Jau kādu brīdi vēlos veikt organisma attīrīšanu, un kā piemērotu laiku nolēmu izvēlēties šo Lieldienu gavēni, kas sākas 13. februārī.
Pēc būtības saprotu gavēšanas "pamatnosacījumus" - neēst gaļu, piena produktus, saldumus, nelietot alkoholu. Bet, tā kā man šī būs pirmā reize, ir radušies pāris praktiskas dabas jautājumi.
Šķiet, ka, izsvītrojot no pašreizējās ēdienkartes aizliegtos produktus, es ēstu tikai banānus :)
Ko ēdat šajā laikā? Būtu forši, ja minētu konkrētus piemērus brokastīm, pusdienām, vakariņām. Kā pusdienojat darbā? Īpaši, kādus ēdienus izvēlaties, ja nepieciešams ēst kādā ēdināšanas iestādē, nevis līdzpaņemtu ēdienu.
Vai gavēņa laikā uznāk smagi brīži? Kā tiekat ar to galā?
Jebkāda informācija/ieteikumi ir silti gaidīti.