Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

kur tas viss ved.

Reitings 264
Reģ: 13.02.2009
gribētu izstāstīt savu situāciju un jautāt jūsu viedokli, jo esmu pajukusi savās emocijās, vēlmēs, loģikās un jūtās un viss mani baida, ka neiebraucu milzīgā katastrofā!

Situācija:

Man ir bijis grūti iemīlēties, jo neesmu no tām, kas viegli uzticas un ļaujas jūtām. Pagājušo gadu satiku puisi, starp mums bija distanču attiecības, bet ik pa laikam tikāmies un viss lēnām attīstījās, līdz es sapratu, ka esmu iemīlējusies. Lai sev atzītos, ka esmu iemīlējusies un tas ir ok, man pagāja kādi trīs mēneši ar mokām. Decembrī, kad biju sakartojusi savas emocijas un gatava par to runāt, otrs pateica, ka ir iemīlējies kādā citā. Mani pārsteidza mana reakcijas- biju savas emocijas tā sakārtojusi, ka mani tas nesāpināja, biju priecīga, ak viņš jūt taureņus vēderā un man bija tās labākās domas par viņu, sevi un to sajūtu, kuru loloju pret viņu. protams, ja būtu iespēja, izvēlētos būt ar viņu, bet no sirds biju priecīga, ja viņš ir laimīgs, pat ja tā neesmu es.

Jauno gadu sāku ar skaidru galvu, prieku un plāniem sev. Un te nāca pārsteigums, kāds no pagātnes, kas bija tikai zibsnis, uzradās manā dzīvē. Pirmais vīkends ko pavadījām kopā bija mums abiem ''tikai seksam'', jo viņš arī kā pāris mēnešus bija šķīries, bet no daudz nopietnākām četrus gadus attiecībām ar kopā dzīvošanu.
Pēc tam man likās viss tur arī paliks, bet.. es biju viņā ko aizkustinājusi un sekoja meili un ieintresētība par visu manu dzīvi. Man no sākuma bija skaidrs ''nē'' uz ko vairāk, jo attceroties viņu- brunči, brunči utt, un nelikās, ak ir mainījies.

Tā divas/trīs nedēļas sarakstījāmies, bet es pateicu visu, ko domāju- par sevi, saviem plāniem, par savām jūtām pret iepriekšējo puisi, par to, ak neticu viņam, neredzu mums nākotni utt.
Un viņš tikai turpināja, sakot, ak dos man laiku līdz redzēšu. Neizturēju un bezmaz rupji teicu, ka te nav un nebūs. Un saņēmu atbildi, ka ja es negribu, lai viņš mani mēģina mani turpināt pārleicināt, tad viņš pārstās. Un tas bij kaut kāds klikšķis. Es sapratu, ka mani visi nē, ir tik.. tiem nav īsti seguma, jo es visu varu atrast kāpēc nē, bet tas, ko es gribu ir būt mīlētai un mīlēt un tas ir tieši tas, ko viņš piedāvāja.

Kopš tā brīža sazvanamies katru dienu, ik pa starpu vēl pa meiliem, šo nedēlas nogali viņš brauc ciemos ( starp mums ir 700km).

septembrī es varbūt pārcelšos uz pilsētu, kur viņš dzīvo, tas atkarīgs vai tikšu skolā iekšā. no sākuma runājām, ka tagad tik tā, ka katram no mums vēl vajag izbaudīt vientuļo dzīvi un septembrī domāsim vai gribam būt kopā vai nē. Bet tas viss iet ar straujumu uz priekšu- viņš ir manī jau iemīlējies, kopš pēdējoreiz tikāmies viņam nav bijusi neviena cita.

Kur tas ved? Es gribētu būt ar viņu kopā, bet līdz septembrim, tik tādas attālumu attiecības var būt ar reizi divās nedēļās/mēnesī ciemošanos. Vajadzība pēc seksa ir daudz biežāka. nebūt tagad kopā? bet esam jau jūtu ceļā, tagad pārtraukt būtu tik sāpīgi un pārtraukt ar domās septembrī atsākt? man liekas, šis varētu būt variants, bet.. domās esmu es un viņš man, nevienu citu īsti negribas.

Kā risināt situāciju- ļauties kā ir, redzēties tik cik var un domāt, turpināt sazvanīties utt? Vai paņemt radikālu pauzi, pat ja ir sāpīgi, bet lai redzētu cik nopeitni tas ir, jo nezinu vai ne es ne viņš otru neizmantojam, lai aizstātu iepriekšējās jūtas?!

gari, šasumīgi gari, ui, plags, ļoti atvainojos!! :)
18.02.2013 18:53 |

Reitings 264
neviena neko neieteiks laikam daudz par garu viss sanācis, oh, tā ir, kad ir putra par savām jūtām!
18.02.2013 19:05 |

Reitings 1571
Reģ: 29.01.2009
Es te tā īsti neredzu, kāpēc sarežģīt sev dzīvi. Tev ir labi, tā kā tagad ir? Viņam ir labi, tā kā tagad ir? Priekš kam tad tagad ņemt pauzi līdz septembrim? Ja vēl tu saki, ka neviens cits tevi tāpat neinteresē. Ko tad tagad, metīsies kādam citam virsū tikai tāpēc, ka tā vajadzētu (un kurš vispār teica, ka vajadzētu)? Ja abiem tagad ir labi, tad dzīvojiet nost. Nāks septembris, tad domāsiet, ko tālāk.
Bet par to baidīšanos būt sāpinātai- nē, nu var jau visu mūžu dzīvot stikla burbulī. Bet kas ir labāk- netikt sāpinātai un nepiedzīvot arī visu labo, ko attiecības var sniegt, vai arī dzīvot piepildītu dzīvi ar iespējamām sāpēm, asarām, lauztu sirdi, bet tam pa vidu aizrautību, mīlestību, laimi, tauriņiem vēderā un lidināšanos 5 metrus virs zemes?
18.02.2013 19:19 |

10 gadi
Reitings 5929
Pilnīgi un galīgi piekrītu sophie :)

+ ļoti nepatika šis teikums " no sākuma runājām, ka tagad tik tā, ka katram no mums vēl vajag izbaudīt vientuļo dzīvi un septembrī domāsim vai gribam būt kopā vai nē."
Man kaut kā šķiet, ka, ja cilvēki ir iemīlējušies un grib būt viens ar otru, tad viņi nevar BAUDĪT vientuļo dzīvi īsti.
18.02.2013 19:25 |

Reitings 264
Parfait! paldies par teikumu
Man kaut kā šķiet, ka, ja cilvēki ir iemīlējušies un grib būt viens ar otru, tad viņi nevar BAUDĪT vientuļo dzīvi īsti.

tā ir un tā ir atbilde- nav ko domāt, jādzīvo kā sirds liek!!:)
18.02.2013 19:32 |

10 gadi
Reitings 5929
Tieši tā :) Lai veicas!
18.02.2013 19:35 |

Reitings 1493
Piekrītu... laikam tās neuzticēšanās pēc ir pārlieka attiecību analīze ar prātu. Tas nav nekas nosodāms, bet, kas attiecas uz jūtām, attiecībām, prāts ne vienmēr ir tas labākais padomdevējs. Jo agrāk vai vēlāk uzpeldēs jautājums - "bet, ja nu nekas nesanāks? Man sāpēs..." Prāts uz to nespēs atbildēt - NEVIENS mēs nespēsim uz to atbildēt. Tāpēc ir jāļaujas sajūtām - ja kopā ar šo cilvēku ir labi, viss kārtībā un viss notiek. Turklāt attiecības ir darbs - šobrīd jums problēmas sagādā attālums. Kad būsiet kopā, būs jaunas problēmiņas. Tā dzīvē notiek. Un tur nav nekādas atšķirības, vai šobrīd jums ir kaut kāds pēc-posms iepriekšējām attiecībām. Tas nenozīmē, ka nevar dzimt jaunas, skaistas attiecības. Vienkārši - ĻAUJATIES tām :)
19.02.2013 11:08 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
"distanču attiecības" :D :D :D jauns sporta veids? :D
Bet, runājot par tēmu, tu pārāk daudz domā.
19.02.2013 11:12 |

Reitings 8272
ja viņš ir bijis brunču mednieks, kas tad ir mainījies? es neticu, ka dzīvojot tik tālu vēl no tevis, viņam nav nekādas citas. gan jau, ka ir, bet tev tikai nesaka. mazums, tjipa aizkavējas ilgāk darbā vai mājās guļj, bet īstenībā ar kādu citu valstās pa gultu.
vnk esi kādu laiku viena. sakārto savas domas. neskrien pakaļ attiecībām. nedomāju, ka šis puisis pēc 4 gadu attiecībām, kurš gribēja būt brīvs un bija brunču mednieks, būs kopā ar tevi. jā, dzīvē gadās visādi, bet bieži vien ne šādi, kā tu vēlētos. tev tagad ir aizmiglotas acis.
19.02.2013 11:29 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits