Atgriezt vīrieti IR iespējams:)

Reitings 3
Reģ: 14.02.2013
Sveikas dāmas!
Vēlējos padalīties savā bēdu-prieka stāstā:)
Lieta tāda,ka labu laiciņu atpakļ izšķīros no sava vīra.
Protams biju pilnīgi satriekta,iekšēji sagrauta,vārdiem nav iespējams aprakstīt tā brīža sajūtas,kad Tevi pamet Tavs mīļotais cilvēks,Tavs vistuvākais,Tavs vīrs...
Lielā izmistuma un tukšuma vadīta,es ķēros klāt galējībām,izmēģināju daudz ko,un beigās ķēros pie pēdējā,sāku apmeklēt zīlineces,dziedniekus,magus,bet viss veltīgi,tā bija tikai laika un lielas naudas izmešana,jo viltus burvji un zīlnieces ir vairāk kā vajag,līdz beidzot uzdūros kādā forumā vienas sievietes līdzīgam stāstam,kur viņai palīdzējis kāds Mags,kurš nav šarlatāns,kā arī dodot garantiju savam darbiņam,un arī aizsardzības amuletu,lai nekas un neviens vairs nevarētu izjaukt šīs attiecības,un nevienu nepiemeklētu kādas slimības,nelaimes utt..sazinājos ar šo sievieti,uzzināju Maga mob nr.satikāmies,pirmais ko viņš darīja izlika man Taro kārtis visu smalki izstāstīja arī par manu pagātni,kas man likās tiešām pārsteidzoši,un beigās noteica,ka atgriezt vīru atpakaļ varot,tas nav neiespējami!
Sākām strādāt ar manu problēmu,pirmie rezultāti bija pēc aptuveni 2 nedēļam,viņš pats man piezvanīja uzaicināja kopīgās pusdienās,runājām-smējāmies,it kā likās jauki,bet tomēr mazliet ieturēti no viņa puses,turpinājām sadarboties ar Magu,un vēl pēc nedēļas,jau bija vairāk sms,vairāk zvanu,nožēlas,par to,ko viņš man licis pārdzīvot,un kopumā pēc aptuveni 4 nedēļām vīrs atkal atgirzās mājās,un varu teikt,ka esam laimīgi,tiešām laimīgi abi kopā,nevis es viena,viņš mani bez maz vai uz rokām nēsā,un nesaprotot kā varējis ar mani tā izrīkoties un teica,ka atlīdzinās man to visa mūža garumā,ir pagājis jau kāds laiciņs kopš atkal dzīvojam kopā un nu jau esamu gaidībās ar mazo,vīrs nevar vien sagaidīt kad mazais būs piedzimis un visu laiku čubinās ap manu nu jau lielo punci:)
Ar šo savu stāstu gribu pateikt,ka nu nav tam tā jābūt,ka viņš aiziet un viss,Dievs nav radījis mūs lai ciestu,
mums ir jādzīvo saticibā,mīlestībā un laimē
un ja to var panākt ar maģijas palīdzību,tad lai tā būtu:)
Droši raxtiet man uz e mailu iedošu Jums Maga koordinātes,iespējams viņš spēs palīdzēt arī Jums
[email protected]
14.02.2013 13:52 |

Reitings 124
Reģ: 12.02.2013
Ož pēc krāpniecības
14.02.2013 17:30 |

Reitings 97
Reģ: 27.10.2012
Tu maz apjēdz kādas sekas tam visam var būt? Visam jāļauj plūst dabiskā ceļā. Man ir dzīvs piemērs,māsīca bija kā traka uz kādu vīrieti, kurš viņas virzienā acis pat nemeta. Protams, pie zīlnieces prom un šis 2 ned laikā ap kaklu bija. Beigās šai apnika, pasūtīja tālēs zilajās un šis no sāpēm alkoholismā iedzīvojās, tagad visa karjera pa burbuli,dzērstās dzimtajā ciematā, ne pēc cilvēka! Arī pašu māsīcu tagad moka sirdsapziņa un slimīgāka kļuvusi. Tas ko tu izdarīji,tas ir netaisni pret otru,tev nebija tiesību..
14.02.2013 17:36 |

Reitings 680
Reģ: 01.04.2012
Būs tā kā tajā filmā, kur puisis pārdeva dvēseli velnenei! :D
14.02.2013 17:38 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
vispār jau, ja tici Dievam, tad maģija, zīlēšana uc. skaitās grēks.
tas tā;)
14.02.2013 17:44 |

Reitings 3
Visām "jaukajām" komentētājām varu pateikt,ka viss tas ko jūs "it kā zināt" par maģiju ir pilnīgs sviests ko esat salasījušās forumos,un ja arī kādam notiek kāda nelaime-slimības utt,tad tas nekādā gadījumā nav saistīts ar maģiju ko veic Mags kurš tiešām saprot ko dara un visbeidzot izdara!!! Nelaimes lāstus utt piemeklē tos kuri iet pie pagrīdes tantiņām,un ja viņas ko var tad tur arī ko samudžina,ka viss noiet greizi...
Pirms mani sapazīstināja ar manu Magu,es arī naivi uzķēros uz vairākiem dažādiem liekuļiem un viltvāržiem kuri tikai naudu izspieda un piestāstīja pilnas ausis,bet nu rezultāts nebija,daži pat mob nr nomainīja lai vairs viņiem nezvanītu un neuzdotu jautājumus kāpēc nekas nenotiek utt...
Kā arī mans Mags ir dziednieks,dziedina ne tikai pieaugušos bet arī bērniņus,un viņš vienmēr dod 100% garantiju,kā arī puse naudas jāmaxā tikai pēc rezultāta,un aizsardzības amuletu dod līdzi,ja no viņa Maģijas kāds būtu cietis pie viņā negriztos tik daudz klientu daudzu gadu garumā...kā arī viņš nekur nereklamējas,par viņu uzzina tikai klients no klienta,draudzene no draudzenes,paziņa no paziņas ... tie kas reklamēsjas un par lētam naudām ko dara tie arī neko neizdara,jo vairāk reklāmu jo mazāks kāds ko spēj,arī par to vajag aizdomāties...
Kā arī esmu tiešām laimīga,ka vīrs ir atgrizies un ar bērniņu mums arī viss ir kārtībā,drīz jau dzembības,un viss ko Mags ir teicis tieši tā arī notiek,tāpēc ja jūs dārgās dāmas mākat tikai kā noriet citus,labāk paklusējiet un dzīvojiet savu perfekto dzīvi ;)
Lai veicas:)
17.02.2013 23:03 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
Signe, silts ieteikums - taisi reklaamu iisaaku, citaadi paaraak daudz burtu, vaardu Mags un Taro kaartis nomaini uzz kko mazaak banaalu un paarliecinoshaaku, kaa arii paraadi Latvijas valsts apstiprinaajumu shai garantijai, garantijas talonu un bezmaksas garantijas apkopes servisa noteikumus :D citaadi kaut kaa paaraak pliekani sanaak.
17.02.2013 23:18 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
:D :D tas, ka tev tagad ir labi, nenozímé, ka péc tam nemaksási par visu sho sviestu :D tavs Mags :D:D:D nav nekas labaks par kádu kaktu tanti :D já, nepavisam nereklaméjas - ne te, ne mammamuntetiem.lv, ne citos forumos :D
17.02.2013 23:25 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
Mis Take, nebriiniishos, ja reklameejas gan. sheit tepat meitenes noticeeja, ka shis uz 4 sarakstiits sacereejums ir iists staasts.
17.02.2013 23:29 |

Reitings 3
Nu var jau būt,ka viņš nav labāks,par kādu :kaktu tanti: bet, vismaz nav mani piemānijis,paņēmis kaudzi naudas un notinies,kā to izdarīji citi...
18.02.2013 15:56 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Nē nu vāks, man nav vārdu, cik nožēlojamam pašvērtējumam jābūt, lai ar VARU kādu piespiestu sevi mīlēt. Man ir ļoti žēl, ja "Signe" ir īsta, jo neticu, la dzīvē tas var labi beigties. :(
18.02.2013 16:00 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits