Bilginājums un saderināšanās...

Reitings 1493
Reģ: 29.01.2009
Hei, meitenes!
Vakar V-dienā saņēmu bildinājumu un saderināšanās gredzenu no sava vīrieša, ar ko kopā esam jau 2,5 gadus. Jau pirms kāda mēneša praktiski vienojāmies, ka vasarā precēsimies - šī bija tāda kā formalitāte :)
Un... varbūt man nepareizi stereotipi (visticamāk, dēļ pārsaldinātajām Holivudas lubenēm :D ) ... bet man šķita, ka bildinājumā man vīrietis bija izvēlējies par daudz humora, kā arī nepatīk saderināšanās gredzena dizains :(
Tikai nesāciet - kāda tu izlutināta! Nemaz ar ne. Bet dažās jomās taču jābūt savām prasībām? Un likās, ka arī vīrietis it kā tās zina...
Ar viņu pārrunājām, ka kāzas un visu ar to saistīto gribu tradicionālajā izpratnē. Tāpēc arī minēju, ka aicinājumu precēties par oficiālu uzskatīšu, kad būs arī bildinājums ar gredzenu.
Tā vietā... bildinājumā ir tradicionālais teksts... es jau smaidu..... kad pēkšņi viņš laiž vaļā arī "vai mīlēsi mani, kad būšu vecs pirduns, un vai mainīsi pamperus" ...... :D Ok, abi par to pasmejamies, neteikšu, ka man nav humora izjūtas. Bet līdz ar to viss tas skaistais, mīļais bildinājums ir palicis ar tāda kā joka piesitienu. Un pat īsti nesaprotu. Esam saderinājušies oficiāli vai nē :D
Otrkārt, saderināšanās gredzenu būtu gribējusi tradicionālo - stīpiņu, ar bezkrāsainu akmentiņu vidū. Tā vietā kaut kādos divos savijumos ir ielikts rozā akmentiņš, un gredzens kopumā izskatās pēc acs.... Kas man galīgi nesaistās ar saderināšanās gredzenu, bet gan vnk skaistu greznumlietiņu, ko nēsātu ikdienā.
Tad nu padalieties, dāmas, lūdzu pieredzē! Es pa daudz filmas esmu pārskatījusies un vīrieša centieni būt oriģinālam ir super duper vērtējami? Vai tomēr, ja bijām par to tradicionālo pieeju izrunājuši, viņš būtu varējis iepriekš vairāk papētīt, kas un kā jādara?
15.02.2013 11:59 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
pāpēc nepatīk gredzens? gribēji tā lai visi uzreiz pamana, ka esi saderinājusies, bet ar šādu ikdienišķu tas tā nebūs? :]
liecies mierā, iedomājies cik grūti viņam bija izvēlēties utt. viņš taču visu darīja pēc labākās sirdsapziņas
15.02.2013 13:31 |

Reitings 8407
aloe - nu sāc ar to, ka apskaties vai olas nesāk augt. :D
15.02.2013 13:32 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Liliii mhm, un krūtis ar šķiet, ka mazākas palikušas :D
15.02.2013 13:36 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
tá ir, ka uzspiezh gredzene pirkshanu :D
minēju, ka aicinājumu precēties par oficiālu uzskatīšu, kad būs arī bildinājums ar gredzenu.
Tā vietā... bildinājumā ir tradicionālais teksts... es jau smaidu..... kad pēkšņi viņš laiž vaļā arī "vai mīlēsi mani, kad būšu vecs pirduns, un vai mainīsi pamperus" ......

gredzens ir, un tu esi saderináta! apsveicu, priecájies! vai arí tad, kad teici, lai nopérk gredzenu varéji iedot lapu, uz kuras sarakstíts sadrináshanás scenárijs un kas vinjam jásaka

man gredzens smuks, un bildinája restoráná, kad bijám 2 vien, nu un, ja es bútu gribéjusi lai bildina laivá ezera vidú? (nebiju vispár pat iedomájusies, ka tik dríz tikshu bildináta,tápéc laikam nemaz nebiju izsapnjojusi, ká gribu) tas ir víriesha lémums ká bildinát :)
15.02.2013 13:40 |

Reitings 3755
Reģ: 22.10.2012
Es domāju, ka tos vīriešus, kas nemāk pat normāli bildiāt un pareizos gredzenus nopirkt, vajag pamest. Tas taču ir briesmīgi!

Sarkasms, protams.
15.02.2013 14:00 |

Reitings 1103
Reģ: 07.10.2011
Pasmaidi par bildinājumu un gredzenu- ne tas būs noteicējs Jūsu kopdzīvei.
Tomēr visa dzīve priekšā, lai piedzīvotu kopīgus un neaizmirstamus brīžus.

Arī mans bildinājums nebija ne tāds, kādu izsapņoju, bet brīdī, kad viņu apskāvu,teikdama "jā-vārdu", jutu, cik spēcīgi viņa sirds sitas no uztraukuma un nekam citam vienkārši nebija nozīmes, kā tikai tam, ka mēs gatavojamies savu dzīvi nodzīvot abi kopā. :)

Apsveicu Tevi! :)
15.02.2013 14:12 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
Nepazīstu tavu vīrieti, bet tu gan, tāpēc tev bija jāzina, kāds ir viņa raksturs un uzvedība. Ja viņš ikdienā nav romantisks, ir cinisks vai humora pilns, tad nav brīnums, ka bildinājums atbilst personībai. Tādā gadījumā tava vilšanās ir tikai tava problēma, jo nesaskrīt realitāte un iedomas.
15.02.2013 14:22 |

10 gadi
Reitings 406
Reģ: 02.01.2013
nu par to jokošanu bildināšanas brīdi- es arī nebūtu priecīga, tas tomēr ir tik nozīmīgs un skaists brīdis, negribētu lai mans vīrietis tajā brīdī sāk mētāt baigos jokus. nē, nē!
Bet par gredzenu (ka tas nav tavā gaumē) gan ir piedodami, jo vīrietis jau izvēlas gredzenu un viņš jau loģiski pēc saviem ieskatiem un gaumes izvēlas. Laulības gredzenus gan kopā izvēlēsieties un tos ņem pēc savas gaumes.
15.02.2013 14:24 |

Reitings 2338
Reģ: 28.06.2012
Jo tālāk, jo trakāk, pati esmu sieviete, bet man liekas, ka vairākums ir vienkārši stulbas, pašas nezin ko grib, ja pati nebiji stāstījusi savam puisim, kādu vēlies bildinājumu, tad es nesaprotu, ko viņam pārmest...Tavas vēlmes no galvas nevar nolasīt...

Godīgi, man pat labāk patīk šis bildinājuma variants, nevis kaut kāds samākslots romantisks...
15.02.2013 14:25 |

Reitings 381
Man pat vecāki, kuri mani pazīst nevar nopirkt pa prātam ķēdīti ar kulonu, kur nu vēl džeks, kurš pazīst Tevi 2,5 gadus :D

Ja, jau piekriti bildinājumam, tad jau esi gatava staigāt ar to ne tik foršo gredzenu kā iedomājies un sadzīvot ar viņa rakstura īpašībām.
15.02.2013 14:33 |

10 gadi
Reitings 2858
Pati nezini, ko gribi, priecājies,ka puisis ir nolēmis spert šo soli! Bet sievietēm vienmēr viss slikti- nekas nepatīk, nekas nav pa prātam, jēziņ... :-|
15.02.2013 14:37 |

Reitings 1493
Sakrājies daudz komentāru, kamēr biju prom.
Pirmkārt, par pašu bildinājumu. Man nevajag pārsaldināti romantisku, arī ikdienā mēdzam ierēkt par stulbībiņām. Bet nu, dāmas, iedomājaties pašas reāli, ka brīdī, par kuru citi pāri pat mazbērniem vēlāk nākotnē stāsta, no puiša izskan trīs teikumi - vai tu būsi mana sieva? un atlikušie divi teikumi ir iepriekš rakstā minētie. Nu neliekuļojiet. Lai cik nepiesauktu oriģinalitāti, stresu, atzīsiet, ka tīrais atlikums pēc šāda bildinājuma ir nedaudz dīvains. Bet ok, pieņemu savu puisi ar visām viņa dīvainībiņām, kas patiesībā jau mums ir kopīgas. Viņu ļoti mīlu, tāpēc jau protams teicu jā, un to nemainīs ne bildinājums, ne nepatīkošais gredzens. Bet arī es esmu cilvēks un nevaru pavēlēt tam, ka jūtos NEDAUDZ vīlusies, kā dēļ arī izveidoju šo diskusiju, lai saprastu, cik ļoti pamatoti.
Sapratu, ka ne pārāk pamatoti - visvairāk jau tā gredzena dēļ. Protams, es šo gredzenu nēsāšu, ar to lepošos, un teikšu, ka to izvēlējās MANS VĪRIETIS! Bet daudzējādā ziņā piekrītu "in_love" un "salomē" - pret rotām esmu izvēlīga, tās vispār nēsāju reti. Būtu gribējies saderināšanās gredzenu nēsāt arī pēc kāzām (kā to dara viena mana draudzene un man ļoti patīk, kā izskatās), bet... tā kā sirdī šis gredzens neatbilst manai būtībai, nolikšu skaistā kastītē piemiņai.
Paldies meitenēm par konstruktīvo kritiku, bet tām, kas izmanto diskusiju, tikai lai iedzeltu, pēc viena ieraksta spriestu par visām mūsu attiecībām vai paspīdētu ar sarkasmu - jauku arī jums šo dienu! :D
15.02.2013 14:51 |

10 gadi
Reitings 5929
Ļoti labi saprotu autori, lai gan pašai tā nav bijis. :) Varu derēt, ka daļa, kuras saka "ai, nu beidz, ko Tu tur iedomājies", pašas sajustu rūgtumiņu, nesagaidot no maģiskā brīža visu, ko iecerējušas prātā :)
15.02.2013 14:54 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
galvenais jau ir nodoms, ka grib , lai esi viņa sieva. bet tiešām žēl to vīriešu , kuriem ir jāizpatīk tik cimperlīgām dāmām
15.02.2013 14:58 |

Reitings 1493
Sesilla, nu man prieks, ka Tu savam vīrietim tik ideāla :D
15.02.2013 15:02 |

Reitings 1468
Reģ: 04.04.2011
Ļoti iedvesmoja Favel komentārs :)
15.02.2013 15:02 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
es neesmu ideāla, bet cenšos priecāties par to kas ir un nesāpināt citus cilvekus, jo zinu ka tas ir , kad otrs sāpina ar vārdiem , gan darbiem.
15.02.2013 15:08 |

Reitings 1951
Reģ: 17.03.2009
Par to bildinājumu vēl tā neko neteiktu un, gan jau viņš bija uztraucies tāpēc ākstijās, bet sliktu gredzenu gan izbrāķētu! Tač visu mūžu uz viņu būs jāskatās!!!
15.02.2013 15:16 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Neesmu bildināta, bet saprotu autori. Es arī būtu vīlusies, ja sagaidītu šo skaisto mirkli, kurš nav gluži katru dienu un... tiktu bildināta ar tekstiem par vecuma pamperu mainīšanu. Un ja stress tik nenormāls, tad varēja vnk pateikt, ka mīl un uzdot jautājumu, nevis izbojāt mirkli.
Lai nu kā, tagad centies par to vairs nedomāt, jo laiku tāpat atpakaļ nepagriezīs.
Par gredzenu...tur gan man tikai viena lieta svarīga - lai gredzens sudraba un draugs to zin. Viss pārējais pēc viņa izvēles. :D
15.02.2013 15:18 |

Reitings 865
Reģ: 13.08.2012
Prieku un laimi Tev! :)
15.02.2013 15:22 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits