Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

lūdzu iesakiet

Reitings 133
Reģ: 29.01.2009
meklēju zobārstu Rīgā, vēlams centrā, kurš būu ļoooti saprotošs, nekritizētu, būtu jauks un tāds, no kura nav bail, jo man ir vnk neizsakāmi paniskas bailes no zobārstiem, tpc arī ir nedaudz ielaisti zobiņi.
labu laiku atpakaļ bija vienā diskusijā pieminēta kāda ļoti jauna un mīļa zobārste, kkur , ja nemaldos čaka ielas apkaimē, tur bija zobārstu prakse un arī viņa tur strādāja, meitenes vel teica, ka tikai pozitīva pieredze pie viņas ejot. viņiem bija arī mājas lapa, kur varēja pieteikties vizītei.
18.02.2013 15:32 |

Reitings 692
Reģ: 02.12.2012
Endžija, pazīstama situācija, jo tādā pati biju pirms gadiem aptuveni trim.
Ieteikumus, diemžēl, es tev tieši sakarā ar zobārstiem dot nevaru, jo zobiņus nelaboju un nepucēju Rīgā, bet es tev iesaku:
1. izvēlēties vai nu to jauko, iejūtīgo variantu vai arī cilvēku, kurš vienkārši būs kompetents un darīs savu darbu bez jebkādiem komentāriem.
2. saprast, no kā tev ir bail .. no zobārsta vai nu urbīša? :D
ja pie vainas urbītis un tas, cik lielas problēmas varētu būt, saki, lai špricē pretsāpju zāles. esmu jau pieradusi, ka man labāk iedur tajās smaganās un asariņa notek, nevis, ka es tur bez tām zālēm mokos. :)
veiksmi, saņemies un ej pucēt zobus! :)
18.02.2013 15:40 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits