Vai romantika var būt par daudz?

Reitings 419
Reģ: 08.01.2013
Nu tad tā. Esmu sākusi satikties ar kādu puisi. Viss ir itkā baigi forši, katrā tikšanās reizē saņemu ziedus, vakari paiet sveču gaismā ar romantisku mūziku fonā un ar ļoti daudz komplimentiem vakara gaitā. Kad nesatiekamies, rītos un vakaros saņemu sms ar visādiem dzejolisiem un pārējiem salkanajiem tekstiem. Jūs drošvien domāsiet, kur tad ir problēma. Zinu citas meitenes drošvien lidinātos mākoņos un izbaudītu daudz labāk šādus mirkļus nekā es. Atzīšos, jā es galīgi neesmu no tām romantiskāajām būtnēm un tieši tāpēc mani tas viss mazliet mulsina un pat biedē. Ir baigi grūti pie tā visa pierast, jo iepriekšējās attiecības ne tuvu tik romantiskas nebija un godīgi sakot man tā pārākā romantika pat nepatīk. No salkaniem tekstiem vispār vemt gribas, bet nu negribās jau arī neko aizrādīt, varbūt cilvēks vienkārši tāds ir un tas viņam ir pašsaprotami. Vēl es iedomājos, varbūt viņš ir tāds, jo grib mani pēc iespējas ātrāk savaldzināt un ievilkt gultā.

Kādas ir jūsu domas? Vai jums patīk tik romantiski puiši un vai romantika var būt par daudz?
Varbūt kadai šeit arī ir pagadījies kads ļoti romantisks puisis? Vai tā romantika ar laiku pāriet?
Jā,zinu, noteikti kāda šeit teiks, ko es te muļķe ņemos, lai labāk izbaudu to visu, bet man personīgi tā lielā romantika atgrūž. Tā jau puisis ir super, bet nu kas par daudz tas par skādi.
12.02.2013 21:19 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
He .. es esmu iemācījies kompensēt .. pēdējā laikā esmu palicis pārāk romantisks un to apzinos .. reizēm gribas izdarīt kaut kādas salkanas muļķības vai pateikt tādus tekstus (lai arī jūtu, ka sievietei, ar kuru šobrīd satiekos, īsti neiet pie sirds salkanība.) Tad nu es kompensēju ar kādu "sliktā puiša izderību" izdarot kaut ko, par ko viņa šausminās un samulsusi ierēc par manām muļķīgajām izderībām :D Tas strādā :D Zelta vidusceļš :D

Viņa gan man saka, ka esot ok tā salkanība, bet es taču redzu un jūtu, ka to viņa tikai pieklājības pēc saka ..

Un piekrītu viedoklim, ka romantikas var būt par daudz arī vīriešiem. Reizēm vajag, bet ar mēru .. kā jau te min.

Izrunāties un atklāti pateikt, ka neesi "romantikas" cienītāja būtu pareizais risinājums ..
13.02.2013 10:52 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Džinnija kā es Tevi saprotu... es tādus džekus saucu par bezmugurkaulniekiem- tik saldi, ka reizēm vemt gribas...

Pazīstu čali, kas ir haizivs biznesā, bet sievas dēļ gatavs uz visu .. nevienā brīdī nespētu viņu nosaukt par bezmugurkaulnieku!
13.02.2013 10:53 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
atklāti pateikt, ka neesi "romantikas" cienītāja būtu pareizais risinājums ..

un nekad dzīvē vairs nesaņemsi ne svečainu vakaru, ne ziedu tāpat vien..tici man...:D
vajag darīt tā,lai pēctam pašai nav jāraud,jo puķes visu dzīve pirksi sev pati :D
13.02.2013 10:56 |

10 gadi
Reitings 2547
Reģ: 29.01.2009
Pazīstu čali, kas ir haizivs biznesā, bet sievas dēļ gatavs uz visu ..

Piekrītu, mans priekšnieks ir tieši tāds pats.
13.02.2013 10:57 |

10 gadi
Reitings 6339
Reģ: 01.04.2009
Vairāk par romantikas daudzumu mani tracina romantiskie stereotipi - ir puiši, kas iedomājas, ka nokraus tik priekšā sarkanas rozes, mīkstās mantiņas, šampanieti un atsūtīs pēc randiņa sms ar visiem iespējamajiem mīļvārdiņiem, ka jau sieviete būs izkususi :D Es par oriģinalitāti!
13.02.2013 11:07 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Man patīk, ka saka komplimentus un izturas jauki, mīļi, bet salkanie dzejolīši un nepārtrauktie mīļvārdiņi riebjas.. es gribu, lai mani mīl, nevis nogalina ar romantiku :D
13.02.2013 11:16 |

Reitings 419
Tad jau labāk es pati ziedus pērku, jo man tiešām ziedi neko neizraisa, jo pirmkārt, viņi man mājās vienkārši novīst (man vienmēr visas puķes vīst majas). :D eh, nu kāpēc es iepriekšējās attiecības vēlējos mazliet vairāk romantikas. Vēlēšanās piepildījās un tagad man pie kājām ir visa pasaules romantika un ne tajā pašā labākajā nozīmē.
13.02.2013 12:54 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
es domaju,ka ja otrs tiesam loti patik, tad cilveks par to romantiku priecajas. tas, ja es ta saku, nenozime, ka esmu romantike. tiesi otradi, esmu praktiska un logiska, bet tai pat laika zinu,ka ja iemilas loti, tad patik otra viss, jo ir tas roza brilles.
13.02.2013 13:04 |

Reitings 11698
Es domāju,ka jāmēģina kaut kā mierīgi paskaidrot, jo ....ja jau cilvēks tā cenšas, taisa to romantiku, tos sveču vakarus, ziedus, pantiņus...viņš to dara ,lai tevi iepriecinātu. Bet ja vienā jaukā dienā sieviete pasaka - "Eu zini. es neesmu romantiķe un man tā nepatīk", tad domāju,ka tas ļoti sāpinātu otru pusi. Un ja tās jūtas ir arī no otras puses, tad nu nevar būt tik kategoriski - man nepatīk un nedari tā. var iegūt ļoooti pretēju iedarbību.
13.02.2013 13:11 |

Reitings 419
Marta- Nu mēs jau tik pāris reizes esam satikušies. Man personīgi būtu grūti iemīlēties šitādā parsaldinata čali, pat neiespējami. Pirmajā reizē bija tāds-okey, forši. Jo tas bija kaut kas jauns, bet jau nākamajā reizē saprotot, ka ir tas pats, mani vairāk nemaz neiepriecināja.

čāča- es jau tā viņam uz salkanajiem tekstiem neatbildu, uzreiz sāku runāt par citu tēmu un tad jūtu, ka vairāk tā nerunā un tas mazliet palīdz, bet labāk jau ātrāk jāpasaka ka tas viss nepatīk, nekā vēlāk.

Un vēl, vakar viņam tur uzrakstu arlabunakti lai kartigi izguļās un viņš man atbild, ka grūti būs izgulēties, jo visu nakti ssapņos kā mēs kopā ceļojam pa pasauli. Man tāds, ko? Kāda ceļošana, kādi mēs? :D izskatās, ka čalis grib visu tik nenormāli sasteigt. Es ceru, ka viņš vēl nav iedomājies, ka mēs esam kopā! :D
13.02.2013 13:22 |

Reitings 11698
Ak..es sapratu,ka jūs jau ilgāku laiku esat kopā. Nē nu jā. ja tas ir pats sākums, tad gan vieglāk būtu uzreiz pateikt,ka nu - romantika ir feini. Ir forši reizēm vienkārši pasēdēt, iedzert kādu vīnu un pamīļoties. Ir forši iet pastaigās un saņemt ziedus tāpat vien.
Bet nu visam ir jābūt ar mēru.
Bet tavā gadījumā - kad attiecību vēl reāli nav, tad gan jācenšas ieskaidrot.
13.02.2013 13:25 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
kas par daudz, tas par skādi. es arī esmu saņēmusi dzejolīšus no daudziem puišiem. arī no pašreizējā drauga. man tas nelikās nekas pārromantisks.
no tava aprakstītā tā visa ir par daudz. ja godīgi, neviens mani uz sveču gaismas randiņiem nav aicinājis, bet es par to nebēdājos. lai ar draugu dažreiz pasēžam sveču gaismā tāpat vien kaut vai skatoties tv.
ja tu pilnīgi neko nesaki, tad viņam tā ir zaļā gaisma. ja tu tā tiešā tekstā pateiksi, tad viņš var atī apvainoties. varbūt noorganizē tu kādu randiņu. un dariet to, kas tev patīk. bet, ja viņam labāk patīk sveču gaisma, bet tev arēna, tad jārod tas vidusceļš. aizvedot uz savbu randiņu, tu arī redzēsi viņa reakciju u.tml.
14.02.2013 12:11 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits