Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Ja grūti iet.

Reitings 171
Reģ: 29.01.2013
Labu naksniņu meitenēm, kuras neguļ un labrīt tām kuras izlasīs rīt no rīta.

Pēdējais mēnesis man ir bijis diezgan grūts. Tā nu mana draudzene teica, ka ja man nepaliek labāk un es turpinu domāt, ka viss ir slikti, lai es noskatos filmu "The secret". Domāju, ka tā būs filma ar kaut kādu mīlas stāstu un dziļu domu, bet nē. Pusotra stunda paskrien tik ātri.

Ja kādai tiešām ir grūti, iesaku. Un tas nekas, ka neticēs tam ko tur teiks, bet aizdomāties liks. Man mazliet nostrādāja.

http://www.filmas.org/the-secret-2006/
16.02.2013 01:41 |

Reitings 865
Reģ: 13.08.2012
Paldies, pati esmu pirkusi to grāmatu, kad tikko iznāca veikalos un filmu vairakas reizes skatījusies. :)
Bet, ja Tev tagad slikti iet, saproti, ka visa dzīve sastāv no kāpumiem un kritumiem. Slikti tev šķiet tāpēc, ka zini, ka ir bijis arī labāk. Bet pēc kāpumu un kritumu principa drīz sekos kāpums. :)
16.02.2013 02:01 |

Reitings 171
Reģ: 29.01.2013
Gribu izlasīt arī grāmatu. Filma pietiekami ieintriģēja. :) Grāmatas parasti ir labākas.

Jā, es vienmēr esmu bijusi pozitīvi domājoša. Lai cik grūti man būtu, es vienalga eju un smaidu. Tā kā tagad man tikai jāgaida mans kāpums. :)
16.02.2013 02:05 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits