1. Lakoju visu gadu.
2. Visās varavīksnes krāsās. Ziemā parasti kaut kādus rozā vai oranžīgi sarkanus, tāda sajūta uzreiz ka pavasaris zem zeķēm un patīk skatīties uz tādiem priecīgiem nagiem aukstā ziemas vakarā :D Vasarā saskaņoju ar roku nagiem.
3. Nē, gribētu, bet negribētu :D jo gribu mazāk čakarēties, bet tajā pašā laikā gribu lai vienmēr krāsa saskaņota ar roku nagiem.
1.Dažreiz. Pārsvarā vasarā. Ziemā vnk slinkums. Tāpat vilnas zeķes visu laiku kājās :D
2.Dažādās. Tiesa, reti kad saskaņojas ar roku nagu krāsu :D
3.Nelieku neko tādu ne rokām, ne kājām.
1. Jā, nemaz nezinu īsti kā mani kāju nagi izskatās bez lakas. :D
2. Vasarā pieskaņoju apaviem, ziemā pēc sirds patikas.
3. Atkarībā no nepieciešamības. Vasarā pirms kādiem pārgājieniem vai garākiem pasākumiem, jā. Lai nav jāuztraucās par sīkumiem.
3.Vasaras periodā lieku gelish. Taisu kopā ar rokām, lai būtu vienāds tonis, ik pēc 3 ned. Tikai man uz rokām ir gēls ar gelish pārklājumu, jo pašai trausli nagi;(
Vasarā lakoju, visbiežāk saskaņoju ar roku nadziņiem, tātad sarkanīgi, rozīgi, bēši, krēmīgi un vēl citi tonīši. Ziemā kā kuru reizi, šobrīd nav nolakoti, bet man arī radās iedvesma, vakarā varbūt nolakošu! :D :)
es arī ar neuzlakotiem kāju nagiem nejūtos labi (īpaši vasarā), jo man nav īpaši skaisti tie kāju nagi :D nu vismaz man ne pārāk patīk :D ar laku ir ok
Lakoju dažādās krāsās, tagad tik nav nolakoti, vienīgi mistiskā kārtā mazajam pirkstiņam palikusi laka, laikam steigā aizmirsu notīrīt. :D Rīt nokrāsošu vai nu spilgti dzeltenus, vai zilus. :)