Kur lai atrod darbu?

Reitings 419
Reģ: 08.01.2013
Šobrīd mans aktuālākais jautājums ir tieši tāds kā tēmas virsrakstā. Esmu izsūtījusi kaudzēm CV , bet vienīgais ko es saņemu pretī, ir piedāvājumi strādāt video čatos vai fotografēties kailfoto sesijās. Vai tiešām nekur citur darbiniekus nevajag??? Labi, man ir viens liels mīnuss, kā to mūsdienās mēdz saukt, es neprotu krievu valodu, bet vai tiešām tas ir tas iemesls kāpēc es nevaru atrast darbu? Darba pieredze man ir, tā kā mācos neklātienē ir arī laiks kad strādāt, bet nekā. Nevajag man arī nekādu lielo attalgojumu, kaut 150ls mēnesī saņemtu kaut kur piestrādājot, ar to man pilnīgi pietiktu.

Tā tad, ko es ar šo visu gribeju pateikt. Varbūt kādai šeit ir kāds info par darbiem, varbūt zina kur vajadzīgi darbinieki vai var ieteikt kur pameklēt darbu (izņemot tipiskās sludinājumu lapas-ss.lv, zip.lv)? :)
11.02.2013 00:46 |

Reitings 360
Reģ: 17.01.2013
koshlene-tas ka darba devēja nepieņem darbā tikai tāpēc ka labāk izskaties par viņu ir diezgan bieža parādība,bet tas tikai pierāda darba devējas nekompotenci,piemēram vairums apģērbu veikalos priekšroka tiek dota tieši tievām,smukām jaunām meitenēm,jo viņām ir vieglāk klientam un pārdot preci,it īpaši ja darba fora pieprasa nēsāt tieši veikala produkciju un reklamēt to,taču zinu vienu veikala vadītāju kas pieņem darbā tikai garākas un apaļīgākas meitenes par sevi jo pati jūtas nepārliecināta par sevi,viņai grūti vadīt kolektīvu ja jūtas sliktāka par padoto-sekls cilvēks.
11.02.2013 17:23 |

Reitings 419
Reģ: 08.01.2013
Nu angļu valoda ir diezgan laba, bet nevarētu arī teikt, ka baigi izcila. Tur kur ir piemetinats, ka ir jābūt perfektai krievu valodai, tur nemaz cv nesūtu. Pagaidām vienkārši nav paveicies, bet jāturpina meklēt. :)
12.02.2013 01:10 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits