Tā aplūkoju savu skapi un secināju, ka vispār tā samērā taupīgi iepērkos. Reti kura lieta ir dārgāka par 20 Ls. Dārgākais būtu ziemas mētelis par 100 ls, bet par to arī esmu ļoti apmierināta, jo ir smuks, tāds kā gribēju un silts.
Kāds ir jūsu dārgākais pirkums un kas pamudināja uz iegādi? Mirkļa vājība vai pārdomāta, prakstiska lieta?
Dārgākais pirkums - zābaki 160Ls.
Man patīk kvalitatīvas, skaistas lietas no labiem veikaliem un, ja tajā mirklī to varu atļauties, tad nežēloju sev :)
Un vēl ir V3TEC ziemas jaka + bikses, ko nopirku, lai silti būtu, un ar to arī esmu apmierināta. Komplekta cena bija arī 32ls ar atlaidi:)
bet tam bildi nevaru atrast netā... :/
Hmm dārgākā... Nu laikam neesmu tik bagāta, lai iegādātos tik dārgas lietas, lai būtu vērts tās šeit pieminēt.. Un arī brendu upuris neesmu.. takā...
Dārgākās lietas iekš kādas kategorijas: džinši 120Ls; kokteiļkleita 110Ls (kleitas vispār vairākas gandrīz 3-ciparu cenā)... zābaki, mētelis ir virs 100 un tas būtībā nav nekas neparasts...
ir dažas virsdrēbes,kas maksā arī 4 ciparu skaitļos, bet tie ir klasiski apģērbi,kas būs modē vēl 5 gadus un vairāk.
ir dārgi aksesuāri, apavi, bet visi tie ir pirkumi,kas izskatīsies labi arī pēc daudz gadiem.
Nez, man daudz lielāku gandarījumu sagādā tas, ka man ir uz atlaidēm pirkts mētelis, kas maksāja trīsciparu skaitli, bet es nopirku pa 25 eur un zābaki, kas maksāja trīsciparu skaitli, bet es nopirku pa 29 LVL. :)