nezinu turpināt vai nē..

Reitings 6
Reģ: 07.06.2012
Sveikas!
Jau mazliet vairāk kā gadu esmu kopā ar vīrieti, pašlaik arī dzīvojam kopā.
Apsveru domu izbeigt šīs attiecības. Jo:
1) darba dienās noguris pēc darba, pat runāt negrib (to varētu arī saprast)
2) brīvdienās kopīgas izklaides, atpūta nav vajadzīga
3) apsveicis tikai 1 svētkos pa šo gadu, citos (Valentīndienas, Sieviešu dienas, vārda diena, Z-svētki) pat puķītes nav :(
4) es šrubēju māju, vācu viņa zeķes, gatavoju vakariņas + pārdienas arī brokastis (arī tad, ja man nav jāceļas), bet nejūtos novērtēta par to
5) kopju sevi, sportoju, bet nedzirdu komplimentus + sekss apm.3x mēnesī
6) saku, kā jūtos, bet nekas no viņa puses nemainās..

Nekad neesmu jutusies tik vientuļa, negribēta, nevajadzīga. Varbūt es gribu pārāk daudz, gaidu pārāk daudz? Vai vienkārši viņš mani nemīl?
19.02.2013 14:41 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
viņš vēl mīl bijušo. kas to lai zina, varbūt arī paslepus tiekas. eviens no taviem minētajiem punktiem, nav normāla parādība. es negribētu būt ar tādu kopā, kurš pēc darba tikai klusē. mums diezgan daudz laika paiet sarunās. vnk un parastās, bet sarunās par vienalga ko. un viņē tevi nemīl un nenovērtē. par novērtēšanu te nemaz neiet runa, viņš tevi pat neciena. ja pat nevar svētkos apsveikt.

p.s. šodien šāda veida diskusijas pārādījas kā sēnes. te daudzām morālie pēc v-dienas?
19.02.2013 16:07 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Cepums sievietēm pa tādiem nerviem, kā jūs spējāt to visu paciest?
19.02.2013 16:14 |

Reitings 28
Reģ: 19.02.2013
hahahah .... kādi te vēl jautājumi. Tev laikam draudzenes nav, kas pateikt varētu kko.
Jāsāk ar to, ka sekss 3x mēnesī..
19.02.2013 18:27 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)