meitenes, gribeju padalities ar Jums, ka tikko atnaca sms no 220, ka no 19:00 lidz riitam buus nakts izpardosana lidz 80%. šeit iepriekš esmu pirkusi tikai smaržas, kas bija par loti labu cenu un originalas.. gribeju padalities, labs veikals :))))) tieši uz smaržām pieredze, super !
Es pasūtīju vienu ķermeņa losjonu, bet tas sanāca pa lēto man, jo bija kaut kāda nauda uzkrājusies tur. :)
Bet par smaržām runājot - vasarā pasūtīju CK smaržas no turienes, bet nav sevišķi noturīgas... :/
Baigi iegrābties var tie, kuri nesalīdzina cenas. Šobrīd tur lielai daļai preču cena (pat uz atlaidēm) ir lielāka nekā citos veikalos oriģinālā cena. :/
kad domāju pirkt mobīlo,tad arī secināju,ka daļai mobīlo citur cenas ir tādas pašas kā tur ar akciju,vai arī lētākas. varbūt arī,kaut kam tur ir patiešām atlaide, izdevīgs piedāvājums, bet neesmu ,ta kā novērojusi
Kaa reiz aizvakar nopirku savas milakas smarzas, bet shodien cena taa pati :D bet vismaz ar pasta staciju bezmaksas piegadas un tapat leetaak. Smarzas jay esmu tur suutijuusi - originalS, noturiigas