Vai Jums rūp fakts, ka mikroviļņu krāsnī pagatavots ēdiens kaitē veselībai? Precīzāk,ēdiens uzsūc staru enerģiju,tai skaitā kancerogēnās vielas kā arī ēdiens zaudē visas savas uzturvielas? Samazinās hemoglobīna daudzums asinīs u.c. likstas.Pašas lietojat mikroviļņu krāsnis?
Mikroviļņu krāsni mājās izmantoju bieži, garša ir tāda pati vai reizēm pat labāka. Sildu zupas, maizi, otros, pienu, tēju, pīrāgus, vienvārdsakot, visus mīklas izstrādājumus.
Bieži vien pirms lieku ēdienu mikrenē nodomāju, ka viss labais, veselīgais tiks nostarots... Bet arī es izmantoju samērā bieži, kaut vai lai bulciņas uzsildītu, jo tā ir garšīgāk :)