Hei, meitenes!
Vakar V-dienā saņēmu bildinājumu un saderināšanās gredzenu no sava vīrieša, ar ko kopā esam jau 2,5 gadus. Jau pirms kāda mēneša praktiski vienojāmies, ka vasarā precēsimies - šī bija tāda kā formalitāte :)
Un... varbūt man nepareizi stereotipi (visticamāk, dēļ pārsaldinātajām Holivudas lubenēm :D ) ... bet man šķita, ka bildinājumā man vīrietis bija izvēlējies par daudz humora, kā arī nepatīk saderināšanās gredzena dizains :(
Tikai nesāciet - kāda tu izlutināta! Nemaz ar ne. Bet dažās jomās taču jābūt savām prasībām? Un likās, ka arī vīrietis it kā tās zina...
Ar viņu pārrunājām, ka kāzas un visu ar to saistīto gribu tradicionālajā izpratnē. Tāpēc arī minēju, ka aicinājumu precēties par oficiālu uzskatīšu, kad būs arī bildinājums ar gredzenu.
Tā vietā... bildinājumā ir tradicionālais teksts... es jau smaidu..... kad pēkšņi viņš laiž vaļā arī "vai mīlēsi mani, kad būšu vecs pirduns, un vai mainīsi pamperus" ...... :D Ok, abi par to pasmejamies, neteikšu, ka man nav humora izjūtas. Bet līdz ar to viss tas skaistais, mīļais bildinājums ir palicis ar tāda kā joka piesitienu. Un pat īsti nesaprotu. Esam saderinājušies oficiāli vai nē :D
Otrkārt, saderināšanās gredzenu būtu gribējusi tradicionālo - stīpiņu, ar bezkrāsainu akmentiņu vidū. Tā vietā kaut kādos divos savijumos ir ielikts rozā akmentiņš, un gredzens kopumā izskatās pēc acs.... Kas man galīgi nesaistās ar saderināšanās gredzenu, bet gan vnk skaistu greznumlietiņu, ko nēsātu ikdienā.
Tad nu padalieties, dāmas, lūdzu pieredzē! Es pa daudz filmas esmu pārskatījusies un vīrieša centieni būt oriģinālam ir super duper vērtējami? Vai tomēr, ja bijām par to tradicionālo pieeju izrunājuši, viņš būtu varējis iepriekš vairāk papētīt, kas un kā jādara?