otrapuse.lv ?

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Piereģistrējos pirms dažām minūtēm, nu jau izgāju, jo pat īsti negribas sarakstīties ar kādu šobrīd tur. Nezinu vai man tas bija vajadzīgs, bet nu nekas sliktāks jau nenotiks. Ņemot vērā ,ka šodien neviens puisis neapsveica mani personīgi Valentīndienā :(

Pati nezinu ko īsti gribu. No vienas puses man liekas pašai pavisam skaidrs ,ka šobrīd nav laika attiecībām ,jo es to ņemu nopietni, bet šobrīd esmu diezgan aizņemta skolā. Varbūt drīzāk gribētos , ka biežāk uzaicina uz kādu ballīti , kādus piedzīvojumus, jautrību, tā nenopietni, iedzert ,pabučoties ar kādu simpātisku puisi. :D Bet tie puiši jau arī nenopietni vienmēr pie pirmās, otrās ,trešās. Un tad tomēr skumji, ka nebiju nekas īpašs un tomēr ja kāds iepatīkas ,katra cer ,ka viņa būs tam puisim foršākā ,mīļākā no visām. Man vienkārši gribas lai ir kāds simpātisks pusis ,kad zinu ,ka ja ir vēlme ir ar ko parunāt, iziet ārā, aizbraukt kaut kur un tā ,ir kas pievērš uzmanību,novērtē.

Pati nesaprotu vai man tā Valentīndiena un mīlestības tēma kaitina ,jo pašai nav mīļotā cilvēka vai varbūt vienkārši neesmu domāta attiecībām. :/
14.02.2013 20:33 |

Reitings 865
Reģ: 13.08.2012
No pieredzes varu teikt, ka mana māsa tur iepazinās un tagad ar savu puisi jau ir otrā pasaules malā! :D
17.02.2013 14:29 |

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Tigarr, man ir ļoti līdzīgi.Vari atrakstīt, parunāt, ja vēlies :)
17.02.2013 14:32 |

Reitings 551
Reģ: 23.01.2013
Tur vēstules nāca aumaļām no visādiem, kad iegāju no dr.lv :D Kad nebija ko darīt, varēja arī atbildēt :D
17.02.2013 14:34 |

Reitings 848
Reģ: 14.04.2010
Meitenes, pievienošos jūsu bariņam. Pašlaik studēju divās skolās, laikam jau esmu pārāk aizņemta, arī izmisīgi nemeklēju princi baltā bentlijā, bet nu jā ir sajūtas uz v-day bija ne visai pozitīvas. :D
Par otrupusi biju piereģistrējusies, man liekas, puiši tur tiešām meklē vienas nakts piedzīvojumu vai jau pa taisno ar piedāvājumu būsi mana mīļākā? :D
17.02.2013 14:44 |

Reitings 1315
Reģ: 27.10.2012
Man ir diezgan liela pieredze ar šo portālu, gan pozitīva, gan negatīva.
Esmu bijusi uz ļoti daudz randiņiem, bet tikai divi vīrieši man iepatikās. Ar vienu tikos pāris mēnešus vasarā, salauza man sirdi. Ar otru iepazinos oktobrī un joprojām esam kopā, dzīvojam kopā. Esmu no sirds laimīga, ka esmu viņu sastapusi, jo bija jau zudusi ticība labajam.
17.02.2013 14:47 |

Reitings 2660
Reģ: 31.03.2012
tur portaala man liekas ir tikai taadi, kuri dziiveee nelo nevar atrast (vairaak par puishiem domaats, un ak jel atvainojos, ja kaadu taada veidaa aizskaru :D ) . Jo ljoti daudziem nav nekaadas sajeegas, kaa piemeeram, uzsaakt sarunu ar kaadu. Vai airi copy paste princips darbojas ljoti daudziem, jo bij kuriozs, ka vienu komplimentu (par pokeru un aciim) sanjeemu no cetriem dazhaadiem virieshiem :D
17.02.2013 14:56 |

Reitings 1315
Reģ: 27.10.2012
Luīze, lielākā daļa tādi, bet ir arī sakarīgi vīrieši. Es dabūju sev tādu kā vēlos un vairs neeju tur.
Mani pat dažus mēnešus viens terorizēja vārda tiešākajā nozīmē - izsekoja, draudēja utt.
17.02.2013 15:00 |

Reitings 2660
Reģ: 31.03.2012
Nu ir gan jau ka arii normaali, bet izdzeesos tikpat aatri, cik pieregistreejos :D
17.02.2013 15:01 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits