Vai romantika var būt par daudz?

Reitings 419
Reģ: 08.01.2013
Nu tad tā. Esmu sākusi satikties ar kādu puisi. Viss ir itkā baigi forši, katrā tikšanās reizē saņemu ziedus, vakari paiet sveču gaismā ar romantisku mūziku fonā un ar ļoti daudz komplimentiem vakara gaitā. Kad nesatiekamies, rītos un vakaros saņemu sms ar visādiem dzejolisiem un pārējiem salkanajiem tekstiem. Jūs drošvien domāsiet, kur tad ir problēma. Zinu citas meitenes drošvien lidinātos mākoņos un izbaudītu daudz labāk šādus mirkļus nekā es. Atzīšos, jā es galīgi neesmu no tām romantiskāajām būtnēm un tieši tāpēc mani tas viss mazliet mulsina un pat biedē. Ir baigi grūti pie tā visa pierast, jo iepriekšējās attiecības ne tuvu tik romantiskas nebija un godīgi sakot man tā pārākā romantika pat nepatīk. No salkaniem tekstiem vispār vemt gribas, bet nu negribās jau arī neko aizrādīt, varbūt cilvēks vienkārši tāds ir un tas viņam ir pašsaprotami. Vēl es iedomājos, varbūt viņš ir tāds, jo grib mani pēc iespējas ātrāk savaldzināt un ievilkt gultā.

Kādas ir jūsu domas? Vai jums patīk tik romantiski puiši un vai romantika var būt par daudz?
Varbūt kadai šeit arī ir pagadījies kads ļoti romantisks puisis? Vai tā romantika ar laiku pāriet?
Jā,zinu, noteikti kāda šeit teiks, ko es te muļķe ņemos, lai labāk izbaudu to visu, bet man personīgi tā lielā romantika atgrūž. Tā jau puisis ir super, bet nu kas par daudz tas par skādi.
12.02.2013 21:19 |

10 gadi
Reitings 4365
Reģ: 03.08.2009
kas par daudz tas par skādi..mans ex bija tāds pārāk salds reizēm. 1x uzrakstīja man dzejoli. Jei bogu,es jau saprotu ka centās,bet...es mīlu literatūru un dzeju,un tieši tādēļ viņa gara darbs bija pārlieku sāpīgs manām acīm:D
12.02.2013 22:34 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
varbūt bijušajai tā patika

arii var buut, ka bijushaa nabagam smadzenes izskaloja. man naacaas viiram skaidrot, ka ne visaam sievieteem patiik rozlapinjas, romantiska muuzika un stulbi putekljukraajamie laaciishi.
12.02.2013 22:40 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Šajā dzīves brīdī liekas, ka nevar. Man tik ļoti gribas romantiku, ka liekas, ka sakaltīšu :D
12.02.2013 22:41 |

Reitings 419
Maz ticams, ka es varētu likt viņam noprast to, ka viņam jābūt tik romantiskam. Labi es izskatos varbūt tāda maiga un varbūt pat romantiska, bet vispārīgi es izturos vēsi, jo es vienkārši tāda esmu. Nav manā dabā tur pēkšņi sākt izteikt- čabulīt, bumbulit, tev arī ir tik saldas lūpiņas un skaistas austiņas, ka es tevi nekad vairs nnevēlos atlaist. :D Protams, par ziediem pasaku paldies un par kompilmentiem pasmaidu. Tas arī viss. Un tāpēc es saku, man arī neiet kopā armijnieks ar parsaldinato romantiku. Tā jau liekas, ka viņam nevajadzētu būt problēmas atrast meiteni, bet kad ierauga to romantiku, tad sāk likties, ka varbūt tas ir tas kas arī citas meitenes ir atgrūdis.
12.02.2013 22:43 |

Reitings 419
Perversā- man pilns paziņu loks ar armijniekiem, bet šim, lai cik stulbi tas neizklausītos, uzskrēju virsū otrapuse.l., kad aiz garlaicības biju iegājusi pastalkot kas tur notiek. :D
12.02.2013 22:50 |

Reitings 560
Reģ: 29.01.2009
Īslaicīgi satikos ar vienu nu ļoooooti romantisku puisi. Visas tas salkanības man bija par daudz. Man arī ļoti nepatīk,ja mani sauc vairāk kā 2 mīļvārdiņos,bet viņam bez maz katrai dienai bija savs zaķītis,mincītis,kaķītis. Tas viss varbūt dažreiz labi izskatās filmās,bet dzīvē man liek justies neomulīgi.
Ja tas notiek reti un kā pārsteigums,tad gan liekas jauki,ka puisis pacenties.
12.02.2013 23:16 |

Reitings 2264
Reģ: 21.01.2013
Romantikas var būt par daudz - vismaz man noteikti. :D Man ir bijušas tādas attiecības, kas ir par salkanu.
12.02.2013 23:19 |

Reitings 355
Reģ: 20.06.2012
kas par daudz tas par skādi! vārds vietā! :D
man arī nepatīk tāda tipa puiši, goda vārds, dažreiz liekas, ka saskatījušies filmas un dzejoļu grāmatas un noteikti domā, ka visām meitenēm patīk ;)
12.02.2013 23:41 |

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Liekas man vajag zelta vidusceļu un ja aiziet vienā vai otrā grāvī ,tad neder.

Nepatīk tādi romantiķi , ja pirmajā tikšanās reizē puisis sāktu kaut kādus romantiskos tekstus bērt es domātu ,ka viņš nav īsti ritīgs :D Mans ideālais variants būtu pēc dabas reāli domājošs puisis, tāds kurš uz pasauli skatās reāli, bet pret mani ir jauks un sirsnīgs,atvērts (ne romantisks, jo tā radītā romantika man liekās samākslota)

Ja ļoti patīc viņam ,cenšās kā māk lai iekarotu tavu uzmanību. :) Man diemžēl nav tāda attieksme bijusi no puiša ,kas man pašai ļoti patiktu, man vai nu patīk tādi ,kuri tēlo ,ka viņiem patīku un vēlāk vienkārši ignorē mani :D Vai es patīku tādiem ,kuri baigi strauji visu uztver un safanojās un tas man galīgi nepatīk, tas tiešām atbaida. Bet es jau jauna, vēl ir laiks nenopietnām lietām ar :D
12.02.2013 23:41 |

Reitings 419
Būs laikam kaut kā maigi jāpasaka lai mazliet piebremzē ar to romantiku un ja vēl nākamreiz būs rozes, tad piekodināšu, ka man tik daudz vietas vāzē nav, tas nekas, ka iepriekšējās jau būs novītušas. :D Es tad man liekas labāk esmu kopā ar tādu puisi, kuram romantika izpaužās vienreiz gadā, kaut vai tai pašā valentīndienā, nevis gandrīz katru dienu justies kā valentīndienā. Es pat nevarētu iedomāties, ko viņš izdomātu uz valentindienu, bet cik labi, ka mēs tieši tajā dienā netiksimies. :D. Patiesībā baigi traki,puisis tā cenšās, bet es viņam tāda galīgi vēsā bezsirde pagadijusies, kurai no tā visa nē silts nē auksts. :D
12.02.2013 23:59 |

Reitings 2739
Reģ: 25.02.2009
Arī esmu no tām, kam romantikas var būt par daudz, un tā robeža patiesībā nav ne cik tālu. Pārlieku salkani un pūkaini teksti liek spalviņām uz rokām nepatikā sacelties un sastingt kā iesalušām.
Bet gribēju pieminēt, ka apsveicu ar puiša atrašanu un taisni uz valentīndienu :D tu, man šķiet, biji tā, kas nesen diskusiju par ''kur lai atrod normālu puisi'' uztaisīji, ne?
13.02.2013 00:21 |

Reitings 419
Vesta- jā, paldies. :D Man pa šo laiku bija savakusies gandrīz vesela futbolkomanda ar pielūdzējiem, nu volejbolkomanda stabili, bet es beigās atzinu par labu esam tikai šo romantiķi. Tagad sāku domāt vai izdarīju pareizo izvēli. :D
13.02.2013 00:36 |

Reitings 2739
Reģ: 25.02.2009
Nu re, tad jau priekā :D Ja vēl šamējo pa savam varēs iebīdīt un pareizo kreklu uzvilkt, tad jau vispār čiki bumbās. Ja jau redz, ka pat konkursu izturējis :D
13.02.2013 00:48 |

Reitings 419
Vēl jau konkurss nav noslēdzies. Vispirms jātiek galā ar to pārāko romantiku, tikmēr kāds vēl var paspēt iespraukties... Haha.
13.02.2013 00:56 |

10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
Nekas nesilda sirdi vairāk, ka ĪSTAJĀ brīdī pateikti īstie vārdi ar nozīmi no cilvēka, kurš ir svarīgs.. Tad tas viss ir īpaši, skaisti, un sirds no laimes lec no krūtīm ārā :)
Bet šādi romantikas plūdumi.. Nē, tie nomāc personību, jautrību, vienkāršību un vieglumu. Man tiešām nepatiktu. Liktos, ka tas ir pienākums to visu izbaudīt.
13.02.2013 01:36 |

Reitings 2715
Reģ: 12.09.2012
.es mīlu literatūru un dzeju,un tieši tādēļ viņa gara darbs bija pārlieku sāpīgs manām acīm

O, jā, šo sajūtu es zinu :D

Un es domāju, ka par daudz var būt uzspēlētas romantikas - dzejolīši rītā vakarā, rožu kalni katrā randiņā un sveces pie katrām vakariņām patiesībā liecina par izdomas trūkumu, nevis baigi romantisko džeku. Romantika nav nekas no tā visa, bet gan sajūta, tauriņi vēderā un tamlīdzīgi - tas nevar būt par daudz, bet tikai reti kurai šo sajūtu izraisa romantika klasiskajā veidolā.

Domājot par romantiku, atcerējos Ances stāstu par viņas foršāko randiņu - to, kur viņa ar žiguli pa Saulkrastiem braukāja - lūk, tāda man liekas romantika. :)
13.02.2013 08:08 |

Reitings 3599
Reģ: 05.09.2012
Bijušais vienreiz ieveda mani svečotā istabā, saņēma manas rokas savējās sāka klastīt salkanos tekstus un uzdāvināja mūsu kopīgo bildi ... fuu.. tā nepatika. Smaidīju ar sakostiem zibiem...
Riebjās pārsaldināta romaktika...
13.02.2013 08:42 |

Reitings 3599
Reģ: 05.09.2012
tb zobiem :D
13.02.2013 08:43 |

Reitings 2643
Reģ: 06.01.2011
Džinnija kā es Tevi saprotu... :) es tādus džekus saucu par bezmugurkaulniekiem- tik saldi, ka reizēm vemt gribas... :D
13.02.2013 08:50 |

Reitings 925
Reģ: 11.06.2012
Man arī reiz bija šāds rožu dāvinātājs, beigās patiešām vairāk brīvu vāžu nebija mājās. Vienā no randiņiem gājām slidot un šis man atkal uzdāvināja rozes, kuras man tanī brīdī nebija kur likt. Un visam plusā pārāk biežā rakstīšana ar dažādām pārcukrotām frāzēm :D
Visai šai pārsaldinātajai romantikai nāca klāt arī slima greizsirdība, tāpēc pēc kādām nedēļām mūsu stāstam pienāca gals :D
Tā kā jā - romantika var būt par daudz, viennozīmīgi! :D
13.02.2013 09:28 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits