi cer dabūt kaut ko labāku, nekā paši ir.
Es uzskatu, ka ārējam faktoram ir vislielākā nozīme. Var ,protams, teikt ,ka tā nav, bet pavērojiet savu un draudzeņu uzvedību ,kad ienāk 2 vīrieši, viens smuks ,otrs ne. Otrs nekad nebaudīs tik daudz uzmanības.
Tādas mēs,diemžēl, esam un to mainīt nevar. Vienīgā opcija ir mazāk smukos čaļus stilīgi saģērbt, aizsūtīt uz sporta zāļi, pavadīt pie prasmīga frieziera un tad kopējais pievilcības līmenis būs pieņemams. Tieši tāds man ir plāns uz vienu čali, savaņģot un uztaisīt no viņa konfekti.