Es pat rudenī un pavasarī nevelku .. pat telpās tikai galējas nepieciešamības gadījumā un arī tad, bez papēža, bet ar platformu .. kā pa ledu var pastaigāt, tiešām nesaprotu .. :D
Papēžus. Man ir vieni zābaciņi no Guess, kuriem ir ļoti stabili papēži, lai gan nav nekādi zemie, vienīgi, tas, ka ledus ļoti bojā papēžus, bet citādi ok.
Tās, kuras, kā tu saki - riskē, izskatās diezgan smieklīgi, jo daudzām tie papēži ir atlauzti ejot pa ledu un "sitas" uz aizmuguri. Nu nevar pa tīru ledu paiet ar papēžu zābakiem. Pat ar zemiem zābakiem tā reizēm ir neiespējamā misija. Ja kāda grib izskatīties pēc muļķes - uz priekšu!
Un centrā piemēram vispār nav ledus, tur kur es dzīvoju tur ir slidotava, bet citādi ok.
Man ir vieni apavi galīgi augstie ieroči, nagliņas, bet pie meistara uzliku protektorus, visērtākie :D varbūt pat varētu kalnos kāpt, ja nebūtu žēl :D
man parsvarā bija zabāki ar papēžiem. Un jutos stabilāk, nekā bespapēžu zabākos.
Šogad gan nopērku zabāku ar zemo papēdi, jo sākas braukšanas nadarbības.
Noteikti bez papeezhiem, un tad jau tizlojos, bet tieshaam ir meitenes, kas maak un var staigaat uz papeezhiem arii pa medu - kaa paris teica, kaa ar shpiljkaam piedzimushas